איפה ה- QB's של פעם ???

dubidu11

New member
איפה ה- QB's של פעם ???

אני עוקב אחרי הפוטבול כבר כעשר שנים, (לא צפיתי הרבה זמן- צבא, טיול) ואני חייב לציין שהרמה של הQB ירדה בצורה דרסטית.. אם לפני 10 שנים היו QB טובים כמו פארב, איקמן, יאנג, זה של דנבר ופיטסבורג (לא זוכר את השמות שלהם), לא יכול לציין שני QB טובים לאורך זמן. רק את פייטון מאנינג ואולי בריידי. היום ה- QB יותר אתלטיים אבל לא בעלי יד טובה וחוכמה כמו פעם. מקנאב, ויק קולפפר פלופ לעונה וחצי, אלי מיינינג פשוט זוועה, ליצ', דהלאון, ברונל עם כל הכבוד אליהם הם לא מגיעים לקרסוליים של אלו שציינתי קודם. היחידי שעוד יכול לצמוח למשהו זה פאלמר ועונה אחת לא מסמלת כלום לסיכום, הרמה של ה- QB בירידה תלולה מטה, ויכול להיות בגלל זה כל החוקים המטומטים שיצאו לאחרונה שכל ליטוף של ה- WR זה פנאלטי

ofribecker

New member
שכחת את

בן רות'ליסברגר דרו בריס ביירון לפטוויץ' מאט האסלבק כל אחד מהם לדעתי בעל פוטנציאל גדול ויכול לפרוץ בגדול בכל עונה נתונה מהיום. מעבר לכך, מהקולג'ים יגיעו בקרוב מאוד כמה תותחי על לעתיד: וינס יאנג, מאט ליינארט, קודי הודג'ס, בריידי קווין ועוד. המצב לא כלכך חמור כמו שתיארת. אני כן מסכים שבעבר הלא רחוק היה דור של נפילים כפי שציינת, אבל בכל זאת תן צ'אנס גם לאלו שציינתי להוכיח את עצמם עוד בהמשך. נתראה עוד חמש שנים.

DAnalyst

New member
ושניכם

שכחתם שני קווטרבקים מצויינים - את טרנט גרין, שמשחק נפלא ויציב כבר שנים בלי לקבל קרדיט, ואת קורט וורנר (פעמיים MVP של הליגה) שבשקט בשקט אחרי התחלה צולעת באריזונה סיים את העונה בטירוף, הישג ענק אם מביאים בחשבון שלא היה להם משחק ריצה, אבל נפצע בסוף. שנה הבאה...

omrili77

New member
תגיד לי

מה אתה, בן 15 מצפון צל אביב, כזה, שנוהג במיול, כזה? מה זה הציטוט המטופש הזה?! בכל פעם שאני חושב להגיב ברצינות למשהו שאתה כותב אני רואה את הציטוט ובא לי להקיא... שלא לדבר על זה שטועמה בכלל בפ"ת עכשיו, וסאלם אבו-סיאם הוא כידוע יהודי שומר מצוות... זה לא משהו אישי נגדך, זה פשוט נראה לי קצת לא במקום פה.

royfr

New member
זה של דנבר שאני לא זוכר את השם ? :-

אתה לא מתבייש ? לשכוח את אלוויי הגדול ? אגב מי זה ליצ', תזכיר לי ? דלהום הוא לא רע בכלל, ובגדול, אני לא חושב שרמת ה-QB התדרדרה בליגה.

joseywales

New member
ובואו לא נשכח גם ש...

פעם הדגש היה על שחקני ההתקפה (QBs WR RB ) וזה מה שנתן להם לפרוח ללא תחרות, ואז באה שיקגו עם סינגלטרי,פרי,בטקוס והחברה ופתאום אפשר לנצח סופרבולים רק עם הגנה(בולטימור, טמפה),אמנם בצורה מכוערת אבל עדיין. ולכן לעניות דעתי חלק מהתופעה שדובר עליה ובצורה מאד כוללת היא די נכונה, מתקיימת בעזרת דור הגנה מדהים שפשוט גומר על ה QB וחבריו. וזה גורם להם להראות רע לפעמים, כל הסק'ס, אינטרספ',ולחץ של ה_O LINE עושה את שלו !

patch81

New member
קצת הגזמת

אם תסתכל על הסטטיסטיקות תראה שכיום QB זורקים ליותר יארדים ומשיגים passer rating גבוה יותר. לדעתי העניין הוא אחר: תופעת ה free agency מונעת היווצרות של dynasties כמו שהיו פעם ( דאלאס סאן פרנסיסקו ג'יאנטס, רדסקינס) כתוצאה מזה גם דמות ה QB לא הופכת לאגדית. בכל מקרה מהדור הנוכחי אתה תראה כנראה לפחות 3 ב fall of fame : מאנינג, בריידי וכמובן פארב.

dubidu11

New member
לאילו שהגיבו

שכחתי ג'ון אלווי אופס.. וגם את דן מרינו הקווטברקים שהזכירו הם QB צעירים וטובים אך קשה לדעת מה יהייה איתם בינתיים הם לא מתקרבים לאלו של פעם, וחוץ מזה צריך עקביות לא חסר QB שעשו עונה אחת טובה ונעלמו וורנר זכה בסופרבול עם הראמס נפצע חזר נפצע ושוב חזר אך לא דומה למה שהיה פעם (מקווה שפאלמר לא יגמור כמוהו) לזה שהגיב על החתימה שלי זה מה יש, אני לא אומר לך מה לכתוב אל תגיד לי

lirandr

New member
"ואולי בריידי" ?!

בריידי טוב ממנינג בLEVEL אחד לפחות.

ranatz

New member
לא שכחתם את ג'ים קלי?

למרות הכל, קווטרבק אדיר

omrili77

New member
רק מהרחמים מגיע לו להיות ברשימה

האיש יותר לוזר משמעון פרס...

patch81

New member
קלי יהיה hall of famer

אם הוא לא נכנס עדיין. גם פראנק טרקנטון ממינסוטה הפסיד 4 סופרבולים והגיע ל hall of fame גם אם אתה מפסיד בסוף - אתה צריך לנצח כדי להגיע.

omrili77

New member
ברור, ברור

התכוונתי שאפילו אם מתייחסים רק לזה מגיע לו להיות ברשימה, תוך התעלמות מהישגים אחרים.

zipfer

New member
אני מוחה על ההערה על

ילד בן 15 מצפון תל אביב... אני עונה לתיאור הזה רק שאני לא נוהג במיול...יקר ומטופש... דבר שני... אני גם חושב שזה אידיוטי כל השירים האלה... סלים טועמה עשה לך משהו?... אתה באמת תתן את הלב והנשמה שלך למכבי?...... בולשיט... מה שכן... אני לא אוהד שום קבוצת כדור רגל ישראלי... הרמה בארץ כל כך גרועה שזה לא יאומן. והאוהדים הנאצים והברברים שיש לנו מוסיפים לא מעט.. לדוגמא אתמול..

omrili77

New member
../images/Emo32.gif אתה גם

הולך לצופים ומטפל באחיך ולא מגדל קן ציפורים על הראש וחושב שזה מגניב. אתה לא בדיוק דוגמא קלאסית לצפונבון. לעומת זאת אני מניח שאתה מכיר את הילדים המפגרים שנוהגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) במיול שההורים הלא שפויים בעליל שלהם קנו להם בשביל שלא יצטרכו לדבר איתם. הילדים האלה הם גם, מה לעשות, בד"כ אוהדי מכבי, וגם דוגמא קלאסית לצפונבון המצוי שכל מה שיש לו בראש זה "תראו אותי! איזה מגניב אני! העולם מסתובב בשבילי!". לילדים האלה אני מתכוון...

omrili77

New member
וואלה

בוא תראה איך המפגרים האלה כמעט דורסים פה זקנים או נסנסים לאמצע צומת לא פנוי ותגיד לי אם זה מצחיק.

yBm555

New member
מה שהצחיק אותי זה..

שבאותו משפט שגינית הכללות על ערבים הכללת על צפונים

omrili77

New member
זאת דווקא לא הייתה הפואנטה

התכוונתי שכל הניסוח שם הוא קצת בוטה ומיותר כשאתה כותב גם בפורום שלא קשור לכדורגל. בנוסף גם הצבעתי על זה שהמשפט הגאוני הזה כבר בכלל לא רלוונטי וגם די צבוע. אין לי שום בעיה עם זה במגרש, שיקללו ערבים, גרוזינים, צ'רקסים, מה אכפת לי. פשוט לא נראה לי שצריך את זה גם פה. זה הכל. ובקשר לצפונים: אני גר כרגע בצפון ת"א וזכיתי להכיר את הילדים האלה ואת ההתנהגות שלהם ממקור ראשון, אז נראה לי שיש לי קצת זכות דיבור.

yBm555

New member
אז היה אפשר להגיד את זה במקום

לדבר על צפונים וילדים בני 15... אבל לא משנה נסיים את זה כאן

למעלה