איפה הלדים הקדמיים?

Old School2

New member
איפה הלדים הקדמיים?

יש לי באופניים לד סיני עם סוללת ליטיום 8.4 וולט, ערכה זולה שמפגיזה באלומה שמאפשרת רכיבה מהנה אל תוך הלילה ועם שליטה טובה גם בעוצמה. באופנוע אין אפילו רבע מזה.
בתאורה אחורית כבר עברו ללד באופנועי אנדורו- זה באמת נחמד, בולט, קומפקטי ולא נשרף.
מה קורה מקדימה? יש 12 וולט, הגופי לד קטנים וקלים בהרבה מאלה שיש היום...
למה היצרנים לא בעניין?
האם ניתן להסב?

המחשמל 64

New member
מנהל
השאלה טובה! אולי יש קשר ישיר לתקינה בהיבט אלומה מפוזרת

וגודלה ועוצמתה. יכולת הספק הסליל במידה והפנס ישודרג לתצורת אור שונה.
כמדומני יש כבר ברכבים פנסי לד בחלק מהפנסים הקדמיים כפי שאני חושב שראיתי .

DRZיוגי

New member
אחת מהסיבות היא יכולת פינוי החום מהפנס

עולם הרכב עובד בטכנולוגיה שונה מדובר על קסנון או HID שעובדים במתחים גבוהים מאוד ומחייבים ממיר מתח שתופס מקום ומשקל,בשביל להגיע לעוצמות תאורה המקבילות ל 55W הלוגן צריך לד עוצמתי שייחייב מערכת קירור בדומה לצלעות קירור שהיה פעם בראשי המנוע כי אחרת הוא ישרוף את עצמו במהירות.

Old School2

New member
heat sink טוב ומעגל הגנה אלקטרוני מהתחממות פותר את הבעיה

שמים כבר לדים בעלי עוצמה גבוה וצריכת חשמל מגוחכת כפרוגקטורים ופנסי רחוב בלי שום בעיה, הגיע הזמן גם באופנועי שטח.

enigo

New member
אם אתה ממש בקטע - בדוק נורות לד שמוצעות ברשת שמתאימות

לתושבות H7 סטנדרטיות (נדמה לי שיש גם ל-H4). בכל מקרה, ראיתי נורת לד קדמית באופנוע של זירו - אולי שווה לברר איתם אם אפשר לשים נורה כזו גם באופנוע שלך.

Old School2

New member
ראיתי גם, הheat sinke של הנורות האלה מרמז שעלולה

להגרם התכה של הרפלקטור הקיים.

DRZיוגי

New member
קיים פתרון של נורת עבודה

כמו שמתקינים על טנדר שמירה עם מתאמים למסכה של KTM רכשתי כזה בעבר וזה היה מאכזב.נתן אור מפוזר ולא מספיק רחוק היה מוצלח רק ברכיבה איטית.
[URL]http://www.ebay.com/itm/LED-Insert-KTM-Head-light-lamp-Supermoto-Dual-Sport-250-lens-450-530-XC-EXC-XCW-/231788283733?fits=Make%3AKTM%7CModel%3A690%7CSubmodel%3AEnduro+R&hash=item35f7a88755:g:--MAAOSwUdlWdJW1&vxp=mtr[/URL]

Old School2

New member
הייתי שמח למצוא פתרון בסגנון הזה אבל אחד שעושה את העבודה

Old School2

New member
אשמח למצוא כדוגמת הפנס אופניים- סיני זול שעושה את העבודה

תודה בכול אופן על הקישורים, נתת לי כיוון.

enigo

New member
"די מבלפים" זו הגדרה עדינה

בגדול, אין שום קשר בין העוצמות המוצהרות לבין המציאות. פנס של 28,000 לומן זה משהו פסיכי לחלוטין - אם זה היה נכון. במציאות, זה הרבה הרבה פחות. כמה פחות? יש לי פנס סיני שמוגדר כאלף לומן - במציאות הוא מאיר בעוצמה די דומה לפנס לד-לנסר שיש לי שמוגדר כ-250 לומן... והקטע היפה באמת הוא שעם ארבע סוללות 18650, הפנס הסיני מחזיק בערך אותו זמן כמו הלד-לנסר האמור עם סוללת ליתיום בגודל AAA...
והסיבה שלא סביר למצוא פנס לאופנוע במחיר הזה היא שהפנסים הסיניים, לפי עדויות של אנשים שמשתמשים בהם בצורה אינטנסיבית, פשוט לא מחזיקים מעמד יותר מכמה עשרות רכיבות במקרה הטוב. הרבה פעמים אפילו פחות.
ממליץ שוב לבדוק את האפשרות של נורת לד שמתאימה לתושבת המקורית. נתקלתי בפרסומות לכאלו, כולל דיווחים על עוצמת אור אימתנית (במכוניות), אבל לא יודע כמה זמן הן יחזיקו בתנאי אופנוע שטח.

למעלה