איפה ומתי הסדרה משודרת?

תתש

New member
באיזה פרק מגלים את זה?

מי עשה את זה? ומתי לפי הזמן של הסדרה זה קרה?

הראו את זה בפרק ה-1,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

באחד הפלאשבקים ססיפרו את הסיפור. לפי הזמן של הסדרה, זה היה זמן קצר אחרי הרצח של לילי וממש אחרי שהחברים של ורוניקה נידו אותה. ורוניקה רצתה להוכיח שהיא עדיין אותה אחת והלכה למסיבה, אבל מישהו סימם אותה ובבוקר היא מצאה את עצמה כבר לא בתולה במיטה זרה.. ולא יודעים מי עשה את זה. בטח יגלו במהלך הסדרה

תתש

New member
בטח לוגן

אבל אם היא הייתה במיטה של מישהו אחר איך היא לא יודעת מי זה

מה פתאום לוגן?!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אין מצצצצב. לוגן בחיים לא היה עושה דבר כזה. ולא הבנת. היא הייתה במסיבה בבית של איזה מישהו, ואחד מעשרות הבחורים שהיה במסיבה אנס אותה באחת המיטות בבית... כשהיא התעוררה היא הייתה במיטה הזאת לבד, בלי שמץ של מושג מי הבחור.

lola2200

New member
אין סיכוי שזה הלוגן

למה??? ככה (כי אני חולה על לוגן) ואיך היא יודעת שאנסו אותה כי היא זוכרת שהיא שתתה מאיזה משקה במסיבה והלכה לישון וכשהיא קמה אז התחתונים שלה היו זרוקים והחזיה שלה הייתה פתוחה
אני רק יודעת שמי שעשה את זה הוא חרא פשוט זבל של בן אדם

אבל לא ניראה לי

אם ראית את הפרק היום (8) אז שלחו מכתב לדנקן שכאילו ורוניקה שלחה שיש לה מחלת מין ואז שהיא אמרה לו שזו לא היא שלחה ושאין לה מחלת מין אז הוא אמר שיש לו כאילו פצע בפה אז זה כאילו הוא אמר שהם כן שכבו מה שאומר שאנסו אותה היאלא היתה בתולה (ואים שמתם לב שאלונה שמה שרשרת של צלב)

היא הייתה בתולה.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

פצע בפה לא מקבלים מסקס. מקבלים מנשיקה.

אני יודעת אני רשמתי כאילו

לא בגלל שאני אוהבת את המילה ביגלל שהבנתי שהוא צחק

Sweet Misery

New member
אז כנראה לא הבנת שום דבר חוץ מזה,

כי ורוניקה אמרה בבירור שהאימייל הזה היה מזוייף, ואני לא חושבת שמי שזייף אותו נכנס לורוניקה לתחתונים וידע בדיוק עם מי היא הייתה ומתי.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכן...אלונה סיפרה על זה..

בגיא פינס... שאילצו אותה ללבוש שרשרת צלב.. טוב זה דיי מתאים לדמות... הילדה הטובה והכל...

shiroshy

New member
ב:

בהוט אקסטרה...(רק אם אתה מנוי של הוט יש לך את הערוץ) ובשעה 22:00 אם אני לא טועה

ערוץ 5 בממיר, 22:00../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ואם היית מתאמץ טיפה היית רואה שבדיוק מתחתיך יש הודעה ששואלת בדיוק את אותה שאלה.

hadas168

New member
משהו אל מסתדר לי

הרי היה את הפרק 7 שמדברים על הבחורה שנאנסה על ידי האבא החורג שלה לא הראו את הצד של ורוניקה בקטע שזה היה אונס כמו מה שהיא עברה..

למעלה