איפה הסיכום השבועי??? גם שבוע שעבר לא היה, וגם לא פינת הוצא מהקשרו....
M moshe34 New member 30/6/07 #1 איפה הסיכום השבועי??? גם שבוע שעבר לא היה, וגם לא פינת הוצא מהקשרו....
M m o r r i s s e y New member 1/7/07 #6 ../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחח אתה חורגת אותי כל פעם מחדש. בא, שם משפט של 3-4 מילים והולך חחחחח תשנה את הניק ניים שלך ל פאנצ'יונר
../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחח אתה חורגת אותי כל פעם מחדש. בא, שם משפט של 3-4 מילים והולך חחחחח תשנה את הניק ניים שלך ל פאנצ'יונר
ש שעון החול New member 1/7/07 #8 ממי אני כל הזמן פה אבל לא תמיד יש לי על מה להגיב...אבל אני איתכם תמיד ברוחי
י יורדהוואן New member 30/6/07 #5 ../images/Emo47.gif אז במקום להתלונן תעשה בעצמך אולי../images/Emo35.gif
T TheCharmedOne18 New member 1/7/07 #10 ../images/Emo29.gifאו שנעשה הפיכה צבאית ונשתלט על הפורום מה אתם אומרים? *בורח*
W white star New member 1/7/07 #13 ../images/Emo54.gif *מכין לאסו* ../images/Emo11.gif ולגבי סיכום שבועי - חוסר זמן. למרות שהזמן שבזבזתי על פגישה כדי לקבל את הסיבה הכי מקורית ששמעתי למה זה לא יעבוד יכולתי להקדיש לסיכום...
../images/Emo54.gif *מכין לאסו* ../images/Emo11.gif ולגבי סיכום שבועי - חוסר זמן. למרות שהזמן שבזבזתי על פגישה כדי לקבל את הסיבה הכי מקורית ששמעתי למה זה לא יעבוד יכולתי להקדיש לסיכום...