איפה המוח של קראם? ^_^

אבל לופין הוא איש זאב...

כי לג`יימס ושות היה מח נורמלי (יחסית) כשהם נהפכו לחיות, אבל לאנשים אחרים שהם לא אנימגוסים, זו אמורה להיות קצת בעיה... -ליאת-

זה מה שכתבתי

רק שבלגנתי את הסדר של ההודעה...מצטערת, קורה לי הרבה ^^ -ליאת-

העצלנית

New member
למען האמת

כרישים הם יצורים לא טפשים בכלל. וגם לא רעים בכלל ככה שאנחנו סתם מעלילים אליהם. למשל יש סידרה של בת הים הקטנה והעוזר של המכשפה הרעה הוא כריש פטיש טיפש במיוחד.

פעם הכרת כריש?

אני לא יודעת אם הם כל כך טפשים, אבל הם לא מספיק חכמים בכדי לשחרר את השבויים ולקחת אותם. באמת, סדר העדיפויות של כריש הוא קודם לאכול ובמקום די תחתון יש ``להציל``...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
די לא נכון... דדלוק הוא לא דוגמה!!!

הוא סתם שפוט של הרעים!!! נכון הוא היה כזה פושון חמוד וקטנטן?? אניוואיס, הממ... בת הים הקטנה.. סדרה מצויירת... דדלוק.. דמות סאטירית (או שלא, בכלל לא)... מה שאני אומרת שלא שופטים לפי דדלוק! איכס נכון המכשפה אז הסנטר שלה פשוט.. פשוט... איכס אחד גדול?? -ענבל-

LuNaTiC

New member
ועכשיו, למיטב ידיעתי

כרישים פועלים לפי האינסטינקטים שלהם.. שהם: למצוא טרף... לאכול טרף.... חי! מדמם! בלי בישול! אז מזל שקרום שעדיין היה חצי בן אדם.. שלט באינסטינקטים אלו... -ענבל-

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לעניין...

יתכן שקר(ו/א)ם שינה את צורתו רק מספיק כדי שיוכל לנשום תחת המים. זה אומר שראשו שונה לראש כריש עד לאיזור בו קיימים הזימים. אין זה אומר שהוא עבר שינוי צורה מלא הכולל את המוח. בקיצור: אם הוא עבר שינוי צורה חלקי ניתן להניח שהמוח נשאר כפי שהוא...

LuNaTiC

New member
נשמע טוב...

נשמע גלגל``צ! אבל באמת.. נשמע הגיוני... -ענבל-

Lady_Voldemort

New member
תאוריה דומה

הוא לא הפך את עצמו לכריש לגמרי,הוא רק הצמיח זימים וכאלה דברים שיעזרו לו לנווט את עצמו במיים

למעלה