איפה הם היו אז ואיפה הם היום

איפה הם היו אז ואיפה הם היום

הנה הגיע לו יום שישי (מה? כבר שישי? לאן טס השבוע???) ובפינתנו הלפעמים אהובה לפעמים לא (והיום?) הגיע שיר חדש היישר מבית היוצר של משינה : כי לא בא לה
מתי שמעת לראשונה את השיר?
על מה לדעתך השיר מדבר?
מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא?
האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן?
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? ושאלות בונוס: 1. מי שואל אותה אם בא לה? 2. כמה שעות אפשר לגרד באף? 3. כמה קילו היא השמינה? 4. איזה שיר היא ניגנה באקורדיון? היה מוכר הלך לו קלף ישב שעות גירד באף היה חיוור לא מאושר כי לא בא לה. היתה צוחקת היתה בוכה היתה יורדת לבריכה היא לא תפתח לו את דלתה כי לא בא לה. היא לא ידעה מה לעשות היתה רוקדת בלילות היא לא היתה אחת כזאת כי לא בא לה. אחרי שנים של דיכאון היא שוב ניגנה אקורדיאון הוא רק רצה איתה לישון ולא בא לה. ולבסוף ביום הדין כמות מופרזת של חמין היא לא הפסיקה להשמין זה קרה לה. הוא לא שכח אותה מהר לא מאושר וגם חיוור מעל קברה עפר ניער הוא קרא לה.

darksideonline

New member
איפה הם היום

מתי שמעת לראשונה את השיר? כשקניתי את האלבום בניינטיז על מה לדעתך השיר מדבר? על זה שלא בא לה מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? יפה כמו שהוא.הסולו של איגי מביא אותה בגנבה האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? השיר הוא מתקופת האייטיז העליזה.וכיף לשמוע כמה הוא בלתי נפרד מהתקופה הצבעונית מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? בוא נגיד שהוא לא מבריק מבחינת מלל.. ושאלות בונוס: 1. מי שואל אותה אם בא לה?הבנזוג האומלל 2. כמה שעות אפשר לגרד באף?שעתיים.לא יותר 3. כמה קילו היא השמינה?20 4. איזה שיר היא ניגנה באקורדיון?חי חי חי

כפרעלייך... הנה התשובות שלי../images/Emo26.gif

מתי שמעת לראשונה את השיר? 92 בערך.
על מה לדעתך השיר מדבר? משהו מפוספס.
מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? במקרה הזה - שניהם.
האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? לא השתנתה.
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? אין על חמין באוגוסט... "ולבסוף ביום הדין - כמות מופרזת של חמין!!!!" ושאלות בונוס:
1. מי שואל אותה אם בא לה? אמממ... הנשיא של המדינה?
2. כמה שעות אפשר לגרד באף? זה לא נמדד בשעות. שה עד שמפסיק לגרד.
3. כמה קילו היא השמינה? זה לא נמדד בקילוגרמים. היא פשוט השמינה עד שהיא כלאה את עצמה על הספה מול הטלוויזיה (צופי ניפ-טאק יבינו)
4. איזה שיר היא ניגנה באקורדיון? את השיר של יאצק: "איזו ארץ איזו מדינה-נה-נה גם נהדרת וגם קטנטנה-נה-נה נחרוש בה לאורכה ולרוחבה אח איזה יופי איזה עם סגולה ... זה טוב!!!!"

roee15

New member
אני

מתי שמעת לראשונה את השיר? לפני מלא זמן...בעצם בפעם הראשונה ששמעתי את "האוסף השני" על מה לדעתך השיר מדבר? בחור מתוסכל שרוצה בחורה, ואז הוא משכנע את עצמו שהיא שמנה דבה וקובר אותה במחשבותיו מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? לא המילים ולא הלחן הם פאר היצירה. אבל השילוב המושלם בינהם יוצר משהו יפה (כמו בהרבה שירים של משינה :p) האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? לא :) מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? "ולבסוף ביום הדין, כמות מופרזת של חמין, היא לא הפסיקה להשמין, זה קרה לה..." (משפט שהשפיע עליי מאוד. הוא גם כתוב בחתימה שלי בשינויים קלים :p) ושאלות בונוס: 1. מי שואל אותה אם בא לה? איש חרמן 2. כמה שעות אפשר לגרד באף? וואו...כמה שיותר :p:p:p 3. כמה קילו היא השמינה? האמת, נראה לי שהיא היתה שמנה מההתחלה, ורק אחרי שהוא הבין שהיא לא רוצה אותו הוא ראה את זה. 4. איזה שיר היא ניגנה באקורדיון? "זמר זמר לך" כמובן!!

למעלה