איפה הם?

lokarakloum

New member
איפה הם?

שלום לכולם, תגידו מישהו יודע מה קורה עם שלשת "קטנועי העל" האמורים לצאת השנה: הונדה אינטגרה, במוו 650/600, אפריליה 850, מישהו יודע אם ומתי יגיעו? יום טוב!

T0MERKE

New member
ההונדה אינטרה צפוי להגיע ממש בשבועות הקרובים

מצפים לו בקוצר רוח

mnakash

New member
אפריליה 850?

זה800 GP עם מסכה חדשה לא? הוא הרבה יותר יפה אבל הבית הוא אותו בית והקטנוע אותו קטנוע. זה לא משהו חדש יותר מהTMAX החדש נניח. יותר כמו דגם חדש ששינה שם. גם את הנקסוס הם העבירו למותג אפריליה למיטב ידיעתי. לפחות אלו שנמכרים מחוץ לישראל.

mnakash

New member
העיצוב של האיטלקים

http://motorride.net/news/scooter-profile-series-2012-aprilia-srv-850.html/ יפיפה. אבל תכלס עם הונדה היו עושים מסכה יותר מודרנית עם נניח שני פנסים כמו ה CBR היה יוצא להם קטנוע יפה לא פחות. רק המסכה המוזרה הזו מקלקלת קצת. יכלו ללמוד מהסילבר ולצאת יותר חדשניים. אני רק יכול לדמיין איזה כוח וכמה סוסים אצילים יש למכונות האלו. יאללה שיבואו.

isendik

New member
הארה באהדה

היי זה לא בעיקר עניין של טעם שמקורו בזווית של אסתטיקה? כך שני מעצבים ותקבל 4 רעיונות שונים מכל אחד.

lokarakloum

New member
נכון..

האפריליה משתמש באותו המנוע, חשבתי שאולי שינו גם דברים נוספים כי לפי התמונה הוא נראה שונה: http://www.ultimatemotorcycling.com/files/2011-aprilia-maxi-srv-850-scooter-unveiled.jpg באופן אישי כנראה שאחליט בין ההונדה אינטגרה ל-במוו, זה יהיה הרבה תלוי במחיר.....באירופה ההונדה יוצא במחיר סופר תחרותי של 8500 יורו כדי להלחם בטימקס (שעולה שם 10000יורו). מעניין איזה "הפתעות" ממתינות לנו כאן (חוץ מהמיסוי)....

isendik

New member
ממש ממש נכנסים כבר לארץ.

האינטגרה הולך לשחק אותה ובגדול ולהיות ההיט הבא של הרכובים המקצועיים על הקטנועים הכבדים

lokarakloum

New member
שלום isendik..

יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התגובה הנחרצת שלך אני עשוי לחשוב שיש לך עניין בחברת הונדה? או שאתה סתם מנחש את התנהלות השוק העתידית במדינתנו הקטנה... יום טוב!

mnakash

New member
העיצוב שלו מאד מזכיר לי את הסילברוינג הישן

עם פנס אחד. לפחות המסכה הקדמית. אני חושב שזה יכול להיות גדלנוע נישה בתלות במחיר שלו. בעיניי הוא פחות מודרני מה TMAX החדש (שהוא בתורו פחות יפה מהקודם) וה BMW שיהיו כנראה בדרגת מחיר לא רחוקה. טכנולוגית לפי המאמרים הוא משהו אחר ממה שאנחנו מכירים. הפרש המחירים בין ה TMAX החדש לאפריליה מעיד על כך שמחירו של הTMAX החדש יהיה גבוה בהרבה מהדגם הקודם לו. יהיה מאד מעניין לראות את הקטנועים הכבדים האלו בארץ.

lokarakloum

New member
לדעתי...

קטנועי ה BMW (לפחות גרסת ה GT הקצת יותר יקרה) יהיו יקרים יותר מה TMAX בלא מעט כסף. הערכה שלי מתבססת על המחיר שנקבע לו בגרמניה עצמה 11,450 יורו! . יש גם הבדל משמעותי בכוחות סוס (60).

בועז בר

New member
מצחיק...

הקשר הכפול בין האינטגרה ל...ג'אז
אז ג'אז יש גם רכב וגם קטנוע, והמנוע של האינטגרה "גזור" למעשה מהג'אז המכונית - חצי מנה... ובאחד הסרטונים בטיוב מראים אינטגרה כפול-מצמדים שמגיע ל-250 קמ"ש ב-9K סל"ד, מה שממש לא מתאים למנוע טווין 700 עם קו אדום ב-6.5K סל"ד
אז מסתבר שגם כאן יש כפילות שמית... והאינטגרה הוא לא ר-ק קטנוע חדש, אלא גם סוג של עארסיביק
http://www.youtube.com/watch?v=auedp84Q7Lc&feature=fvwrel נו טוף.. מיחזור זה טרנדי היום

lokara kloum

New member
אגב..

בעניין ה 6500 סל"ד, מתכנן הפרוייקט נישאל על הנושא והשיב כי במחקר מעמיק שנעשה ע"י הונדה על כל רוכבי דו"ג, 95% מהם מבלים את רוב הזמן עד ה 140 קמ"ש בלבד ולכן העדיפו לתת שם את מירב המומנט וכוח.

פרארי1

New member
זה קטנוע?

קט הוא בטוח לא, אבל מעבר לעניין הסמנטי הזה, הוא הולך הכי רחוק שאני מכיר (יחד עם ה-GP800 של ג'ילרה) מההגדרה הכי מקובלת של קטנוע - שיש "קו ראיה" בין ברכי הרוכב. עוד בדומה לג'ילרה, הוא משתמש בשרשרת במקום הרצועה המקובלת. בהחלט יהיה מעניין כשהוא יגיע וההשוואה המתבקשת לקטנועי העל החדשים של ב.מ.וו הולכת להיות מאד מסקרנת.

למעלה