איפה החברה מהמפגש???

לא הייתי אבל שמעתי ואני מצטטת שהיה

"נחמד"!.... מה זה אומר? רוצה לדעת עוד.....

הפלא ה8

New member
מתים לישון בשעה הזו....

אספר בקצרה: היה נחמד לאללה. הקומזיץ התרחש בבית קפה לבסוף... אני מקווה שמי שהיה נהנה (נראה לי שכן) לילה טוב !

סנוניתת

New member
תודות ליוזמים ../images/Emo140.gif

תודה ליוזמי המפגש היה כיף לראות את הפנים שמעבר לניקים הקומזיץ אכן היה בקפה פולה ובן גוריון נרשם כ"חסר" רק מצטערת בשביל אילו שלא הגיעו מסיבות אלו ואחרות נהנינו, צחקנו, בילנו, קיצר... היה כיף. ושוב...יישר כוח לנפשות הפועלות כאן

סנוניתת

New member
אחרי נסיעה בהפסקות...

תנומה של 20 דקות בצד הדרך קצת אחרי חדרה הגענו בארבע לפנות בוקר למנוחה ולנחלה :) השתחלנו למיטה במהרה.. כי עוד שעה צריך להשכים להספיק תרכבת לת"א וכמו גדולה בעשרה לשש כבר יושבת ברכבת בדרך למשרד החם בבוקר הגשום ןהנעים הזה לענין אחר וחשוב לא פחות....
מנוחה שמחתי להכירך, תודה

ממש גיבושון

ובאמת לענינינו שמחתי לראות אותך אמנם ישבנו קצת "רחוק" אבל היה לנו קצת זמן איכות בים ואת חמודה אמיתית. שיהיה לך אחלה יום ושתשובי במהרה למיטתך החמה.

דרורk

New member
למרות שהקומציץ הפך לקפה ועוגה../images/Emo13.gif

נהנתי מכל רגע בחברת האנשים המדליקים שהכרתי שם
סנונית והחברתה החמודה שגרמו לי לחייך שוב ושוב,פלא המתוקה עם החיוך הזוהר שלה,כישרונית שהפתיעה אותי...,טאז שוותר על משחק מיוחד בשביל לשבת ביחד,גרוש חתיך שהעלה איתי זכרונות מעבודות בעבר,מנוחה ונחלה שכנתי הנפלאה...היה כייף וספונטי ופשוט האווירה זרמה לה לה בניחותה חברית מדליקה... שמחתי להכיר אותכם חברים...

דרורk

New member
סנונית.....שחקת אותה אתמול ../images/Emo13.gif

אמרת שאת מגיעה ולו רק בגלל מילה...והגעת..
ורק בשביל זה מגיע לך...

הפלא ה8

New member
לא לא - תודה לכם!

תודה שבאתם ולו רק לספק את יצר הסקרנות... סנונית - אפשר לגלות להם שלא הלכנו מכות בסופו של דבר, נכון?

סנוניתת

New member
מכות לא....

אבל אפשר לגלות להם פלא ש.... אכלנו.....
שתינו...
צחקנו....
ואפילו חלקנו לא רצו לחזור הביתה
חבל שהייתי חייבת לנסוע לצפון אחרת הייתי מצטרפת!!
המשך יום נעים לכולם, אני יוצאת לפרסומות עד הערב

ניאו30

New member
נשמע שהיה טוב ../images/Emo9.gif

טוב גם לשמוע שעוד לא אבדה הספונטניות והפתיחות להכרות. כל הכבוד למארגנים בזמן הקצר שהיה,ומקווה להצטרף למעגל בפעם הבאה.

הייתם בפולה ואני לא ידעתי ...?

אני גרה מטר משם .. יו איזה הפסד המפגש פורסם פה .. כנראה פספסתי ... חבל נקסט טיים

D e c e m b e r

New member
יווווווווו גם אני גרה מטר משם...

אבל הייתי בסרט (כן, אותו בחור שהתלבטתי אם בבית או בחוץ)

למעלה