איפה המתח?

חופית19

New member
איפה המתח?

ב"מיכאלה" כל פרק הסתיים במשהו מותח, וגם העלילה עצמה הייתה מותחת בכל דקה. כאן הכל שקט ומעומעם, אין סיפור גדול,אין בכלל עלילה. שימו לב איך מסתיימים הפרקים, למשל הפרק האחרון, רננה רואה את כפיר ודנה בפאב,ואווו, איזה מתח, זו סצינה שאמורה להיות באמצע הפרק ולא בסוף, אבל בגלל שאין שום מתח בסדרה שמים אותה בסוף. ------- ועוד משהו, הפעם זה דבר חיובי, לפחות לדעתי. בכל טלנובלה יש את הזוג הזה שבמשך כל הסדררה נתקל באלפי בעיות ורק בפרק האחרון הם מצליחים להחלץ מהם וחיים באושר ובעושר....מי הזוג הבולט בטלנובלה בע''מ? כפיר ורננה? :)

mary17

New member
תראי../images/Emo41.gif

אלה רק הפרקים הראשונים העלילה עם בחיתולים כמו שאומרים דווקא היו לא מעט פרקים וסופים מותחים למשל הסוף של פרק שעבר (הקטע עם טליה
ורננה
חכי להמשך אני בטוחה שנופתע בעוד המון פרקים מותחים לדעתי אין זוג בולט בסדרה יש איזה משולש בין רננה
כפיר ודנה

יווו מה הקטע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

למה אתם כל הזמן עושים השוואל בין מיכאלה לטב"ע
הרי זה ברור שמיכאלה היה יותר יפה
אבל גם זה לא כזה גרוע

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאני לא חושבת שהסידרה באה

להראות לכם מתח ופחד כל ערב על המסך. הטלנובלה הזו יותר קלילה, יותר מצחיקה בלי איזה רצח/התאבדות/מכות... כדי שתשבו מול המסך בערב ותצחקו, בלי לחשוב הרבה
וסתם ככה, יש עלילה..ועוד איך

חחחח זה כי משעמם לי...

לא נורא אבל
אוף... איזה חבל שאין היום צילומים! היה יכול להיות כיף בלוגץ.... אפרופו היה אתמול בלוג

צודקתתתתת!

אבל אני לא מבינה איך אנשים בכלל חשבו שטלנובלה בע"מ תיהיה יותר יפה ממיכאלההה!הרי לא הייתה ולא תיהיה טלנובלה/סדרה כמו מיכאלה!!! למרות שלדעתי טלנובלה בע"מ יפה ותשתפר...

למעלה