איפה הרקדניות?! חחחח אני יגיד לכם משו... אתמול הרקדניות היו ממש חסרות לי :[
ח חן הנסיכה New member 24/9/05 #1 איפה הרקדניות?! חחחח אני יגיד לכם משו... אתמול הרקדניות היו ממש חסרות לי :[
ת תמי הכוראוגרפית New member 25/9/05 #4 לחן הנסיכה המתוקה../images/Emo25.gif תודה חמודה על המחמאה.בשבוע הבא{ספיישל ארוויזיון}גם הרקדניות וגם הרקדנים שלי ישתתפו בתוכנית.אל תשכחי לכתוב לי מה דעתך?
לחן הנסיכה המתוקה../images/Emo25.gif תודה חמודה על המחמאה.בשבוע הבא{ספיישל ארוויזיון}גם הרקדניות וגם הרקדנים שלי ישתתפו בתוכנית.אל תשכחי לכתוב לי מה דעתך?
א אביב הרקדנית1 New member 27/9/05 #6 ../images/Emo23.gifאת ממש חמודה תודה על כל המחמאות!!! אין עלייך
J john cena13 New member 2/10/05 #7 ../images/Emo47.gif לא היה צריך רקדניות בשיר של אילנה אביטל/מירב פטיש , זה שיר שקט והרקדניות רוקדות ממש עם קצב גבוה כמו טראנס ... למשל כמו הנערה שחיקתה את רוני סופרסטאר בשיר - סופר סטאר , היה חיקוי גדול = גם הרקדניות היו מעולות....
../images/Emo47.gif לא היה צריך רקדניות בשיר של אילנה אביטל/מירב פטיש , זה שיר שקט והרקדניות רוקדות ממש עם קצב גבוה כמו טראנס ... למשל כמו הנערה שחיקתה את רוני סופרסטאר בשיר - סופר סטאר , היה חיקוי גדול = גם הרקדניות היו מעולות....