איפה העצב?

dinozaur1

New member
איפה העצב?

אני לא מכיר את כל השירים של קווין, מודה. אבל במגוון הרחב של השירים שאני כן מכיר, קשה לי למצוא טונים של עצב. הכוונה שלי היא שבשירים כמו Bohemian rhapsody, The show must go, I'm going slightly mad on וכו', מהשירים שמזוהים פחות עם שמחה, קשה לי למצוא רגשות של עצב. השירים האלה יותר מתאפיינים אצלי כשירי תקווה, אולי כעס במידה מסויימת, אפילו ייאוש. אבל כמעט אף פעם לא עצב. מה דעתכם? מכירים אולי שיר שאני לא מכיר?

Rain must fall

New member
אני דווקא רואה המון עצב ברפסודיה. ../images/Emo118.gif

רק תשמע את המילים ותתמקד, אני בטוחה שתמצא נקודה של עצב. יש די הרבה שירים עם עצב. נגיד Love of my life, שיר של ייאוש, של עצב, וכן גם של תקווה שהיא תחזור אליו. גם תקווה זה סוג של עצב, הוא מקווה שזה יקרה.

MikMercury

New member
עוד כמה דוגמאות

Nevermore עצוב עצוב, Dear Friends למרות שגם בו יש אופטימיות, גם בIn The Lap Of The Gods Revisited יש עצב, All Dead, All Dead, וMy Melancholy Blues שהוא עצוב-מחויך, Jealousy, These Are The Days Of Our Lives Too Much Love Will Kill You וכמובן Mother Love..

dinozaur1

New member
אני דווקא לא רואה עצב בשיר הזה.

אני רואה הרבה ייאוש (Mama, life had just begun, but now I've gone and thrown it all away) וכמובן Nothing really matters-,nothing really matters to me... כעס בכל הבית החמישי, אבל שוב, עצב אני פחות מוצא בשיר. זה יותר השלמה עם המציאות בעיניי. בקשר לשירים שלך קרן, אני אתייחס רק לאלה שאני מכיר. Is this the world we created- אכזבה, תהייה, אבל לא עצב. The Show Must Go On – הרבה הרבה תקווה. נורא מצמרר אבל לא כל כך עצוב. Too Much Love will kill you – לא הכרתי אותו עד עתה, עכשיו כשקראתי אני מסכים. Oukami Kun, Sail away sweet sister שיר מקסים... תודה שהכרת לי אותו.

khammel

New member
שירים עצובים לא כ"כ מתאימים לאופי הלהקה

כי הלהקה רצתה -- באופן די מוצהר -- לבדר אנשים. יחד עם זאת, אני חושבת שבשירים הבאים תמצא הבעות עצב: My Melancholy Blues - השם כבר מסגיר, לא? Long Away Life Is Real Is this the world we created All Dead No One But You Save Me Some Day One Day The Night Comes Down The Show Must Go On Too Much Love will kill you Don't try so hard וגם בשיר הבא של בריאן: Nothin' But Blue

ketas

New member
אם תקרא טוב את המילים

לדעתי יש המון עצב בשיר Somebody to Love. שיר על אובדן אמונה...ולא בהקשר של יאוש.

Teo Toriatt

New member
לדעתי מדובר באחד העצובים ביותר

למרות המוזיקה הסמי-שמחה מדובר על שיר של שבר חזק מאוד. אמנם בפזמון קצת קיטשי, כיאה לפרדי, אבל המילים עצמן באות ישר מהלב. לא פלא שזה היה השיר האהוב עליו ביותר (לפחות בהופעות)

Rain must fall

New member
נכון! ../images/Emo118.gif

[טייק אה לוק אט יור סלף אין דה מירור, אנד קריי וואט יו דוינג טו מי
]

queen106

New member
חסר עצב??

לפעמיים קשה לי למצוא דווקא את השירים ה"שמחים" יותר....מאיפה להתחיל? mother love melancholy bluse don't try so hard dreamers ball white queen winter tale is this the world we created you toke my breath away וזה רק להתחלה.... יותר מדיי עצב, תנסה שיר ביום!

למעלה