איפה הצנחנן
י ילדה שוקולדית New member 12/9/06 #5 טוב, אין ברירה! הגיע הזמן לגלות!! הצנחן נמצא בביתי הקט בתוך כלוב כשרק כומתה לגופו! חטפתי אותו מהקורס ואני משתעשעת בו כל יום (4 פעמים ביום). מלאכית, אלף סליחות!! לא התאפקתי!
טוב, אין ברירה! הגיע הזמן לגלות!! הצנחן נמצא בביתי הקט בתוך כלוב כשרק כומתה לגופו! חטפתי אותו מהקורס ואני משתעשעת בו כל יום (4 פעמים ביום). מלאכית, אלף סליחות!! לא התאפקתי!
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 12/9/06 #6 תוהה איך את משתעשעת איתו.... שמה לו מילקי ליד הפה.. נותנת לו לספוג את הריח המשכר.. ואז אוכלת בתנועות מגרות מולו?! ויש לי שאלה.. בתור צנחן קרבי, הוא מבצע לך צניחות?
תוהה איך את משתעשעת איתו.... שמה לו מילקי ליד הפה.. נותנת לו לספוג את הריח המשכר.. ואז אוכלת בתנועות מגרות מולו?! ויש לי שאלה.. בתור צנחן קרבי, הוא מבצע לך צניחות?
י ילדה שוקולדית New member 12/9/06 #7 צניחות חופשיות מטורפות!! פווווווווווווווווווווווו עשית לי חשק לפעילות מבצעית!!!
ח חתלתולה29 New member 12/9/06 #8 ותוהה אני כמה כלובים כאלה יש בביתך? פשוט ג'קו נעלם ותהיתי אם ........
י ילדה שוקולדית New member 12/9/06 #9 מי נעלם? למה נעלם? יש כלוב אחד מיואש כבר ... יש עוד אחד לג'קו ועוד אחד לגיא אריאלי ...
י ילדה שוקולדית New member 12/9/06 #11 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifלא עומדת בזה יותר
ב ברור שזה אני New member 12/9/06 #16 אני חוכך לא להיענות הפעם מן שילוב של טנטרה עם המולטיפאנקטיונאליטי .
ח חתלתולה29 New member 12/9/06 #13 ומעניין איך את מתכננת להשתעשע איתם לג'קו סירופ שוקולד לתוך הוורידים וגיא אאאאמממממממממממממ תעזרי לו להתניע
ומעניין איך את מתכננת להשתעשע איתם לג'קו סירופ שוקולד לתוך הוורידים וגיא אאאאמממממממממממממ תעזרי לו להתניע
י ילדה שוקולדית New member 12/9/06 #15 YYY מה שמור לי לג'קו!! וגיא ---> רק שיצחק!! הוא לא חייב לגעת בכלל!!!
ה המלאכית החלומית New member 12/9/06 #19 את צוחקת איתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif