איפה הויטמין סי שלי?

A l o n i s

New member
איפה הויטמין סי שלי?

חבר'ה... הלך לאיבוד שירשור קודם עם הבקשה שלי למילים של השיר.. והתשובה של פאדי והקישור ששמתי לשיר.... מי שלקח את זה.. אני מבקש שיחזיר, אני לא אכעס.. עכשיו ברצינות מה קרה פה למען השם? איך זה קורה שחצי שירשור נעלם? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?????

F a d i

New member
זה באמת מוזר,כנראה שהשרת קיבל וירוס

חח איזה קטע.. יש שרשור שלם שנעלם (גם זה שאתה מדבר עליו וגם זה שאלירן פתח אתמול) אתמול זה היה חצי היום זה כלום...!!!! תפוז להתעורר!!!

orna44

New member
אתם יודעים מתי זה קרה?

כשהכנסתי תגובה לאלירן על המסר היפה שלו בעניין קזנדג'ידיס. חשבתי שהמחשב שלי התחרפן...

F a d i

New member
מוזר מאוד...ההודעה של אלוניס "עברה"

לשרשור שמתחיל ב "שלום לכולם ושאלה חשובה(בשבילי)..."!! ומה שמצחיק שכל הקבצים מופיעים עדיין תחת "קבצים"...כך שניתן לראות את הקבצים אבל לא לראות איפה הם בפורום!!! תפווווז להתעורר

12אניהיא

New member
אתמול חיפשתי את השירשורים האלה

שעתיים, חשבתי שאולי תפוז מחקו. העניין שאצלי דרך ממשק הניהול אין בכלל פורום, אז חשבתי שכל הפורום נעלם
וזהו!!! אלוניס טוען שיש לנו שדים ורוחות בפורום

12אניהיא

New member
חחחחחחחח עכשיו גם הרדיו של

יאסו נעלם... בצהריים הוא עוד היה כאן.

F a d i

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo178.gif

Yasoo

New member
Rדיו יאסו לא נמחק...פשוט כנראה בעיה

כנראה שיש בעיה בבסיס הנתונים.. ההודעה לא נימחקה היא עדיין קיימת כל מי שהכניס הודעה עם קובץ וכו' יכול להראות את ההודעה שלו והנה ההודעה המקורית

eliran88

New member
נו אורנה,

תראי מה עשית חחחח, ואני חשבתי שאף אחד לא רוצה להגיב לי כשבדקתי את התגובות לנושא ההוא, כרגע אצלי הוא מופיע.

למעלה