איפה ה
?

ro ne n

New member
יש לי שאלה

צהרים טובים לכולם רציתי לישאול איך עושים שיהיה אי סי קיו בפלאפון???? האם זה עולה כסף ????? ואיך מורידים תודה לעונים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתי מגיע החיוך הראשון? באיזה גיל התינוק אמור להתהפך? הכנסו לפורום התפתחות תינוקות ופעוטות (גילאים 0-4) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1633
תורה ומדע – סותרים? משלימים? בואו לגלות בעצמכם בפורום יהדות ומדע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1638
הסדרה שמגיעה אלינו מבית היוצר של "הבית הלבן"- מתמכרים לפורום סטודיו 60 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumPage.asp?forum=1644
מדברים על הפנינה הטלוויזיונית של עולם המד"ב- פורום לסדרה בטלסטאר גלקטיקה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1645
אב טרי או אב לילדים ויש לך שאלות בנושא הריון ולידה, הורות וגידול ילדים מהזוית האבהית? פורום להיות אבא כאן בשבילך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1646

../images/Emo41.gif לסה"ר דרושים מתנדבים

"אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת" אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב - רוצה להציל חיים? לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת? להיות איתם במצוקותיהם? סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה תיפתח ב- 08/11/06. ההכשרה תיערך באזור המרכז, מידי שבוע בימי רביעי בין 17:00 – 21:00 ותימשך כארבעה חודשים. המתקבלים להכשרה ידרשו למסור שיק פיקדון על סך 400 ש"ח, שיוחזר בתום שנה מתחילת כניסה לפעילות התנדבותית שוטפת לאחר סיום קורס ההכשרה. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סה"ר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. שימו לב – בגלל בעיה טכנית הפרטים המופיעים באתר סה"ר בנוגע למועד ההכשרה ולעלותה אינם מעודכנים. הפרטים המופיעים בהודעה זו הם הנכונים והמעודכנים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

איזה מארז מחשב אתם ממליצים לקנות?

ראיתי שיש מגוון מארזים בשוק, מידי, מיני, טאוור ושאר ירקות... אני מחפש מארז שיהיה קודם כל שקט. מישהו יודע מה צריך לבדוק כשקונים מארז? הדבר היחיד שאני יודע על מארזים זה שאני צריך שהוא יהיה גדןל מספיק כדי שלוח האם שלי יכנס לתוכו. קצת פרטים טכניים על המחשב: Intel P4 2.8 GHZ Asus p4p800SE בתודה, יניב

Kiru

New member
כדאי לשאול בפורום "מחשבים -

חומרה ותוכנה". בכל מקרה, מארז טוב יהיה שקט, מאוורר ומרווח, ובמידה והוא בא עם ספק – שהספק יהיה איכותי. בדר"כ מארזים של CompuCase נותנים תמורה לא רעה לכסף.

g a z e l l e

New member
הכרויות באינטרנט- עזרה!!! :)

שלום לכולם, אני כותבת בימים אלה את עבודת הגמר שלי בנושא הכרויות באינטרנט, אני אשמח אם תמלאו את השאלון הלא ארוך במיוחד שהכנתי.
רבה! :) נ.ב אפשר פשוט להדגיש את התשובות או לסמן אותם בצבע....תודה :)

xslf

New member
לא ספציפית לכותבת אליה אני מגיבה,

אבל באופן כללי- אני היחידה שמתחיל להמאס לה שכל הזמן מפרסמים בפורומים שהם צריכים אנשים שימלאו שאלונים עבור עבודת גמר/סמינר/מחקר שהם עושים, אבל לא רואים את המפרסמים חוזרים אח"כ לפורומים ומפרסמים את התוצאות?

ממש לא היחידה.

פעם עוד הייתי מתעניינת, שואלת באיזו מסגרת העבודה, איזה חוג, מבקשת שיפרסמו מסקנות, תוצאות. כמובן שאף אחד לא חזר. כיום אני משרשרת לשרשור אוף, כי אולי מישהו בכל זאת יהיה מספיק משועמם בשביל לענות, או סתם סקרן לראות את השאלות.

g a z e l l e

New member
תגובה ...

בכיף אני אפרסם את התוצאות, רק שעבודה כזו היא בערך 20-30 עמודים, אז זה ארוך:) אבל אני יכולה לפרסם את התוצאות בקצרה כאן בפורום. רק שזה יקח קצת זמן עד שאני אנתח את השאלון.... אני לא יכולה לגלות את שאלת המחקר שלי כי אחרת זה יהרוס את השאלון.... העבודה היא במסגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות - קורס בחירה: "אהבה, תשוקה, אינטימיות ונישואין" אני אישית משתדלת לענות על שאלונים - בעיקר מתוך הזדהות סטודנטיאלית :)

e-magine

New member
את בהחלט לא היחידה

ואם רק מתחיל להימאס לך, סימן שיש לך הרבה סובלנות. גם אני לא מתייחס ספציפית לגולשת הזו אבל בתקופה שהייתי מציץ בשאלונים האלה, נתקלתי גם בשאלונים שדי קל לראות שלא מיועדים לשום עבודת גמר/סמינר/מחקר, אלא למטרות מסחריות גרידא. ואולי אחד המקרים המוזרים בהם נתקלתי היה של גולשת קבועה שטענה שהיא עורכת מחקר על התמכרות לצ'אט. הסיפור הזה נמתח כמעט שנה ובסוף לא היה שום מחקר. ושמעתי על עוד "מחקרים" כאלה על התנהגות חברתית בפורומים. אולי עוד השפעה של האינטרנט, בכך שמאפשרת לכל אחד מאיתנו לשבת בבתינו המוגנים ולהרגיש חוקרי מדע. ואני מדגיש שנית, בלי שום קשר לגולשת שפתחה את השרשור.

הסיפור שלך,

הוא סיפור על מישהי שרצתה להתייפות, לספר על עצמה משהו שנראה לה שיעלה את מעמדה ואת קרנה בעיני אנשים מסוימים. אלה דברים שקורים כל הזמן. "חוקרי המדע" המדומים הרי לא יטרחו לחבר שאלונים. לעומתם, יש אכן את התופעה של סטודנטים שצריכים להגיש עבודות עם מסקנות, המבוססות על מילוי שאלונים, ובשנים האחרונות הם עושים לעצמם חיים קלים ומחפשים נשאלים/נחקרים באמצעות האינטרנט. זה מעצבן כי: א. הם מציפים את הפורומים, כולל כאלה שכלל אינם רלוונטיים לנושא העבודה ב. הם אף פעם לא חוזרים לספר על המסקנות, גם אם נושא העבודה רלוונטי לפורום ג. הם אפילו לא חוזרים להגיב אם שואלים אותם משהו ומתעניינים בהם ובסופו של דבר, הם נותנים תחושה של ניצול, קצת כמו התיכוניסטים (ואפילו סטודנטים!) שמגיעים לכל מיני פורומים ודורשים במפגיע עזרה בהכנת שיעורי הבית שלהם (ולא בפורומים ייעודיים לכך).

ailag

New member
../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה

בכלל, הם שוכחים מה מטרתו של פורום. זה כאילו כמה אנשים יתכנסו וידברו בבית של מישהו על הא ועל דא ואחד יבוא רק כדי לקדם מחקר שלו. זה לא הגיוני.. גזל: אפשר גרסה שאינה וורד? אני לא אוהבת לפתוח קבצי וורד אם אני לא חייבת.

צלליתה

New member
בלי שום קשר לשאלון

בדיוק אתמול היתה לי שיחה בנושא, הפצת השאלונים באינטרנט. שוב, בלי קשר לשאלון שהתחיל את השרשור, כי אין לי מושג על מה מדובר וגם לא קראתי את השאלון, ברוב המקרים קבלת תשובות דרך פורום באינטרנט שוות ערך ללענות בעצמך על השאלות של עצמך. (איך בדיוק מוודאים את אמינות התשובות וכו.)והדרך העצמית היא מהירה יותר וגם מבלבלת לפחות אנשים את המוח.

Kiru

New member
למה?

שקרים בשאלונים תמיד יכולים לקרות, ואני לא רואה איך הסיכוי שזה יקרה באינטרנט גדול יותר מאשר בשאלונים שנמסרים פנים אל פנים או בטלפון. אם כבר, יש 2 אלמנטים באינטרנט שגורמים לשאלונים להיות דווקא יותר אמינים: האנונימיות היחסית, והעובדה שרק מי שבאמת רוצה עונה לשאלון (בניגוד למי שהטרידו אותו ברחוב).

למעלה