איפה התמרור

809080

New member
איפה התמרור

שלום קרה מקרה ונעצרתי על נסיעה כנגד כיוון התנועה המקרה היה בהרצליה השאלה שלי היא האם התמרור ממוקם חוקית אני (ריבוע כחול ואדום) יצאתי מהחניון ופניתי ימינה במקום שמאלה (כיוון התנועה) והתמרור היחדי שהורה על כך שאין פנייה ימינה נמצאה ביציאה מהחניון מצד ימין (סימנ תי איפה התמרור נמצא) ואני שבאתי מהצד ימני של החניון (הצד שממוקם התמונה למטה) והיות והנהגים בישראל יושבים בצד שמאל פיספסתי את התמרור השאלה שלי היא לפי החוק מיקום התמורור הוא בסדר או שאמור להיות תמרור גם בכביש שאני יוצא אאליו (איפה שהסימן שאלה) כמו בדרך כלל והאם אני יכול להשתמש בכך לטובתי? תודה

aviGODFATHER

New member
לא נראה לי שאתה יכול להשתמש בזה

התירוץ "הנהגים בישראל יושבים בצד שמאל" לא יעזור לך - זה לא התמרור היחיד שמוצב בצד ימין ואם הייתה איזה בעיה אם זה היו מתקנים אותה כבר מזמן...

lsd600

New member
התמרור לא חייב להיות מוצב

מול היציאה. הוא יכול להיות מוצב גם בצידי הכביש ואתה כנהג צריך לדעת לראות אותו. התירוץ שהנהגים יושבים בצד שמאל רק יוכיח שאתה עוד יותר אדיוט. אם תגיד את זה לבוחן במבחן נהיגה (גם בלי לעשות טעות), הוא יכשיל אותך ישר. מראה על חוסר הבנה בסיסית. צריך לדעת לראות הכול גם כשאתה יושב בבגז'...

809080

New member
החניון הזה

כשהוא מלא צפוץ מאוד לעבור בו ומהחנייה שאני יצאתי שהיא די קרובה ליציאה לא רואים את התמרור מכיוון ביןן היתר גם בגלל שהוא בגובה של תמרור רגיל מה שגם התמרור ממוקם בצד הפנימי של החניון ולא מהצד החיצוני ככה שהוא ממוקם משהו כמו שתי מטר לפני הפנייה (יש את התמרור מאחריו מבנה קטן כזה אחר מדרכה ורק אז הפנייה) עצמה ככה כשאני עומד בחציאה מהחניון ומחכה שאני יוכל לעבור אני בכלל לא יכול לראות את התמרור התמרורים גם בדרך כלל ממוקמים על המדכרה בצד של הכביש ובמקרה ההזה לא

למעלה