איפה הם עכשיו?

Mo Cuishle

New member
מתי היא שיחקה בבנות גילמור../images/Emo35.gif

בתור איזה דמות/באיזה פרק
אני לאהוב בנות גילמור

flying eagle

New member
ב-7.03

דמות בשם בוורלי. לא יודעת להגיד לך מי זאת בדיוק ומה היה התפקיד שלה בסדרה, פשוט העתקתי לך מידע מהimdb

Mo Cuishle

New member
טנקס../images/Emo9.gif

זה מסביר למה לא זיהיתי, אני רק בעונה החמישית

pilot promo

New member
פיונלה יוז

במקביל להופעות האורח שלה במכושפות פיונלה שיחקה בפרקים בסדרות: "כל ילדיי" "בית חולים כללי"(שנראה לי כמו מקום לפליטי מכושפות כבר..) והנחתה שני פרקים בתוכנית האירוח "How Do I Look?" שאגב אם אתם זוכרים בפרק סיום הסדרה היא אף אומרת את המשפט-מעין הלצה של הכותבים...

CharmedRulez

New member
היא הנחה את כל התוכנית, לא רק שני

פרקים, לפעמים כשמדובר בתוכניות אייאמדיבי לא הכי מעודכנים, אבל זאת בעצם תוכנית שלה ובהנחייתה. היא גם מפיקה אותה נדמה לי.

pilot promo

New member
אי דיוק וינסנט

דיוק הפיק 157 פרקים בסדרה ביניהם גם את פרק החתונה של פייג'. לאחר ובמקביל למכושפות הפיק גם 221 פרקים בסדרה הרקיע השביעי. לאחר מכן היווה מפיק בפועל לסדרה Split Decision (או לפיילוט שלה-המידע לא ברור כל כך..)

pilot promo

New member
אהרון ספלינג

אני מאמין שאין צורך להציג אותו אבל- מפיק בפועל לסדרה "מבוקשים" ולכל פרקי הרקיע השביעי והיווה תפקיד מפיק בפרוייקט- Split Decision

pilot promo

New member
ג'אי גרוסקה

אחראי למוזיקה ב-72 פרקים של מכושפות במקביל ולאחר תקופת עבודתו במכושפות היווה כאחראי למוזיקה בפרוייקטים כמו: "על טבעי" "Wildfire" "Hack" כמו כן גם השתתף ביצירת הסרט "אמריקאן פאי 2"

pilot promo

New member
ג'ונתן ווסט

בננוסף להיותו במאי ל-6 פרקים במכושפות ג'ונתן היה אחראי למוזיקה ב-64 פרקים של מכושפות (ולכן נכתב פה ולא בקטגוריית במאים). לאחר מכושפות הינו אחראי למוזיקה בסדרה "The Loop".

pilot promo

New member
ויקי(ויקטוריה) האף

ויקי הייתה המלהקת ל-178 פרקים בסדרה. בנוסף להיות המלהקת במכושפות ויקי גם ליהקה לכל פרקי הרקיע השביעי וגם לסדרה "Fat Actress"

pilot promo

New member
לזלי דניס

לזלי היה מלהק ל-92 פרקים של הסדרה ובמקביל לסדרות: "Deep Cover" ו-"All Souls"

pilot promo

New member
רנדי קברל

החל משנת 1999 רנדי היה האחראי לאפקטים המיוחדים בסדרה והיה אחראי לאפקטים המיוחדים ב-130 פרקים שלה. במקביל להשתתפותו לסדרה היה אחראי גם לאפקטים בסרט Wild Wild West.

למעלה