איפה הם היום?

איפה הם היום?

שלום לכולם! עברתי באתר של הXWF, ושל הWWF, ואני עדיין לא מוצא חלק מהמתאבקים ה"גדולים": גולדברג, סטינג, סקוט סטיינר (ריק כן בXWF), ברט הארט, CAT וסיד. איפה הם היום? הם עדיין פעילים?

Sid

New member
תשובות

גןלדברג- כיום הוא מקבל משכורת שמנה ביותר על שום דבר כי הוא עדיין תחת חוזה של AOL/TIME WARNER החברה שWCW היתה בבעלותה והחוזה ייגמר בספטמבר 2003 כך שהוא לא יוותר על התענוג של לשבת בבית ולקבל יותר ממיליון דולר כל שנה בלי לעשות שום דבר סטינג- גם לו יש חוזה באותה חברה אבל זה לא משנה כי הוא פרש מהאבקות בגלל שהוא עכשיו כומר או משהו כזה סקוט סטיינר- הוא הופיע ביום ראשון באירוע של הWWA אבל יש שמועות שהוא עוד מעט חותם בWWF ואחת ההוכחות לכך שהWWF הזמינו אותו לבדיקות כושר גופני בשביל לראות אם הוא כשיר ב-100 אחוז להתאבק ברט הארט- הוא פרש מהאבקות פעילה בגלל פגיעה קשה בראשו מגולדברג לפני שנתיים וחצי והרופאים אמרו לו שאסור לו לחזור להתאבק כיום הוא הקומישינר בארגון הWWA CAT ארנסט מילר- הוא הופיע ביום ראשון בWWA ויכול להיות שהוא ימשיך שם סיד- הוא החלים מהפציעה שלו כזכור לפני יותר משנה שהוא שבר את הרגל בקרב נגד סקוט סטיינר ג´ארט ואנימל והוא עדיין לא כשיר להתאבק אך הוא יכול ללכת רגיל. הוא הופיע בכמה ארגונים קטנים אך לא התאבק שם למיטב ידיעתי

t-man

New member
עבודה טובה,אחי ../images/Emo45.gif

אבל סטינג לא הפך לכומר ,אתה בטח מתכוון לטד דיבאסי שהפך למטיף דת

Sid

New member
אני יודע..

פשוט לא ידעתי מה הוא עושה בדיוק אז סתם זרקתי כומר..

t-man

New member
הוא פרש לפני כמה שבועות

מהיאבקות

שכחתי את ג´ף ולוגר!

שכחתי את ג´ף ג´ארט ולקס לוגר! מה איתם? (לא שמלוגר אכפת לי) ומה עם האחים האריס? (הם היו מגניבים!)

t-man

New member
ג´ף ג´ארט מתאבק

ב-WWA ואני לא רואה חזרה שלו ל-WWF בעתיד הקרוב לגבי לקס לוגר הוא מנהל מכון כושר ואחים הרייס(שלדעתי הם אחד הצמדים היותר גרועים שהגיעו לרסלינג)מתאבקים בליגות קטנות אבל הבנתי שהם מדברים אם ה-XWF

אילן די

New member
גם לי יש שאלה

מישהו זוכר שבתחילת שנות ה-90 היה להארווי וימפלמן מתאבק כושי, שהופיע לזמן קצר ב-WWF. הוא הרכיב משקפי שמש במשך כל הקרב, ענב עניבה והיו לו שלייקס אם אני לא טועה. קראו לו מיסטר משהו... לא זוכר את השם. מישהו זוכר ? מה קרה לו ? איזה עוד דמויות הוא היה ?

על האש

New member
אני חושב שאני זוכר אותו...

אם אני לא טועה שמו היה מיסטר Z אבל שוב אני לא בטוח. מעניין שנזכרת בו פתאום אתה מזכיר לי נשכחות יותר ממה שאני זוכר
מה נסגר איתו אין לי מושג. אבל אני חושב שזזאת הייתה הדמות היחידה שהייתה לו תקנו אותי עם אני טועה.

מיסטור יוז

אם אינני טועה, קראו לו מיסטר יוז. פעם יחידה שראיתי אותו הייתה ב"מלך הזירה" 93, והוא הפסיד למיסטר פרפקט בסיבוב הראשון. הראו גם על כאילו מריבה שהייתה לו עם האנדרטייקר.

t-man

New member
מיסטר יוז היה ב-WWF שלוש פעמיים

הפעם הראשונה ב-93´ היה לו סטורי ליין אם אנדרטייקר(הוא גנב לו את הכד) הפעם השנייה היתה ב-97´ הוא חזר בתור שומר הראש של טריפל איץ´ ברואיל ראמבל 97´ בקרב נגד גולדאסט הפעם השלישית היתה ב-99´ הוא בא בתור שומר הראש של כריס ג´ריקו(אגב הוא רזה מאוד מאז 93´) הוא גם היה ב-WCW בשנת 91-92 והיה השומר ראש של לקס לוגר

raw is eyal

New member
כן זה

אכן מיסטר יוז שהופיע גם באי סי דבליו בעברו הוא האיש שאתה מתכוון אליו

אילן די

New member
נכון ! מיסטר יוז.

תודה. איזה ידע ! אני זוכר שהוא גנב לטייקר את הכד אפר.

אההם

אני ראיתי אותו מגיע לאירוע אחד בתור שומר ראש, ובהתחלה השדרנים התנהגו כאילו הם לא מכירים אותו, אך לאט לאט הבינו שזה לא חכם לשקר ככה על מתאבק שהיה שם ואמרו שזהו מיסטר יוז... אבל אני לא זוכר אם זה היה לטריפל או ג´ריקו

Corino09

New member
תשובה

מיסטר יוז שימש כמנג´ר לטריפל ח ב97 אבל לכמה חודשים ואחרי זה כמו שכולם יודעים צ´יינה באה!!!! והוא גם שימש מנג´ר לג´ריקו רק שג´ריקו הצטרף לWWF שהוא היה היל אבל אחרי זה שנהיה פייס הוא עזב אותו אז ככה כל הסיפור של מיסטר יוז!!!!

dead man inc

New member
עם כבר מדברים על זה אז....

איפה לעזאזל דילו בראון אני יודע שבגלל הדבר הזה עם דרוז השעו אותו אבל זאת לא סביה להשעות אותו בכלל זה קרה בטעות ודילו עדיין עובד ב WWF

t-man

New member
תשובה

דבר ראשון די-לוי בראוון לעולם לא הושעה ב-WWF הוא המשיך לעבוד גם אחרי שדרוז נפצע ,הסיבה האמיתית שאתה לא רואה את די-לוי ב-WWF היא שגימיק של הצמד "לוו דאוון" יחד אם צ´אז נכשל אז ה-WWF שלחה אותם למקסיקו(בליגה ששייכת לסאביו ווגה)יחד טייגר עלי סיין כי לעבוד על הכישורים שלהם בקיצר למיטב הבנתי צ´אז שוחרר מ-WWF ודי-לוי בראוון נמצא כרגע ב-HWAיחזור בעתיד הקרוב בעתיד הקרוב מאוד ל-WWF אולי אפילו אחרי פיצול הליגות

למעלה