איפה הלכו כולם?

ipple®

New member
טוב יקיריי, יום יפה בחוץ אז אני....

מתקפלת לארוחת צהריים מוקדמת, וזזה לכיוון ריצ'מונד להפסקה ארוכה בשמש. ביי בינתיים.
ריפל.

יופי!

מה שלומכם? ו.... עוד שאלונת: מישהו מכיר את הפרטים של אל-על לעבודה באירופה? הפעלתי את הקשרים שלי בנתב"ג לצורך העניין (נתב"ג בשבילי זה "העסק של אבא", שם עובד אבא ועובדים שניים מהאחים שלי, עובדת שם גיסתי לעתיד ודוד אחד...) אבל אולי מישהו יודע משהו יותר מהיר וישיר... (כמו מס' טלפון...) המלחמה נורא משעממת האמריקאים, כהרגלם במלחמות האחרונות, הורגים את עצמם ואת החברים שלהם והמטורף עם השפם (שמתם לב שכל הפסיכופטים משופמים?) עדיין נואם... ואני עדיין מחפשת עבודה..

stevie1

New member
ממה שאני יודעת

רב העבודה זה באבטחה ובשביל זה צריך לעשות קורס בארץ. אני יכולה לשאול חברה שעובדת בלונדון אם את רוצה...

Sparker

New member
כנ"ל...

זה גם מה שידוע לי, ויש לי מספר שלהם במדריד אם את רוצה...

לא אכפת לי אבטחה!

ואם הקורס לא יותר מדי ארוך, גם זה לא בעיה. אני בטוחה שאמא שלי תשמח...

globus31

New member
חלב מוק'צה

אז ככה-אני גולש כאן פחות או יותר פסיבי (מופיע פה ושם)-וכולי תדהמה מדברייך- קלטתי את האופי ה"אנטי ישראלי" שלך כבר מההתחלה-בד"כ היה מוגזם-אבל זו הייתה דעתך.כמה שאת שונאת את הישראלים ודוחה כל אשר קשור אליהם, הבנתי שאת כאן מנוחות ולא יותר מזה.שפה ...בעיקר. את לא יוצרת קשר בשום דרך מרצונך עם ישראלים.(בלי קשר לפורום) לא יודע מה עשו לך- אבל את היפוקריטית ברמות שצריכות לבייש אותך. אז תתביישי. כי את מצהירה את עצמך כאן כ"אשת העולם הגדול"...ההומנית...שונאת ישראל ובעיקר ישראלים כי את טובה מהם הרי.כן כן.וכולם פה יודעים את זה.(שאת בעיקרון שומאת ישראלים) ופתאום את מעיזה לשלשל הודעה שאת מחפשת עבודה באל על???כניראה שנוח לך למתוח ביקורות ולשנוא את הישראלים אבל לנצל אותם את יודעת או לברוח לחיקם.הינה חשפנו אותך.(ואני מתלפה שאף אחד אחר לא מתקומם).את לא עומדת מאחורי דברייך-לפחות תראי שאת בעלת אידאולוגיה...עומדת על שלך-דוחה את הישראליות ועד הסוף-אבל ...תקראי מה כתבת שם... פשוט ירקת עכשיו על עצמך-מחפשת עבודה באל על...לדעתי תלכי לחפש עבודה בעירק..בצבא סדאם...אנשים שכאלה אוהבים דו פרצופיות-הם חברים שלהם(הרוסים)...יאללה...עוד אחת...

וואלק - עלית עלי!

שיחקת אותה, אין ספק. מלבד העובדה שמעולם לא אמרתי שאני שונאת את ישראל ושונאת ישראלים (אחרים הבינו את זה מדברי בעזרת המצפון והתת-מודע שלהם עצמם...) - אפשר להסתכל על העובדה שאני שוקלת את אל-על כמקום עבודה, מאותה הסיבה שאני לא טסה אל-על כעיקרון - וזה העיקרון שאני לא מוכנה לסבול פוסטמות עם תחת גדול ושגעון גדלות שמחטטות לי בחפצים האישיים בביקורת מזוודות - וכל זה רק בגלל שהן יכולות... ומאחר וגבר ביססנו פה (תודה על העזרה) שאני פוסטמה עם תחת גדול ושגעון גדלות (זה או אחר) - אז העבודה תפורה עליי באופן מושלם, ולו רק בשביל לפתוח לאנשים כמוך את המזוודה. ו....יפה לך הפאסיביות!

globus31

New member
קטנטנה שלי../images/Emo98.gif

הפכת לכזאת קטנה עכשיו...פיצקל'ח...לא יאומן עד לאיזו רמה את יכולה לרדת. היה עדיף שתשתקי.באמת. ניסית להוכיח בהפוכה שאת אידאליסטית,WAW מרגש, איזו הרגשת שליחות... אני ממש מתפאל...ואל תתנשאי לי, הדבר האחרון שאני ארצה יהיה ש--את--תפתחי לי את התיק. הסלקטוריות האלה עושות את עבודתן -ויאמר לזכות אלעל-חברה שמערך הביטחון שלה היא דוגמא למופת לחברות תעופה אחרות-ומי את שתמתחי ביקורת. הבנות האלה עושות את תפקידן. אני אומר-את מתה לחטט גם...כמוהן בתיקים לעבוד איתן...את בדיוק כמוהן, נכון. יפה אמרת.

een ogenblik

New member
נעלמה השמש

אז אני כאן. היו ימים יפים כלכך, וזה נדיר כלכך, לא חבל לשבת מול המסך בחדר לבד?

ipple®

New member
../images/Emo42.gif אנחנו גנבנו לכם אותה.....

נמאס לנו פה בלונדון מהאפרוריות, הקור והגשם אז החלטנו שאם היא (השמש) לא תבוא בטוב, נביא אותה בכוח. למזלנו היא הסכימה לינטוש את "היבשת" (כמו שאנחנו מכנים את אירופה פה), ולעבור אל האי הקטן והחביב שלנו.
ריפל.

botke

New member
baamet nechmad!

since i got hehre )only a week...) it's benn sunny eccept this one day... people here told me not to get yoused to it... nice to have some sunshine especially whene they say that in israel it rains all the time...

למעלה