איפה התשובות שהבטיח

urilei

New member
איפה התשובות שהבטיח

נציג חברת קווים? אנחנו עוד מחכים... ממש כמו לאוטובוסים.

דווקא חל שיפור

יש קו 24 53 לא עושה סיבוב בשכונה כשהוא יוצא משם יותר טוב עכשיו

urilei

New member
איזה שיפור

בעמידה בלו"ז? יופי על זה בכלל לא שאלתי, אז זה כבר הזמן יעשה (ואל תביני שזה בסדר שזה לא היה ככה כבר מהשבוע הראשון) שאלתי לגבי קיצוץ תדירות, שבנתיים רק נמשכת שאלתי לגבי חוסר התזמון של קו 67 עם הרכבת שהשעות כרגע טובות יותר מפעם אבל עדיין נראה שאף אחד ב"קווים" לא קנה את הלו"ז של הרכבת בשקל וחצי או פתח את אתר האינטרנט שלה. שאלתי לגבי המחלה של הפיכת קויים לסיבוביים, שגם היא בנתיים רק נמשכת. שאלתי לגבי קיצור המסלולים (לדוגמא של 16 ו-62) שזו פגיעה חמורה בשירות במיוחד לממשיכים לתל אביב, ו... נכון, הפתעה, גם מגמה זו נמשכת. מה מטריד? חוסר העמידה בזמנים? זה חמור מאוד אבל במבט לעתיד הקרוב זו הצרה הכי קטנה. אני באמת ובתמים מאמין שבסוף יעמדו בזמנים, זה פחות מה שמעניין אותי. התדירות שנהית נמוכה מרגע לרגע (הכוונה לתדירות המוצהרת, לא המעשית), הקווים הסיבוביים שבצרוף עם קיצוץ התדירות לא מאפשרים לדעת מתי יעבור הקו בשכונה, קיצור המסלולים שפוגע מאוד בציבור הנוסעים, וכל המשחקים הדביליים האלה, הם מבחינת חברת קווים ישארו לנצח. וזה מה שצריך להפריע הרבה יותר לתושבי פתח תקווה, לא?

מיכל שב

New member
אני אשמח אם תעביר אלי במסר

שאלה מסודרת ואני אדאג שנקבל עליה תשובה.

silencEmo

New member
../images/Emo194.gif קווים החברה הכי טובה שבעולם

כמו פילים מתעופפים :) כמאט שעתיים לחכות לאוטובוס זה כלום. אפילו כיף. וגם לגלות שהנג של קווים לא יודע לאן מגיע הקו שנוסע לצידו. והכי כיף כשאתה מגלה שביטלו את הרחוב שאליו אתה רוצה להגיע, רק אתמול ביטלו ולא הודיעו משומה. אבל באמת, הדובדבן שבקצפת, זאת העובדה שהם הבטיחו-ולא קיימו, עשו "מהפכה טוטאלית" כשהם יכלו להקל את המכה, נגיד במספרים של הקוום 8=98 9=99 ודברים בסגנון, ולמה להבטיח ולא לקיים? התרוץ: "זאת רק ההתחלה, עוד נשתפר" אהא. רואים איך שמשתדלים ובמטלים תחנות, הופכים קווים לסיבוביים וכו'. טמטום.

מישקולץ

New member
קווים על הפנים ,איחורים מטורפים

שירות גרוע ,מיניבוסים שלא לוקחים את כול הנוסעים בתחנה. היה להם מספיק זמן להתכונן לכניסה לשירות בעיר!!!

דווקא 62 ו-92 אחלה, ומגיע../images/Emo211.gif

מהר. חוצמזה שבמקום לנסוע 45 דקות מ"רשיש" לאזור היכל התרבות נסעתי 25 דקות.

למעלה