איפה ומתי

איפה ומתי

יהיו כבר הופעות באזור המרכז ומאיפה אני יכול לברר על הופעות שלהם (מקור מוסמך ועדכני)?

FunkyGiraffe

New member
תברר בהמון ווליום

המספר שלהם כתוב בחוברת של לזוז נדמה לי, הנה: 03-6203335 ד"א, אם הם יראו שהמון אנשים מבררים על הופעות, הם יבינו שיש ביקוש, ואם יש ביקוש הם יקבעו..

התקשרתי להמון ווליום

הם אמרו שהדגנחש כרגע בהפסקה וההופעה הבאה (מרכז) תהיה כנראה בינואר. כששאלתי את המזכירה מה הם ההופעה בהאנגר היא אמרה לי שזאת כנראה ההופעה הזאת.

parnar

New member
ינואר?? :O

זה עוד מלא זמן מקווה שבהפסקה הזו יעלה האתר האתר ;)

ראסמי

זה פול זמן... תגידו מי מתכוון לבוא להופעה הזאת (אזור מרכז) מהפורום ?

parnar

New member
עד אז יש עוד זמן להגיד מי יבוא ;)

ועוד דבר אולי בזמן הזה יעשו איזה הופעה של אניקוקו או צקלקה ?(אני מעדיף אניקוקו)

FunkyGiraffe

New member
אההה ינואררררררררררררררררר

זה פול זמן! אבל בכל אופן אני כל כך שם אני מקווה שבהפסקה הזו הם יקליטו אלבום רביעי [בשנה שעברה הם עשו את זה בינואר פברואר הקלטות ומיקסים בחודשיים!!!] אם הם יספיקו לפחות חלקים או שהאתר יעלה משהו אי אפשר להרעיב אותנו

nap3

New member
ינואר??????? ../images/Emo7.gif

לאאאא נו מה ינואר זה עוד איזה חודש וחצי חודשיים וואי לא בא בטוב.. איפה ימי הופעות החורף בבארבי..:( אהה עידו?!?!? אני כ"כ מתגעגעת...

chen2408

New member
איזה באסה!!! אני מקווה שזה לפחות

יהיה בסוף שבוע כדי שגם אני אוכל לבוא... :/

FunkyGiraffe

New member
יא טלפתית אחת!

לוג שלי ושל ערן מהמסנג'ר ממש מהרגע: אלה בלי ספק הימים הנוראים אומר/ת: אם ההופעות יהיו כבר בינואר אלה בלי ספק הימים הנוראים אומר/ת: אז שיהיו בימי שישי קומבינה אומר/ת: יש מצב אלה בלי ספק הימים הנוראים אומר/ת: חח בדיוק מה שכתבו בפורום הרגע!!

אני 1000% באה! ../images/Emo98.gif

אין סיכוייייייייייי שאני מפספסת את זה!!! שיהיה ביום רא6שון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת שמיני מה שבא להם! אני שםםםםםםםםםםםםםםם!

מה ינואר../images/Emo35.gifמה הפסקה ../images/Emo35.gifלאאאאאאאאאאא

הדגגגגגג אוהבים אתכם
נו תעשו הופעות ...
לא נראלי שאני אשרוד עד אז אתם ?

למעלה