איפה זה מרפ"א 8281?

Nir x7

New member
איפה זה מרפ"א 8281?

לכל הגולשים שלום רב וחג שמח. ביום רביעי הקרוב [4/4], יש לי, אי"ה, הפניה למדרסים. אני אמור להגיע לחר"פ צפון [או כנראה בשמו האחר- 8281], ואין לי מושג קלוש איפה הוא נמצא. שמעתי גם משהו על בי"ח 10, זה אותו דבר? אשמח לקבל מידע קצת פחות מבלבל ממה שיש לי, ולדעת איפה הוא נמצא ואיך מגיעים אליו. תודה רבה מראש וחג אביב שמח, ניר! :)

Kung Lao

New member
בי"ח 10 זה השם העתיק יותר...

מנסים "להוציא" אותו משימוש

innocence

New member
XDD

כן, זה בטוח יעבוד:) ייקח להם משהו כמו 20 שנה עד שזה יצא משימוש...

Nir x7

New member
עוד שאלה קטנה...

אפשר לזהות את המקום בקלות? פשוט הרבה פעמים אני נוהג לא להתמצא נכון כשאני נוסע באוטובוסים...וגם כשאני שואל את הנהג הוא לא תמיד זוכר... אז אם למישהו יש איזהשהם טיפים כאלה ואחרים להגיע למקום בביטחה, אני אשמח. חג שמח.

DimaStyle

New member
תראה חיילים יורדים..

משמאל יש את החרפ ומימין את התחנה כשברקע עמק ירוק...

rebeldechika

New member
יש לך 2 אפשרויות...

או לרדת במרכזית חוף כרמל לקחת שם קו 3... או לרדת בחיפה בת גלים ומשם לקחת קו 5 שמגיע ממש מול בי"ח 10 או בכל שם אחר שלו! :) ותשאלי את הנהג הוא תמיד מזכיר מתי התחנה של בי"ח 10..... ותראי גם מלא חיילים, בעיקר של חיל הים הולכים לשם מנסים לעוף מהסטילים... חחחח...

Kung Lao

New member
אל תדאג 90% מהאוטובוס זה חיילים.

וכן אתה אמור לראות מצד שמאל את השלט "מרפא צפון"... אבל תצלצל רק כשאתה רואה את הרמזור כי יש תחנת בניים בדרך. אל תדאג אתה תגיע למקום הנכון... איאפשר להתבלבל יותר מידי בחיפה זה לא כמו ת"א בסופו של דבר כל האוטובוסים מגיעים ממרכזית ונוסעים למרכזית כך שגם אם עשית טעות אפשר בקלות לתקן :]

Nir x7

New member
תודה רבה לכולכם! :)

עזרתם לי מאוד. אני באמת מקווה להגיע למחוז חפצי בשלום. חג אביב כשר ושמח. P:

למעלה