איפה הייתם כל הזמן??

yaarangel

New member
איפה הייתם כל הזמן??

היי אני יערה ואני חדשה בפורום...... אתם יודעים כמה פעמים חיפשתי פורומים ואתרים על רומח הדרקון?? אני מכורה לסדרה הזאת ב-ד-ם...... ואם כבר כתבתי אז אמרו לי שהספר האחרון<שלהבת קיץ או משו כזה> הוא לא משו ושהוא די הורס את הסוף היפה של הסיפור... מישו שקרא אותו מוכן לתת לי חוות דעת?? תודה אנשים ממש ממש ממש.....
*מטורפת על רייסטלין*

© Mamimi ©

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אז תשובות: להבת הקיץ היא לא הספר האחרון(אחר כך באה סדרת "מלחמת הנשמות") ולדעתי זה פשוט ספר מקסים,מדהים!!!אני מאוד ממליצה... ואם את קוראת באנגלית,כדאי שתקראי אותו באנגלית,אחרת תתעצבני מאוד על המתרגם.... תהני בפורומינו ההזוי לחלוטין...^___^

yaarangel

New member
תודה...

וסורי שכחתי להציג את עצמי...<איזו גסות> יערה מאזור ירושלים בת 12.... <נשמע לכם קטן הא??> קראתי את הרשומות <עונות>, האגדות, אחים לנשק,כבשן הנשמה, שישית המפגשים<רק ארבעה>,ואת שלושת מלחמת הנשמות... אבל חשבתי שדרקונים של להבת קיץ זה האחרון כי יש בזה את כל ילדים/נכדים אחיינים/ או משו כזה של הגיבורים.... שמישו יעזור פה...נתקעתי...
תודה מראש...

yaarangel

New member
תיקון טעות... :(

לא קראתי את מלחמת הנשמווותתתת....דה זה עוד לא ייצא..!!

midnight dragon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

מואהאהאה גם אני גובה תשלום של פרח
חחחחחחחחחחח

NJS

New member
שלום

אמרתי לכם שכבר נמאס לי לכתוב את המילים האלה? כן אמרתי. לעוד מישו פה יש הרגשה שאחד משלושת החברים החדשים הוא בעצם זיוף?

ליסאן

New member
אני מהמרת על הבחור שסוקלים../images/Emo156.gif

שמתם לב. אף אחד כבר לא נשאר אחרי שסוקלים אותו. פחדנים

Silver Lance

New member
שלום וברוכה הבאה!

דרקוני להבת הקיץ באים לאחר אגדות, וזה באמת ספר יפה, למרות שיש קצת בעיות פה ושם... אז שוב, ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!

חובבת רייסטלין!../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo24.gif

וולקאם! אני דווקא אוהבת את הסוף של להבת קיץ. אני לא אפרט יותר, כי אין לי כוח לספיילר לאלה שלא קראו פה. האם החדשים הם זיוף?
טוב, יכולות להיות כמה סיבות: א.הם סדיסטים ואוהבים שסוקלים אותם. ב.הם רוצים להיכנס לעדכון. ג.הם משועממים.

yaarangel

New member
תודה כווולללם... :)

היי...אני באמת לא מעוניינית שתסקלו אותי...<באמת>... ואני לא מזויפת.....<או שאולי אני כן??> סתם..אבל למה שאני יהיה מזוייפת...אין לי מה לעשות בחיים?? <ת'אמת לא ממש>..טוב נוו אני יודעת אני מעצבנת... אבל תודה לכווולםםםם...ושכחו להכניס אותי לחדשים בעדכון... <של לאורנה ניסכת קלינהסטי> *ממורמרת*

yaarangel

New member
הממ...תודה :)

תודה שובב.... וכן רייסטלין....כי זאת הדמות היחידה שבאמת מורכבת...

שלום../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
!!!!!!!!! תהני בפורומינו הקטן וההזוי ביותר בתפוז!!! השתלבות מהירה!!!!!!!! תזהרי שלא לשאול מה סדר הקריאה

למעלה