איפה הם היו אז ואיפה היום

איפה הם היו אז ואיפה היום

לכבוד ימי שישי הבאים עלינו לטובה. קבלו פינה חדשה. שאלון קצר עליכם, על השירים של משינה ועל ההיסטוריה ביחד. ועכשיו אחרי החירבושים הבלתי נגמרים האלו. קבלו את השאלות שיהיו זהות תמיד ורק השירים ישתנו והפעם בפינתנו השיר שזכה להיות ראשון : סוזי בלי היד
מתי שמעת לראשונה את השיר?
על מה לדעתך השיר מדבר?
מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא?
האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן?
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? תהנו, ותענו!!

1Reebok

New member
וול.

מתי שמעת לראשונה את השיר? לפני שנים אין ספור.. על מה לדעתך השיר מדבר? כמו שהוא.. "אהבה נכזבת" אווו. מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? המילים והלחן - שניהם נהדרים. מתאים לי להוסיף שם סקסופון ברקע, ג'אזי כזה. ואני גם מאוד אוהב את המקצב הזה, 12/8, ובאמצע יש תיבה אחת שזה עובר ל-6/8. זה יפה!!! זה פשוט יפה ומתאים!!!!!! וגם האקורדים שלפני הפזמון (D D/C# Bm E) זה הכל יפה!!!
אני אוהב. האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? יאפ. פעם אהבתי אותו, היום אני מת עליו
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? המ. לא יודע, הכל מתקשר אחד לשני.

../images/Emo13.gifו... אני

דבר ראשון - ח"ח על היוזמה.
מתי שמעת לראשונה את השיר? 1989 וגם בהופעה. הבמה הוארה באדום.
על מה לדעתך השיר מדבר? סוג של אהבה נכזבת.
מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? אולי היה אפשר לשפר את הלחן של הבית. אבל יצירה זו יצירה מההתחלה ועד הסוף.
האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? וואו. המון. לא יכול לפרט.
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? "יום אחד מורדי, נתקף שיגעון... הפליג לבדו לאבדון... לקח תמונה קטנה. שם היא צוחקת. בלי לאמר שלום". שבת שלום, אסף. *אין לייחס לתשובות לעיל יותר מדי משמעויות. בין השורות יש בעיקר רווחים.

MikeY fReAk

New member
אנכי:]

מתי שמעת לראשונה את השיר? אם אני לא טועה - בהופעות האיחוד בקיסריה. על מה לדעתך השיר מדבר? אף פעם לא חשבתי על זה עד עכשיו.. אחרי כמה קריאות זו פחות או יותר המסקנה שלי - גם לאנשים עם "מגרעות", אנשים לא מושלמים, יש אהבה כמו לאנשים שנחשבים "מושלמים". כלומר, לשניהם יש חסרונות די בולטים ובכל זאת יש להם אהבה (אפילו שמורדי שבר את ליבה של סוזי, עובדה שהוא לקח איתו את התמונה שלה.. אז הוא כן הרגיש *משהו*). אמנם היא ממש לא מסתדרת, אבל באופן כללי גם לאנשים "מושלמים" אהבה לא מסתדרת לפעמים. אז החסרונות והשיגעון שלהם גרם לסוף להיות טראגי, אבל חוץ מזה הם די כמו כולם. מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? אף אחד לא באמת מושלם;] הלחן לבד לא מדהים, אבל ביחד עם המילים הוא עוצמתי. האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? לא ממש.. מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? אין משהו ספציפי.

rinatia1

New member
שיר מדהים אחד השירים הגדולים שיש בכלל

במיוחד גירסת הופעה 89 (בלוז)

starfield

New member
ME

|מתי שמעת לראשונה את השיר? ממש לא מזמן :) לפני חודש... נכנסתי חזק למשינה רק בזמן האחרון.
|על מה לדעתך השיר מדבר? אהבה נכזבת
|מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? הכל משולב הלחן, המוסיקה עצמה, והמילים הייתי נותן קצת פחות קרדיט לגאוניות, אבל גם סבבה.
|האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? לא בחודש האחרון
|מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? "חיכתה ערומה על החול הרך לבוא המלאך"

rinatia1

New member
מנסה להשיג את גרסת ההופעה כבר 15 שנה

יש לי את ההופעה מוקלטת מהרדיו אז בקסטה....

למעלה