איפה זה?

Survivor3Fan

New member
זה משחק ברשת...

פרטים באתר ההישראלי של הסדרה הישרדות: http://www.surviv.up.co.il

זיושי

New member
ואוו תודה!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

Survivor3Fan

New member
בבקשה...

נרשמת למשחק? קיבלת את הטופס השני? דרך אגב לפי דעתי זה ממש העתקה לעשות עוד משחק של "הישרדות ברשת"

melancholia

New member
אפשר לעשות פורום השרדות...

המנהל נייטרלי. כל המשתתפים מדברים בינהם כל הזמן ומחליטים את מי להעיף בהצבעה שתערך פעם ביומיים (או יותר). ברגע שמישהו מוצא (זאת אומרת שהרוב בוחר נגדו) המנהל חוסם אותו עד סוף התחרות. למנהל אסור לערב דעות אלא רק לשאול שאלות מכל מיני תחומים כדי שהמשתתפים יענו עליהן ודעותיהן תחשפנה. המנצח זוכה לנהל את הפורום במשך כל התחרות הבאה. איך זה?

bakara15

New member
רעיון נחמד../images/Emo8.gif

תודיע\י לי אם יהיו פרטים נוספים

Outlast

New member
ממ... אתה יכול אולי ../images/Emo181.gif

לשים שוב את הלינק, או לכתוב את הכתובת, משהו... פשוט כי נדמה לי שעדיין לא כולם ראו ונכנסו, בטוח מישהו בפורום עוד לא שם לב, אחרי הכל- בקושי פירסמת אותו כאן...
ועכשיו באמת- אני מבינה שנערך שם איזשהו משחק ואין לי שום דבר נגד האתר הזה, אבל אני חושבת שזה קצת מוגזם להזכיר אותו ולתקוע לינק בכל הודעה שנייה. לתשומת ליבך...

Survivor3Fan

New member
אז ככה....

כל השירשור הזה מוקדש למשחק!!! ולפני זה ביקשו את הלינק,בכל אופן פשוט קראתי שעושים עוד משחק ורק רציתי להגיד שזה סוג של חיקוי,אתם לא חושבים?

כן אבל בקטע הזה אני מחזק את אוסי כי

כל הזמן כל הזמן אתה מפרסם את האתר הזה אפילו שהשירשור הוקדש למשחק יופי פירסמת פעם לא צריך פעמיים דיי כבר כמה אפשר להיכנס לאתר הזה אתה ממש מגזים הכל אצלך זה רק הוא יופי פירסמת פעם אחת ועזרת לזיו סבבה אבל אחר כך עוד פעם זה בסדר אתה יכול להגיד שזה חיקוי והכל אבל אז לפרסם עוד פעם את האתר די!!!! דיברתי עם עוד כמה אנשים שכבר נמאס להם מזה

Outlast

New member
וגם...../images/Emo181.gif

ואין לי שום דבר נגדך (אגב, אני אשמח לדעת איך קוראים לך [אתה לא חייב להגיד..], פשוט כדי לקרוא לאנשים בשמם..), ואני גם לא מדברת רק על השרשור הספציפי הזה, אני פשוט חושבת [וכנראה שלא רק אני] שזה כבר קצת מוגזם, אני לפחות מרגישה כאילו בכל הודעה שנייה שלך האתר הזה נכנס איכשהו... אבל זהו, רק לתשומת ליבך...

Survivor3Fan

New member
או.קיי...

או.קיי ח´ברה.סליחה. פשוט הוא שאל את האתר ונתתי לו ואז אמרו שיש חיקוי למשחק... ולפי דעתי זה לא ממש יפה לעשות את זה... בכל אופן,או.קיי אני לא אכתוב...

זיושי

New member
קלולולולולולולולולולו צהלולים

נרשמתי להישרדות ברשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זיושי

New member
למה זה לא

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

זיושי

New member
לא אני לא יודע את האי.מל שלי....

אחותי יודעת ועדיין לא אמרתי לה.....

למעלה