איפה המנהלים איפה ???

איפה המנהלים איפה ???

בימים האחרונים אני עדים לבריחה עקבית של המשתתפים הקבועים בפורום ולעומת זאת ישנה תופעה חדשה של שרשורים ארוכים, חסרי תוכן, חסרי משמעות ואפילו חסרי הומור בין מספר בודד של אנשים, רובם המכריע חדש בפורום. אינני מבין מדוע לא נעשה מעשה כלשהו על מנת למגר את התופעה הזו ? בעבר נקבע על ידכם "חוק" (אולי אפילו נקבע ע"י מרי-לו בזמנה) שהשרשורים לא יתארכו מעל ל-20 הודעות בשרשור. אני מציע לכם לחזור ולחשוב על הכיוון הזה. הזמן חולף והדברים מדברים בעד עצמם... כמי שנוהג להשתתף בשרשורים רבים כאן בפורום, אני יודע עד כמה זה "כיף". אולם לכל תעלול יש גבול ויש צורך לדעת מהו הקו שמרגע שחוצים אותו, עוברים את קו הטעם הטוב. אין שום דבר רע ופסול בשרשורים כל עוד הם פונים אל כלל הגולשים. שרשורים בין שניים או שלושה אנשים לבין עצמם מקומם במדיה אחרת.

Windbluesea

New member
פנטום....אני חדש מאוד פה.....

בא לך לפתוח שרשור ביחד ונצרף את כולם...נפתח חברותא..כמו בישיבה.... יש לי כמה הפתעות בשבילך.....(ואני ממש לא צוחק)...

שייכת

New member
היייייייייייייייייייייייי פאנטום...

פאנטום, הרגשה של חופש עכשיו. כנראה גם לחלק מהפעילים כאן. זו איזושהי תקופה שתחלוף... אתה יודע, יש תקופה של שירה יפה וסיפורים יפים, יש תקופות של מאמרים או דילמות, יש תקופות של השתטות, היי וביי ויש גם תקופות של רחמנא לייצלן מריבות... לפעמים מגיע איזשהו גל חלקנו עולים עליו וחלקנו נסחף. זה קורה (ראה את מה שקורה בטלוויזיה, לדוגמא...). בכל מקרה, לא נראה לי שזו עבודת המנהלים להחזיר את הפורום הזה למסלולו (לא שאני יודעת מהו המסלול של הפורום הזה...), אלא אחריותו של כל אחד ואחד שמה שקורה פה לא לרוחו. למרות שאני מרגישה שאין לי מוזה משלי עכשיו לכתוב מאמרים או כל דבר אחר בעל צביון "רציני" "רומנטי" "מרגש" אני מודה ומתוודה שאשמח לקרוא דברים כאלה כאן. אז מה אתה אומר, פאנטום, יוחזר שחר33 לאלתר? 1/6 מאהבתי... שייכת.

שייכת ...

ניפלא לראותך ... בוקר מקסים שיהיה לך .. ואשמח לקבל גם כן איזה נתח מאהבתך .. נשיקות לקטן . חושב על המחר .. אבל חי את היום

שייכת

New member
../images/Emo32.gif אתה.... ../images/Emo32.gif

אתה תלך אל הצמודה שלך...
No love for you, שייכת!

yafit75

New member
ילד,,, הוא חוזר בתאריך 19/7/2002!

אני מקווה שאין ביניכם איזה... כי יש לו סורגים בתח....

לא צריך להרחיק עד נורבגיה...

יש מספיק כותבים שעדיין פה בארץ ונעלמו... (את יודעת - יש משהו שנקרא טעם אישי בכתיבה...אאחחמממ...)

בוקר טוב../images/Emo70.gif

לפנטום ולכל מי שעוד נשאר פה. אפשר להציע לכם איזה
? אולי
עם קצת סחוג ירוק? תה? קפה? מיץ בטל? גזוז? מים קרים אולי ליסנן את האווירה? אני פה עד 13:00 לרשותכם. קוראים לי סיונה ואני מסנעא.

טאקילה~*

New member
אני רוצה נס קפה עם חלב וניל ובורגר|

תודה ממי.....על ה-
וה-
ממי אחר כך תקררי אותי עם איזה -
רק ו-

קשוח31

New member
פנטום יקר

מה אני שומע ? אתה רוצה לרמוז ש: בימיה של מרי לו היה סדר בפורום ? בימיה של מרי לו דאגו שרוב ההודעות יענינו את כלל חברי הפורום ? בימיה של מרי לו דאגו ששירים, סיפורים דיונים מענינים לא יעלמו תחת מבול של היי/ביי ? בימיה של מרי לו דאגו ששיחות בין שני אנשים פרטיים לא ימשכו חצי עמוד ? בימיה של מרי לו אפילו העירו לאנשים שהם מציפים ? להההההההה, לא יכול להיות. מה שבטוח, אתה כזה מתוק, איך שאתה נזהר מלהפריע למנהלת ובמקום זאת מבקש מכולם להתנהג יפה. כמו לבקש מנהגי ישראל שיסעו לאט ...

גש דחוף לרופא אוזניים ! וגם עיניים

יש לך בעיות שמיעה קשות. לא רמזתי כלום - ציינתי עובדה ! לא ביקשתי מאף אחד להתנהג יפה - תקרא שוב את ההודעה ! ואם תסתכל על הכותרת של ההודעה שלי תראה בדיוק למי היא מופנית, כך שלא נזהרתי מלהפריע לאף אחד - נהפוך הוא !!!

קשוח31

New member
אני יודע, אני יודע

רק רציתי להיות בטוח שאני יודע. תגיד, כבר קיבלת את התגובה הלקונית: דברים אישיים למנהלת צריך לשלוח במסר אישי ? אם לא, עכשיו, כשברור למי מכוונת ההודעה, התגובה בוודאי בדרך.

קרמבובת

New member
יא....גולייטה

לא הפוכה הבאתי.... הבאתי לך בהפוכייייתתתת
אבל זה פסדר...תמיד אני מסתבכת בגלל זה..פחחחחחח

אמממ........

פעם גם אני שאלתי את אותה שאלה , אך לגבי משהו אחר.... זה מה שיש לי לומר בנושא , סתם מין תזכורת שכזו. צהריים טובים פנטי

למעלה