איפה הם עכשיו?

barhenhalliwell

New member
ג'וליאן הוא שחקן ממש מצוין!

אמנם אני לא חובב של הסדרה ניפ\טאק, אבל מדיי פעם שאני מזפזפ ורואה אותו על המסך, אני פשוט לא יכול להעביר ערוץ, ופשוט רואה את הפרק.. והוא פשוט מעולה!! (ג'וליאן)

HuGo Hell

New member
זה לא בידיוק סדרה משלו.

היא לא שלו, אבל הוא קבל את התפקיד, כן

pilot promo

New member
דרו פולר

לאחר שפרש ממכושפות דרו שיחק בסרט The Ultimate Gift ובשנת 2007 עתידים לצאת שלושה פרוייקטים שלו: Loaded Army Wives Blonde Ambition

pilot promo

New member
טד קינג

לאחר מכושפות טד שיחק בתפקידי אורח קטנים לפרקים בודדים בסדרות כמו "ג'אג" ו-"סקס והעיר הגדולה" אך לאחרונה הוא נראה משחק בסדרה "בית חולים כללי"(אופרת סבון)למשך תקופת זמן די ארוכה. לטד לא מתכוננים שום פרוייקטים עתידיים.

CharmedRulez

New member
ובבית חולים כללי, הדמות שלו ושל

פינולה היוז (שמגלמת את פאטי, האמא של הבנות בסדרה) הם מאהבים!!! עד כמה זה מוזר?!?!

pilot promo

New member
קיילי קווקו

במקביל לתפקיד במכושפות קיילי שיחקה גם בסדרה "Brandy & Mr. Whiskers" ובשנת 2007 עתידים לצאת מספר פרוייקטים שלה: Cougar Club Separated at Worth To Be Fat Like Me The Big Bang Theory

pilot promo

New member
אני ממשיך יותר מאוחר

אם מישהו רוצה להרחיב או להעיר הערות סבב אבל בבקשהכ לא לפתוח ערכים חדשים עד שאני מסיים-תודהנ1

flying eagle

New member
והיא השתתפה בסיטקום הקומי

(שלפי הבנתי נחשב למצליח. למרות שאותי הוא לא הצחיק): eight simple rules (for dating my teenage daugther)

flying eagle

New member
וגם במהלך שידור הסידרה

הצילומים לתחילת עונה 8 היו ממש מקבילים לשידור סיום הסדרה השנייה.

pilot promo

New member
גרג ווהן

לאחר העונה השנייה בה השתתף גרג ביצע הופעות אורח בודוות בסדרת כמו:"נאש ברידג'ס" ו-"סברינה המכשפה הצעירה" לפי מסד הנתונים גרג החל לשחק באופרת הסבון "בית חולים כללי" לצד טד קינג

flying eagle

New member
והוא הופיע ב"צעירים חסרי מנוח"

מחליף לשחקן המקורי של הדמות Diego Guttierez

pilot promo

New member
ג'ניפר רוהדס

במקביל לתפקידיה האורחים בסדרה מכושפות ג'ניפר שיחקה גם בתפקידי אורח בסדרות כמו "אלי מקביל" ו-"בוסטון פובליק" בתקופה שלאחר מכושפות שיחקה בתפקיד אורח בסדרה "בנות גילמור".

למעלה