איפה הילד?

e-magine

New member
איפה הילד?

(לא קשור לחמי רודנר...) הסלולריות נכנסות לעסקי הבייביסיטר קפטן אינטרנט בחברות הסלולר מצאו פתרון לדאגת ההורים: פלאפון משיקה שירות הנקרא "איפה הילד" ואילו סלקום הודיעה על השקת שירות "איפה אתה" איפה הילד?! נענע מחשבים פלאפון השיקה שירות מבוסס GPS המאפשר להורים לדעת בכל רגע היכן נמצאים הילדים שלהם בהפרש של שעה: `פלאפון` ו`סלקום` מדווחות על השקת שירות חדש המאפשר להורים לדעת היכן הילדים Allmarketing חברת "פלאפון" מדווחת על השקה קרובה של שירות "איפה הילד". "סלקום" במקביל משיקה את שירות "איפה אתה". השירות מאפשר לכל לקוח לאתר את ילדיו בזמן אמת על ידי קבלת כתובת מדויקת בצירוף מפה למקום בו נמצאים הילדים. הילדים לא ילכו לאיבוד? פלאפון תשיק שירות שיאפשר לכל לקוח לאתר את ילדו בזמן אמת על ... דה מרקר.קום איפה הילד? פלאפון תשיק שירות מבוסס GPS המאפשר להורים לדעת היכן נמצאים הילדים שלהם בכל רגע גלובס און-ליין
האם הפעם פרטנר נשארה בינתיים בלי תגובה?
איפה הילד? אחלה... מה השלב הבא: איפה הבעל/האישה? א: "איפה אתה חמוד? ב. "אני במילואים, אני בבסיס חמודה..." א."מה חמוד, הבסיס שלך בשרתון?"

e-magine

New member
לא לעצמי ../images/Emo3.gif

אבל אני בעצם לא מודאג לאף אחד, לכל דבר יש את האנטי שלו. אבל זה משעשע. כמו שידור הוידאו בסלולרי, זה מקטין את אפשרויות התמרון. לפני כשבוע הייתי באיזשהו סיור שקשור לאירגון מסויים. הסיור אורגן מטעם אירגון והיה מן הסתם פעילות לגיטימית לחלוטין, אבל לא "עבודה". במהלך הסיור, מישהו על ידי קיבל שיחה בסלולרי, כנראה מהבית שלו ולא לרצה לדבר. הוא התחיל לצעוק בנייד: "לא עכשיו, אני בעבודה, אני בעבודה". מה שלא היה נכון. שיעשע אותי שלא מפריע לו שכל החברים שלו מהעבודה רואים אותו משקר למשפחה. אם היה לאשתו שרות "איפה הבעל" מן הסתם התרגיל הזה לא היה אפשרי לו. חוץ מזה, זה לא באמת מאתר בני אדם, זה מאתר טלפונים סלולריים. אם השארת את הסלולרי בבית, את "את בבית" אם השארת בעבודה, אז "את בעבודה". ואם כיבית, את "לא קיימת".

לא מזמן קראתי

(חיפשתי וחיפשתי, ולא הצלחתי למצוא את הידיעה, למרות שנדמה לי שזה היה ב- NRG ), שיש היום שכלול המספק קולות רקע לטלפונים הסלולריים. למשל, אם אתה בשרתון (זה לא קצת יקר בשביל הרפתקאות?
) ומקבל שיחת טלפון מאשתך - אתה יכול להפעיל רעשי רקע של רחוב, נגיד, ולהגיד שאתה נמצא בסידורים. מצד שני, לפני כשנתיים, אאל"ט, התפרסמה איזו ידיעה על כך שניתן להשתיל שבבים מזהים בגוף, ובאמצעותם ניתן לדעת בדיוק היכן האדם נמצא. זה כבר לא סלולרי שניתן להשאיר במשרד כשהולכים לשרתון... אני מתארת לעצמי, שיהיו כמה קופצים על הרעיון כאשר הוא יהיה זמין לכולם. בקשר לסיפור על ההוא שאמר שהוא בעבודה: יתכן מאוד ולדעתו הוא אכן היה בעבודה. יתכן והוא הלך לסיור הזה לא כדי ליהנות אלא כי הוא ראה את עצמו חייב להשתתף באירוע מטעם מקום העבודה, ומבחינתו הוא היה בעבודה. זו רק הפרשנות שלך, שהוא שיקר למשפחתו על כך שהוא נמצא בבילוי.

אחיות קטנות ופחדניות

"יודעים עלינו הכל" - מאת: יוני שדמי, סופשבוע-מעריב-NRG , 29.07.05 גם בלי שירותי "איפה הילד/איפה הבעל" - יודעים עלינו הכל. חברות הסלולאר יודעות איפה אנחנו (ואיפה היינו בכל רגע בעבר), האקרים קוראים לנו את ההודעות בסלולארי ואת השיחות בתוכנות המסרים המיידיים. ואלה רק דוגמיות קטנות... אובדן הפרטיות הוא המחיר של הנוחות הטכנולוגית.

למעלה