איפה הזנב של גוקו?

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif לשרשור..

לגוקו צומח הזנב בדרגון בול. לא בדרגון בול זי. לגוהן יצמח הזנב באחד הפרקים הקרובים...

Yurismaster

New member
רגע אחד , אני לא מבין-

אם לגוקו נתלש הזנב כמו לגוהן אז למה לגוהן הזנב יגדל שוב אבל לגוקו לא(או שכן)??

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif אני אסביר שוב...

בדרגון בול לגוקו נתלש הזנב והוא צומח בחזרה. בדרגון בול זי תולשים לגוהן את הזנב והוא צומח שוב. זה קורה כי הם ילדים קטנים. לסיינס מבוגרים לא גדל הזנב. זהו... יותר ברור מזה אני לא חושב שאפשר להיות...

G0nz0

New member
לא לא הסבירו את זה ככה

אם תולשים את הזנב אז הוא יגדל בחזרה. אם חותכים אותו, אז הוא לא יגדל

king kazabubu

New member
לא ראית דרגון בול אה? ../images/Emo58.gif

אני זוכר בבירור שפואר הופך למספריים ויאמצ´ה חותך לגוקו את הזנב והזנב גדל שוב אחר כך.

Yurismaster

New member
אוקי זה קצת יותר מתבהר....כי באמת

ראיתי בשיר הפתיחה והסיום שלגוהן יש זנב אבל בקטעים שעדיין לא ראינו. דרך אגב, הזנב בכלל משנה משהו?

Brolly

New member
קוראים להתפתחות של ה"קוף מפלצת"

אוזרו... בלי זנב הסאיינים לא יכולים להתפתח לאוזרו אבל הם יכולים להתפתח לגולדן אוזרו...

king kazabubu

New member
זה לא נכון. ../images/Emo58.gif

לפני שגוקו הלך להלחם בBEBI VEGETA בדרגון בול ג´י טי הקאי הזקן היה צריך להוציא את הזנב שלו כדי לעורר את הכוחות שלו. בלי הזנב הוא לא היה מצליח להשתנות. כשוג´יטה השתנה בעזרת הקרן הוא אמנם עשה זאת בלי זנב אבל זה בגלל הטכנולוגיה. גולדן אוזרו זה מצב של אוזרו בתור סופר סיין ואין לו קשר לזנב. כדי להפוך לאוזרו אתה חייב זנב.

Brolly

New member
יש פה עוד בעיה לא פתורה...

מישהו פה אמר שסופר סאיין 4 זה כשמשתלטים על עצמכם במצב של גולדן אוזרו.... אם זה היה נכון אז בבי היה הופך לבבי סופר סאיין ג´ין 4 אבל הוא נלחם נגד גוקו במצב של גולדן אוזרו... הסברים?

למעלה