איפה השרשור של היום ?
כנראה פה.... טוב - שלושה ימים לא היה לי זמן להעלות לכאן - אז אני אכתוב עכשיו 3 פעמים יום ראשון - = הירידות של דניאלה תמיד מצאו חן בעיני - ועכשיו במיוחד
= היא שואלת את זה לא נכון - זה לא מה יש בין עדן לבין בעלה זה מה יש בין בעלה לביני = אני לא חושב שליאור ממש שם על נתן ולכן ממש לא יודע למה נתן חושב שהוא רוצה להרוס אותו = אוי סטרייטים סטרייטים מה שקצת מחשוף ועיניים יפות עושות לכם !
= למה שעודד ירד בדיוק מעדן ? לא הבנתי, ליאור לא מעוניין בה הרי = עשו טובה, יקי בטוח יגיד כל דבר כדי להשיג את עדן - אז מה זה הקטע הזה פתאום ? = אהה, למה למרות שעדן ויקי הם כאן החראות בכל זאת אורית נראת כמו הדמות הרעה ? = אני דווקא למה להגיד בהמון שפות לא את מה שגולן אמר לאליאן אלא בעיקר אני רוצה אותך מיקי i want you Micky je vous veux micky ich wünsche Sie micky li desidero micky eu quero-o micky le deseo micky vill ha dig micky = רגע ממתי גולן ועודד הם שותפים? בכל העונה הקודמת לא היה בינהם שום קשר! = עמי הזה הוא חצוף וחבל על הזמן - מה הקטע הזה עם ליאור ? = אז כנראה שעוד מישהו משקר לאליאן (גולן במקרה הזה) *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* יום שני - = אני לא ממש מצליח להבין איזה חוצפה יש לאנשים, ליאור נדבק לעמי ? מעניין מי התחיל עם מי מההתחלה ! = זאת לא סתם מלצרית - זאת אליאן, וזה לא סתם מינוי, זה בילוי !
= עודד יודע לשקר כמו שאני יודע למה בדיוק נציגת יוון לארוויזיון 93 הייתה ערומה לגמרי מתחת לשמלה היותר מידי קצרה שהיא לבשה בארוויזיון. = ממש שניים שמבינים בכדורגל באמת ! אולי תעשו את זה יותר אמין, תודה
= סוף סוף הגיע הזמן שהדמות היחידה שעוד לא נכנסה לסדרה אבל מקבלת קרדיט - תכנס, אייל. = אגב הג'יפ הזה לא סתם נמצא שם והטלנובלות האלה צפויות ל ח ל ו ט י ן עכשיו היא תפגש איתו מיקי יקנא הוא ימצא ניחומים בידיים שלי אנחנו נעבור לגור ביחד ונבנה טרריומים... אופס קצת נסחפתי. = מעניין עכשיו מה יש לנתן להגיד כשאליאן יודעת שהוא ברח אליהם ולא סתם בא לבקר. = תגידו לי ככה נכנסים לג'יפ של מישהו שהיא בכלל לא מכירה ? מה זה דבר זה? = הייתי אומר שזה כואב ..... *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* היום - =-=-= * אוקיי כבר אפשר לראות שהם מתחילים את ה"מסיבה" בפיצוץ... * רגע רגע, מה "לא בבקשה" ??? מה זה החרטט הזה ? לא חשוב מי היא, ואת מי היא אוהבת או אם היא לא רוצה לגנוב יותר הזבל הזה מקומו בכלא, נקודה. (בזמן שהסדרה שודרה כתבתי גם: כן, אבל אם הוא יגמור בכלא זה יגמור את כל הקונספט של הסדרה אז אני ממש חושב שעמי יימלט) בהתחלה חשבתי שליאור ייתן לו ללכת, אבל זה טוב שהוא לא נתן אחרת זה היה ממש גורם לפאק באמינות של הסדרה. * עדן תשלם ? אה סליחה חמודל'ה, אם את חושבת שהיא שילמה, בואי לעדן בערך כשיקי נמצא שם, תקבלי את מה שמגיע לך. * אוף הקרן הזאת בחצופה לה, באמת שתגיד תודה ולא תתחיל לשחק אותה כאן! * טוב יקי היה צריך ללמוד שאם אורית שואלת על משהו זה סימן שהיא כבר עשתה את כל המחקר האפשרי על מנת למצוא כל מיני חנאג'ים ובז'ז'ים אפשריים מצידו * הלבשה תחתונה ? אוי תעשו לי טובה, אני חשבתי על זה לפני 5 שניות זה היה כל כך צפוי. * דניאלה בכל מקרה רצתה להתקשר לנתן ? ועוד היא צריכה תירוץ בשביל זה שהיא רצתה לדבר עם ליאור ? אה, משהו קורה כאן שאני אמור לדעת ממנו? * אני חושב שזה ממש פשוט, מאחר ויקי נתן לה את הכסף, יקי צריך לבקש אותו חזרה, אורית לא יכולה לבקש חזרה משהו שלא היא נתנה. * אל תסתכל עליי ככה עכשיו, כן עשיתי את זה עם יקי - מה אתה מבוהל ? אני (לא) מכירה אחד שכבר הרבה זמן מפנטז עליו. * אייל התקשר ? מאיפה יש לו את הפלאפון שלה ? משהו כאן או לא אמין או שהשירלי הזאת ממש לא נזהרת - נותנת ככה את הפלאפון שלה לגבר שהיא רק פגשה (אני חייב לנסות את זה פעם, אבל בשבילה ? אין סיכוי)
* עכשיו מיקי יקנא - אוי זה צפוי מידי * טוב, עכשיו זה מוזר, אני בחיים לא הייתי מסכים להכניס איזה אחת עם עבר פלילי אצלי בדירה - זה מוזר מה אנשים יעשו בשביל אהבה. * באמת למה מקודם גולן לא שאל את אליאן אם יש לה רקע במלצרות ? ורגע איזה נתונים בדיוק הוא זיהה בה ? רגע רגע, מה =זה= צריך להיות? לא מתאים ! לא מתאים, בכללללל בכללללל!
שיוריד ת'ידיים שלו מאליאן אחרת הוא יאבד מישהי הרבה יותר יקרה !
כנראה פה.... טוב - שלושה ימים לא היה לי זמן להעלות לכאן - אז אני אכתוב עכשיו 3 פעמים יום ראשון - = הירידות של דניאלה תמיד מצאו חן בעיני - ועכשיו במיוחד