איפה השרוף?

איפה השרוף?

אמרת שוועדת אור התאדתה, תראה מה עומד להיות המסקנות שלה! עדות שוטר בוועדת אור: רייף ירה כדורים חיים למרות שלא היה בכך צורך קצין משטרה שהעיד בפני ועדת אור, לחקירת מאורעות אוקטובר, אמר כי מפקד תחנת משגב, רב פקד גיא רייף, ירה באוויר מספר צרורות של כדורים חיים למרות שלא היה בכך צורך. הקצין, פקד עאינו עטאללה, אמר שהשוטרים לא הפסיקו את רייף משום ``שלרייף לא אומרים מה לעשות``. לדבריו, רייף לא היה מוכן לזוז מהמקום וירה צרור מעל ראשיהם של שלושה ממכובדי כפר מנדה ואף התייחס אליהם שלא בכבוד, דבר שמנע את הרגעת הרוחות. במהלך המהומות נהרג בכפר מנדה צעיר תושב המקום ואחד ממכובדי הכפר נפצע מכדור גומי. (ענת רואה)

sanlee

New member
לכבוש ! שמת לב שזו עדות של ערבי?

לא שאני חושב שגיא רייף צדיק, ולפי התנהגותו הוא לא ניראה כזה. כניראה היה כשל מקומי במקום בו פיקד רייף, אבל זה לא מנקה את הערבים ממה שעשו ובטח שזה אינו תרוץ.

מה הקשר.....sanlee ?

הוועדה אמורה לבדוק את תפקוד המשטרה ולא את פעולת הערבים שאני יכול להסכים אתיך שגם להם היה תפקיד לא קטן! כך או כך, השרוף טען כי הוועדה התאדתה ולכן הבאתי לו את הידיעה!

sanlee

New member
לכבוש. הקשר הוא האיזון שם לב שלא

הצדקתי את הפעולות שלכאורה מואשם בהם גיא רייף. לא ניתן לנתק את הקשר בין התפרעות הערבים להתנהגות המשטרה, ולכן זה הקשר. כאשר אתה מותקף ע``י אדם ואתה מצליח לפגוע בו לפני שפגע בך, לא תצפה שיבדקו רק למה הצלחת לפגוע בו ,אלה גם את הרקע. ותתקן אותי אם אני טועה.

עקרונית אתה צודק......sanlee !

אבל עיקר השאלה היא האם השוטרים הגזימו בתגובתם וזה מזכיר לי סיפור על גוזמאים: שלושה חקלאים גוזמאים מדברים על התפוחים שגידלו. הראשון אומר: ``גידלתי תפוח כל כך גדול שכששמתי אותו על כיסא, הכיסא נשבר`` השני אומר: ``גידלתי תפוח כל כך גדול שכששמתי אותו על שולחן, השולחן נשבר`` השלישי אומר: ``גידלתי תפוח כ``כ גדול שכששמתי אותו על עגלה...`` שואלים אותו: ``מה, העגלה נשברה??`` הוא ממשיך ואומר: ``לא, יצאה תולעת ואכלה ת`סוס....``

sanlee

New member
אני יודע דבר אחד בודאות מלאה.

שהתוצאות מהארועים שהיו הם גרועות,וכניראה בחלק מהארועים היתה אולי עודף מוטיווציה, אבל אני לא בית משפט וזאת ניראה בהמשך. מה שמטריד אותי זו העובדה שלא נחקרים כל האספקטים שהביאו למצב הזה. אלה רק המשטרה שתפקידה לשמור על שלום הציבור.

*pank

New member
לא מקובל עלי! הפקרת השוטרים!

ע``י המדינה, גם אם וועדת החקירה באה על מנת להרגיע את רוחות הערבים. לא על הגב של השוטרים. מאוד מקומם אותי כפיות הטובה כלפי השוטרים. בימנו שוטר חכם, כאשר יראה אספסוף ערבי מסתער, ינצור את הנשק וילך הביתה. ואני אצדיע לו בעודו מפנה את הגב.

טוב שלא עדות של עכו``ם או אשה!

כי אז בטוח שהיה צריך לפסול אותה. אלא אם כן הייתה אותה אשה - יהודיה גאה.

shulywolters

New member
לכבוש די היה לראות

את הופעתה של הסטודנטית הערביה ואת בארכה אמש כדי להבין שוועדת אור מיותרת לחלוטין ורייף שאם השמועות עליו נכונות לא מייצג בכלל את המשטרה ואת השוטרים שעושים עבודת קודש. ניראה אותך בתור שוטר נכנס לאום אלפאחם לטיפול בסכסוך חמולות אם בכלל תצא חי אגב משטרת ישראל לא נכנסת לכפרים הערביים מעניין למה?

מה את רוצה ממני....שולי?

אני לא הקמתי את הוועדה ואני לא שוטר - נמתין למסקנות שלה. אגב, הממשלה לא חייבת לקבל את המסקנות או את חלקן! למה למהר?

למעלה