איפה הילד ???

deep ocean

New member
כנראה לגמרי לא הבנתי אותכם

כי חשבתי שיה-יה נתנה תשובה: "(אני בת 30 + וזה לא הפלוס היחידי שלי
... אוטוטו 30 ו... אחת!!!)" היא כרגע בת 30, וביום הולדת הקרוב היא תהיה בת 31. לא? אבל, זה לא כל כך מסתדר לי יה-יה, את נראית צעירה יותר

יה-יה

New member
איך נראית בת 31... ? ../images/Emo8.gif

כך
? אולי כך
? או כך
? תודה על המחמאה (כן, זה מחמיא לי שאני לא נראית בת 31 !!!) חוץ מזה, יש לי עוד 4 חודשים ל- 31, תנו ליהנות מגיל 30, מה אתם קופצים????
א ו ה ב ת

deep ocean

New member
מה באמת? חהחהחחהה

הייתי בטוחה שאת משהו כמו 26... ובנות 31 אמורות להיראות כך

יה-יה

New member
ככה ../images/Emo68.gif ?????

עם עיניים קטנות, שיער צהוב, שפתיים של מוקיון (כל אחד והאסוציאציות שלו
) והכי חשוב... עם עלה על הראש??? טוב, אז אני צריכה רק להוסיף את העלה ולצבוע לבלונד
תודה על המחמאה, מיכלי. (אגב, רציתי לכתוב "מיכלי - מקסימה לי", בשביל החרוז והמחמאה, ומה יצא??? מיכלי - מקסימלי... נחמד
)
יה-יה

יה-יה

New member
יש לך שם בסדר ../images/Emo13.gif

כתבת: "...ותראי עד לאן הצלחת להגיע עם הפרשנות והמחשבות מתוך השאלה בת כמה את. במקום לענות בפשטות."
הדגשתי כמה וכמה פעמים- המחשבות הן שלי בהקשר לגיל, לשאלה ´בת/בן כמה את/ה´, למשמעות הגיל... כל אלה הן תהיות ש ל י, ו"ניצלתי" את הבמה לענות לעצמי על השאלות. ****************************************************************** שאלת: "...את חושבת שאני אסתכל עליך אחרת בגלל הגיל שלך?"
תשובתי- אני לא מכירה אותך ולכן אני לא יודעת אם תסתכל עליי אחרת בגלל הגיל שלי (אגב, בת כמה אני נראית
?). ****************************************************************** שאלת: "...יש לך ניסיון רע עם זה?"
כן, יש לי ניסיון "רע" עם זה- אף אחד לא מאמין שאני בת 30
. תגיד לי אתה מה "רע" בזה? ****************************************************************** ביקשת לדעת: "...מאיפה זה בא?"
זה בא מהראש שלי... ****************************************************************** הצעת: "...פשוט עני...:"
פשוט עניתי
****************************************************************** אגב, תמיד רציתי לשאול אותך (באמת!!!)- בן כמה אתה? תענה בלי להתפלסף
פשוט תענה
אוהבת יה-יה

*g99

New member
אני חושבת

שאני כתבתי בהודעה שלי "שיחה לילדה חלק א´ וב´".זה בעצם אני עד לפני זמן מה,עדין למעשה ילדה עם כל התרוצים לכל השאלות שנישאלות...למדתי המון על עצמי מתוך הילדה שבי,הבנתי דברים.הילדה שבי לא ממש שם עכשיו,היא די בחוץ,מתבוננת ושולחת הארות והערות. g99...

למעלה