איפה המעבול פה

איפה המעבול פה

שאמר הקהל של ת"א טוב הם שרים לנו תורידו תכיפות מקללים את הכותל המערבי. בעעע גועל נפש איכס אני שונא אותם כמו מכבי

EL CHE VIVE

New member
לא משנה נגד מי הם שרים הם פשוט

קהל טוב ומסור גם אם הם שרים נגדי אני מעריך אותם יותר מכל קהל אחר בארץ חוץ מהקהל שלנו...

EL CHE VIVE

New member
אנחנו לא מקללים אותם כל משחק בערך

*בתל אביב אין הפועל *מי שבא מתל אביב הוא בן זונה אין מה לעשות אנחנו יריבים אבל אם אתה מודד קהל הקהל שלהם הכי טוב אחרינו בארץ

תתביש

כל האוהדים פה מקללים אותם איכס ואתה אוהב אותם בעע איכס כופרים בוגדים מגעילים אינשלה מכבי ינצחו אותם מאתים הפרש!

EL CHE VIVE

New member
מכבי השנאה מספר אחת שלי בכל תחום

אמרתי את זה פעם חונכתי בבית של אוהדי בית"ר מסבא אבא עד סבתא השנאה למכבי משום מה הועברה לי ביותר משנאה לאחרות את האהבה לביתר ברוך השם לא קיבלתי אוהדי הפועל עדיפים פי מאה על אוהדי ניצחונות מכביסטים צהובים ומגעילים חוץ מזה הם אדומים והקהל של הפועל ירושלים מבוסס על הקהל של הפועל תל אביב מעט לפני הקללות שבאות בצדק נגד המאפיה!

שiש

New member
שום קללה לא יכולה להיות בצדק

ותאמין לי שאני לא שונאת, אלא מתעבת את מכבי. אבל חייבים לשים גבול! אי אפשר לפתוח את הפה חופשי ולקלל בלי סוף. יש דברים שאסור שייאמרו, פשוט אסור!!! צריך לדעת איפה עובר הקו האדום, ולא משנה מה גרם לכעס ולהתלהטות!

EL CHE VIVE

New member
נגד מכבי בכלליות אני לא יכול שלא

לקלל אותם אבל אם מפרקים את מכבי לגורמים חלק מהקהל שלהם אני אפילו אוהב מחבב וחי איתם באושר עושר ושלווה אבל הבעיה שלי היא עם הארגון עצמו הצבע שלו והניהול שלו לא יכול לא לקלל אותו פשוט לא מסוגל במיוחד לא במגרש ואם השנאה שלי היא כזאת למכבי אז אני פשוט לא יכול לדמיין מה השנאה של אוהדי הפועל תל אביב שסובלים מהצהובים האלו כבר כמה עשורים... כל מה שאמרתי ואני עדיין עומד מאחורי זה שהקהל של הפועל קהל טוב אני לא אוהב אותו כי אין לי שום זיקה לקבוצה הזאת אבל אין מה לעשות הם מסורים אוהבים את הקבוצה שלהם גם בימים קשים ויש להם ביצים ללכת עד הסוף לטובת הקבוצה שלהם.

שiש

New member
תראה-

אני יודעת מה זה לסבול מקבוצה, אני יודעת מה זה לשנוא קבוצה. אבל מכאן ועד לאחל להם שיישרפו חיים או שהצטער שלא הלכו בשואה ועוד כל מיני מחמאות שכאלה, הדרך עוד ארוכה. זה מוגזם וקיצוני, ואני לא רואה בזה הוכחה לכך ש"יש להם ביצים ללכת עד הסוף" אלא שאין להם מספיק ביצים כדי לעודד בצורה הגונה ומכובדת. מכאן מתחילה האלימות, והתירוץ "ככה זה בספורט" כבר מזמן לא תופס. כל קיצוניות, מכל סוג שהוא, ובכל נושא שיהיה - היא רעה.

אני למשל

הסביבה שלי כל מי שאוהב כדורסל כמעט אוהד מכבי(אני גר באזור המרכז), גם אצל איתן זה ככה אולי. רוב המשפחה שלי מי שמתעניין בכדורסל הם אוהבים את מכבי ואני מאוד אוהב את המשפחה שלי, איתם כמובן אין לי בעיה. חברים שלי מאלה שמתעניינים בכדורסל גם אוהדי מכבי. לגבי מכבי עצמה - אני מתעב את הקבוצה הזאת

z dead

New member
:)

אין לי חברים "אוהדי" מכבי אפילו שאני גר במרכז. :) "אוהד" מכבי זה סוג של בן אדם שאני לא מסוגל לסבול..נכון זה נשמע קיצוני אבל עובדתית במשך 22 וחצי שנות קיומי יש לי את הנסיון עם אנשים כאלה :)

רגע רגע אחד...

דיברנו כרגע ואמרתי את צמד המילים "אוהד מכבי". יש לך במקרה מושג מה זה כי לא בדיוק שמתי לב למה שאני בעצמי התכוונתי

שiש

New member
יההה...

זה בכלל אפשרי? הם הרי נמצאים בכל מקום! (נספחים, כבר אמרנו?) ומי אני שאדבר... חבר שלי, לצערי הרב עד מאד, הוא צהוב. או לפחות חושב שהוא כזה... אני עובדת על זה. זוועה.

z dead

New member
תתביש אתה יותר :)

לאחל למכבי שינצחו?! אני צריך לשטוף לך את הפה עם סבון ! :)

למעלה