איפה הליכוד שהיה

איפה הליכוד שהיה

חבל שמתנכלים לחרדים ולכל שירותי הדת איפה הליכוד שהיה פעם הרי בלי דת ובלי תורה הרי כולם יודעים גם שרון וחביריו שאין לנו זכות קיום במדינה הזאת ברור שצריך צביון דתי ותורה בעם ישראל

tia3

New member
בלי דת ובלי תורה

אין לנו זכות קיום במדינה?! לא נאה לך אתה מוזמן לעבור.... ברי ברור שצריך גם חופש דת ולא כפייה בעם ישראל אתה לא חושב??

לא בכפיה

אני לא חושב שהחברי כנסת החרדים בעד כפיה דתית הם כן בעד צביון דתי במדינתנו הציבור הדתי והמסורתי מאמין שכל זכות הקיום של מדינת ישראל הוא שיש צביון דתי וכן חלק גדול מבוחרי הליכוד כך מאמין ולדעתי אי אפשר לצרף את שינוי שהם בעד היתנכלות לדת ובעד שבירת הצביון הדתי במדינת ישראל

לא בכפיה

אני לא חושב שהחברי כנסת החרדים בעד כפיה דתית הם כן בעד צביון דתי במדינתנו הציבור הדתי והמסורתי מאמין שכל זכות הקיום של מדינת ישראל הוא שיש צביון דתי וכן חלק גדול מבוחרי הליכוד כך מאמין ולדעתי אי אפשר לצרף את שינוי שהם בעד היתנכלות לדת ובעד שבירת הצביון הדתי במדינת ישראל

לא בכפיה

למעלה