איפה הם היום?

מיתי

New member
איפה הם היום?

שלום לכולם. אני מיתי, מדור ה-80, קוראת פסיבית בפורום ומאוד נהנת. אני גדלתי ב"שירוקו, וב-"פינגווין" ומתגעגעת בטירוף לאותה תקופה. שאלתי דווקא נוגעת לתקופה שלפני ה"פינגווין", בתקופה של אליל גיל הטיפשעשרה שלי "לימאל" (סולן קג´אגוגו). אני שואלת את עצמי כל הזמן מה קורה עם האנשים האלו, שהיו להיט ונעלמו, כמוהו וכמו: ניק קרשו, מרק אלמונד...... אשמח גם לדעת אם קיימים מקומות בת"א שאפשר לשמוע מוסיקה של שנות ה-80 (פאנק וגל חדש). יום טוב ושבוע טוב לכולם. מיתי.

turrican

New member
נעלמו - ממש לא?

קודם כל ברוכים הבאים לפורום! זה המקום לובבח האייטיז לא רק שהן לא נעלמו הם גם חזרו להופיע. ניק קרשאו ב-99 הוציא את האלבום "15 Minutes" ושנה שעברה את האלבום "To Be Frank" שקיבל ביקורות חיוביות מאד. לגבי אלמונד, תשמחי לדעת שהוא חזר להופיע עם דיוויד בול בצמד סופטסייל. השנה יצא להם אוסף חדש "The Best of Soft Cell" וכן אלבום חדש (כן כן) בשם Cruely without Beauty שלמיטב דעתי עוד לא הגיע לארץ. בואי ספרי לנו איזה להקות אהבת בשמונים ומה את אוהבת לשמוע.

מיתי

New member
אהבתיהם....

שנות השמונים מתחלקים אצלי לשניים: החצי הראשון כמו שאמרתי הייתי מעריצת טיפשעשרה של "לימאל". הייתי בוכה שראיתי אותו בטלויזיה ואספתי כל חומר שהיה (שדרך אגב עדיין לא נזרק). אהבתי את יאזו, סופט סל, הקיור, דפש מוד, פרנקי הולך להוליווד, טומפסון טווינס, פרופוגנדה, ועוד רבים. לקראת סוף שנות השמונים נכנסתי מאוד לקטע של הפאנק והקשבתי ללהקות כמו: סיאם, סוזי, וירג´ן פרונסט, באוהאוז (שהייתי בהופעה שלהם באלנבי), אן קלארק, סקס פיסטולס וכו´.

oril123

New member
קבלי תיקון

ה BAUHAUS הופיעו בקולנוע דן בקיץ 83 וקולנוע אלנבי הופיע סולנם פיטר מרפי בסוף 89 .

alpha80

New member
בוקר טוף

ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע. בקשר לשאלתך על ה"נעלמים"... לימהל מוציא סינגל חדש בחודש הבא, שמו LOVE THAT LAST FOREVER, מתוך פסקול סרט חדש עם אמנים שנעלמו מה 80 (ראי חדשות 80 מלפני שבוע שבועיים). ניק קרשאו עדיין חי פועל ומקליט, האלבום האחרון שלו הופיע בסוף השנה שעברה. מארק אלמונד חבר לידידו דייב בול מ SOFT CELL, אלבומם החדש הופיע לפני חודש, סינגל חדש MONOCULTURE, ואם תציצי בחדשות הפופ מהשבוע האחרון תגלי מה קורה עם מארק היום. מצבו אגב - עדיין ללא שינוי לצערנו. רק שלא הבנתי את ההקדמה - התקופה שלפני הפינגווין - תקופת מועדוני הפינגווין והליקוויד התחילה ב 1981. לימהל וניק קרשאו צצו ב 1983 והלאה.

מיתי

New member
חבר יקר

מי זה בתמונה? אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה. לגבי התקופות: אני הגעתי לפינגווין בשנת 1986.

הסיפור אמנם לא נגמר

אבל האגדה כנראה מזדקנת... חוץ מזה, הוא עדיין נראה הרבה יותר טוב משיין מקגוון (הסולן של הפוגס).

alpha80

New member
זה מה שקורה

מעודף ג´ל ומוסים לשיער, השיער נושר, שיערות לבנות, צריך להסתפר, לצבוע..... כולנו מזדקנים, חביבתי... השנים עושות את שלהן.....

אכן עצוב

לפני שבועיים הסתפרתי ולא חידשתי את החימצון. לא אחד ולא שניים טענו בתוקף שהתספורת לא הצליחה כי לא מעט שיערות מחומצנות נשארו. לאחר בדק בית מעמיק התברר שהם התכוונים לשערות הלבנות הטבעיות שלי. I´m too old old old to rock´n´roll roll roll and yet too young too die

turrican

New member
לאלדין

בוקר טוב אלדין אל תחשוב שאנו שוכחים את ההברזה ביום חמישי. תירוצים לא יעזרו..חהחה דרך אגב זה אני לקחתי לך את Not Stop Erotic Cabaret תהרגו אותי לא מבין מה אתה ואלפא מ- Sex Dwarf ? לא נשמע לי יצירה יוצאת דופן של הצמד .

alpha80

New member
שיר ענק

למרות שהגירסה שיש ב NONSTOP EXTATIC DANCING יותר טובה....

../images/Emo45.gif

אהא! על ראש הגנב בוער הכובע!!! יאללה - שמעת, לא נהנית, עכשיו תחזיר. חוצמזה sex dwarf בהחלט שיר יוצא דופן, לא רק בגלל המילים (והקליפ הפרובוקטיבי), אלא בגלל שהוא אחד מהשירים פורצי הדרך לקראת ה"היי אנרג´י" (יחד עם chips on my shoulder).

turrican

New member
אוקיי שמעתי אותו פעם אחת

ולא כל כך התלהבתי. אולי אם אני אשמע כמה פעמים אחווה דעה שונה. כשהתכוונתי לא יוצא דופן התכוונתי ללהיט ולא לסגנון שלו שהוא בהחלט יוצא דופן משאר השירים שלהם . בכל מקרה סופטסייל עדיין אחת מהלהקות הגדולות של ה-80 אם אני יאהב או לא את Sex Dwarf . הפייבוריט שלי עדיין נחשב Tainted המפורסם

רק אל תגיד את זה למארק

הוא עלול להיות אלים. חוצמזה, באמת די מבאס שהשיר הכי האהוב שלך הוא לא רק הלהיט הראשון שלך, אלא גם שיר שהוא בעצם קאוור ולא מפרי עטך.

alpha80

New member
מסכים עם אלדין

נסה לשמוע דברים קצת יותר ביזאריים שלהם, אולי מהתקופה של ART OF FALLING APART או את הקטע המדהים MARTIN אגב - האלבום החדש פשוט מ ע ו ל ה

אפשר להשיג את החדש בארץ?

ואגב, This last night in soddom טוב יותר לדעתי מ the art of falling apart. שנים לא אהבתי את TAOFA עד שבזמן האחרון התחלתי סופסוף להבין אותו.

alpha80

New member
למיטב ידיעתי...

רק בחנויות שמייבאות עצמאית מחו"ל כמו טאוור וכאלה. חברות התקליטים בארץ לא רוצות שנקנה דיסקים.

למעלה