ברור שלא אבל איפה הכי כייף לך שמנשקים אותך? בשפתיים זה תמיד אבל מקום שני?
M mamchuck New member 3/1/06 #23 ברור שלא אבל איפה הכי כייף לך שמנשקים אותך? בשפתיים זה תמיד אבל מקום שני?
מ מירב מהרהרת New member 3/1/06 #26 ../images/Emo13.gif שפתיים אוזניים צוואר עורף הרבה מקרים נתקלתי בגברים שלא יודעים לנשק או שהנשיקה איתם מחרידה. במקרים כאלו אפשר ישר לקפוץ לשלב השני, בכלל לוותר עליו כליל
../images/Emo13.gif שפתיים אוזניים צוואר עורף הרבה מקרים נתקלתי בגברים שלא יודעים לנשק או שהנשיקה איתם מחרידה. במקרים כאלו אפשר ישר לקפוץ לשלב השני, בכלל לוותר עליו כליל
M mamchuck New member 3/1/06 #22 הכוונה היתה ליותר מנשיקה אחת.... ולא הייתי הולך על הגרוגרת...חה חה חה
M MaYcHuK New member 3/1/06 #25 תשמע מהנסיון שלי < ויש קצת ניסיון> זה האזור הכי רגיש אצל הגבר לא משעתי תלונות אולי אני לא יודעת להגדיר היטב היכן המקום נמצא אבל תלונות לא קיבלתי להיפך שמעתי עד כמה ההנאה הייתה גדולה ... ומי רוצה שינשקו אותו אחת? אני התכוונתי להרבה
תשמע מהנסיון שלי < ויש קצת ניסיון> זה האזור הכי רגיש אצל הגבר לא משעתי תלונות אולי אני לא יודעת להגדיר היטב היכן המקום נמצא אבל תלונות לא קיבלתי להיפך שמעתי עד כמה ההנאה הייתה גדולה ... ומי רוצה שינשקו אותו אחת? אני התכוונתי להרבה