איפה הלכתם.:

חיקה

New member
איפה הלכתם.:

תנאית ספל אומנות כוהנת חוה1 תחזרו הביתה בפקודה..

כוהנת

New member
כי אני עדיין לא מרגישה מוכנה.

ולמה אני לא כותבת?,אתם ראיתם מה עשו לי בפורום נטעים?, השפילו אותי לעפר,וסרקו את בשרי במסרקי ברזל.

אל תשימי לב לדתיים האלו

מה רצית שיגידו לך אוקי אנחנו מכבדים אותך כמו שאת? שכחת מאיזה חברה אנחנו מגיעים? אז שימי בצד את הנאיביות, ותביני שאחינו החרדים לעולם לא יקבלו את זה, ובשביל זה בדיוק אנחנו כאן.

היא באמת מצחיקה

נכנסת לפורום נטעים ומתקיפה אותם על ימין ועל שמאל (כמו שאני עושה) ומצפה שהחברה יגידו לה אוקי חמודה זה בסדר. אתם יודעים מה עשו לי שם? נו אז מה? רצתי להתבכיין? זה היה צפוי, וקבלתי את זה ברוח טובה. אגב, את אחד מההתקפות החריפות ביותר עלי, מאחד בשם answers2 (שהורחק מהפורום כאן וטוב שכך) מחקו מהפורום שם, וגם לפני המחיקה, החברה שם (הדתיים) לא אהבו את זה.

זה לא היא, זה הם המצחיקים

הם, או יש מהם, שמרגישים נעלבים אישית אם מישהוא אומר דבר מה נגד אלוהים או נגר דנושאי דברו הרבנים/גדולי ישראל/אדמורים. (מחק את המיותר - הכל מיותר) פעם חשבתי שאלו הם חסרי הביטחון שביניהם, אלו שחוששים שאמונתם תתערער, היום אני חושב שאלו הסתם טפשים שביניהם, ובמילא זה מזיז לי פחות (אם בכלל). אגב, יש סיבה שהם מרגישים מאויימים, לגלות בגיל מסויים, שכל חייך חיית לריק! האמנת באוסף שטויות! זה גילוי קשה ואפילו בלתי נסבל.

אני מצפה ממך

שתאמין לאנשים שהם באמת מאמינים במה שהם אומרים שהם מאמינים, והאמונה שלהם אומרת שכל מי שחושב אחרת הוא משוקץ, כמו שאתה יודע שעזיבת הדת שלך איננה בגלל חוסר נכונות לקיים אלא בגלל שאתה באמת לא מאמין. וחוץ מזה צריך להבין שזו המציאות, ככה הם, והיא היתה צריכה להבין שזה מה שצפוי לה.

אוקיי

New member
האמונה שלהם לא אוליי הם כן

זה לא נכון להגיד שזה האמונה שלהם יש בינהם הרבה שמקבלים את כולם כמו שהם כולל את החוזרים בשאלה ראה דוגמא את חב"ד שחלק מהם פה באו משם ואל תגידו שיש כאלה שם שהם זונות כי בכל מקום יש כאלה אני לא סובל הרבה מאותם קלפטות שם אבל אני מדבר על הרעיון שלהם ועל אותם שמיישמים אותו כמו שצריך וזה לקבל את כולם ובחיית ראבק על תתחילו לכלך עלהים בדברים אחרים כי אני לא מדבר פה על דברים אחרים שקשורים אלהים זה וויכוח אחר

תנאית

New member
אני שמתי לב שגם בנים חסרים, יש סיבה

מיוחדת למה ל א הזכרת גם אותם?(!)

נו, תנאית, תני ניחוש

למה חייקה לא הזכיר את הבנים. אוקיי, שלושה ניחושים
... יא חולת-אלתרמן

למעלה