איפה החופש לבחור ?

reveal26

New member
איפה החופש לבחור ?

שלוש לכולם.... יש למישהו מושג איך ניתן לעבוד באמריקה בתחום האינטרנט בלי להשיג ספונסר או ניירות ? זה פשוט מתסכל לחפש כל היום ברשת... יש למישהו רעיון ? ניסית ימבה אתרים, הכל חפיף. תודה על הניסיון..

DJNYC

New member
תחום בעייתי, בעיקר עכשיו

אבל אפשר למצוא, צריך פשוט להגיע ולהתחיל לפתוח את האוזניים והעיניים. הזדמנויות מגיעות

Sharon_1

New member
קודם כל - לא הייתי ממליצה לעבוד בלי

ניירות. אני לא מכירה הרבה אנשים שירצו להעסיק אדם בלי ניירות. אולי תנסה לפרסם את עצמך באתרים הישארלים?!

DJNYC

New member
נכון, לא כולם רוצים.. אבל אל תתן

לזה לעצור בעדך. אני כבר עבדתי בכמה מקומות, ואפשר.. ולמרות שניירות עבודה זה דבר נפלא ומבורך.. אפשר גם בלי.

Sharon_1

New member
אפשר, הכל אפשר. השאלה-מה רצוי...

אני באופן אישי לא הייתי לוקחת את הסיכון. בכל מקרה-אתה יכול לבקש שישלחו לך את העיתונים של הישראלים עם מודעות הדרושים. יש כמה תחומים בארה"ב, שבהם אפשר לעבוד ולהרוויח בלי ניירות.

לא יעזור

כי כולם מבקשים לבוא לראיון עבודה - זה ממש לא יעזור לו אם הוא יהיה בארץ. מתוך נסיון - אם רוצים לעבוד אז מוצאים עבודה, אם לא מפונקים מוצאים עבודה פחות טובה וממשיכים בחיפוש במקביל עד שנופלים על משהו טוב, תמיד יש הזדמניות.

FRILANCE WORK

באיזה תחום באינטרנט? אם בעיצוב אתרים - תמיד תוכל למצוא עבודת פרילאנס שלא דורשות אישורי עבודה. אם יש לך רזומה טוב - תוכל לפרסם באתרים הבאים:

reveal26

New member
אז יש פוטנציאל ?

היי מורן כן, אני וובמאסטר עכשיו, ועושה עבודות מהצד בפלאש ובניית אתרים. אני רוצה לעבור לניו יורק או ל.א. - יש שם שוק ? אני מאמין שאם יש מישהו שירצה אותי, אז נוכל להתקמבן...אבל איך מגיעים לאנשים כאלו ? הקטע הוא בלהגיע למקורות ... את עוסקת בתחום הבנתי...יש לך עבודה ? תודה על השיתוף - אחלה פורום מצאתי לי.

reveal26

New member
לפרסם ? חוץ מאתרי אינטרנט ?

איזו אפשרות נוספת יש לפרסם חוץ מקורות חיים באתרים כאלו ? פרילאנסר יכול לעבוד ב"שחור" ? בלי קבלות ?

יש הרבה דרכים

לפרסם מודעות, לחפש אנשים שהאתרים שלהם לא משהו ולהציע להם אפדייט, או להכיר אנשים שמכירים אנשים שצרכים אתר, אתה גם יכול לעשות הרבה כסף מאתרים למבוגרים..... לעבודות פרילאנס לא מבקשים ניירות.

דרך פרסום קורות חיים

הלכתי להרבה ראיונות עבודה ולאו דווקא ביקשו ניירות. חברה אחת הציעו לי לחתום לי על ניירות, כי עמדתי בכישורים שהם צרכים.

reveal26

New member
יו דונט סיי ...

מה את אומרת ? אז יש צ´אנס ? אתרים למבוגרים ? זה מה שאני חושב ? נשמע מעניין, בטח ימבה כסף... אז יש מודעות בעיתונים וכאלו ? אני מתחיל להשתכנע... נורא מעניין.. ותודה. נראה מה יהיה הצעד הבא...

Sharon_1

New member
זה לא כ"כ בטוח... יש לקחת בחשבון

ענייני ניירת וכד´, לא הכל פשוט

אילן די

New member
מורן צודקת

דברים נראים הרבה יותר מסובכים מהארץ. בכל מקרה - אם מחליטים להגיע וזהו זה - עדיף להגיע ולדאוג לכל הדברים מכאן. מקסימום תמיד אפשר לחזור. רובנו אנשים צעירים ואין לנו יותר מדי דאגות. מורן על איזה ויזה את ?

למעלה