איפה הוא??

איפה הוא??

שלום קניתי את הדיסק החדש של ברי בהופעה ואני נהנה מכל רגע אבל... חשבתי שמגיע ביחד עם 2 הדיסקים גם דיסק שלישי של גירסאות אקוסטיות חיפשתי אותו וחיפשתי ועוד קצת בקיצר לא מצאתי הייתי אמור למצוא?? או שרק עם מוסיפים כסף מוצאים תודה וחג שמח

ענת1986

New member
הדיסק האקוסטי הוא בונוס ו....

הוא יצא במהדורה מוגבלת. נדמה לי של כ- 10,000 עותקים. קנית את הדיסק מאוחר מידי מסתבר... לא נורא.

מהדורה מוגבלת

אני מודה שבהתחלה התחלתי להוריד לי כמה שירים מהדיסק ואז אחרי שחשבתי קצת (וגם שמעתי את ה3 שעות בגל"צ עם ברי) החלטתי לחתוך ממשכורתי הדלה גם ככה שליש ולקנות את הדיסק כדי "לעזור" לתעשייה וביטלתי את ההורדות. אבל עכשיו אין לי ברירה. מה ההגיון בלעשות את המהדורה המוגבלת הזאת?? בשביל מה להוציא שירים שאי אפשר להשיג?? ככה לא נלחמים בפיראטים... זה פשוט טיפשי. ביי

Metallicats

New member
אויש נו איזה שטויות

יש להם מספיק אנשים שתומכים בהם, עם כל אלה שמורידים שירים, יש לו כסף לכל החיים, מה לא? הוא כבר לא צריך כלום. (בחינת כסף, אני לא מדבר על דברים אחרים...) אין הנחה לחיילים ?:p

Sonata Of Tears

New member
מהדורה מוגבלת נועדה

לכך המכירות בזמן הקרוב (חודש ,חודשיים ראשונים) יהיה מכירה מוגברת יותר מהרגיל אם אין לך שום דרך להשיג את הדיסק האקוסטי תוריד אותו ושתלך מכתב לחברה ותגיד לה שאתה מוריד את השיר ביגלל שהם לא נתנו לך את האפשרות לקנות אותו בכסף אולי זה ינקה את המצפון שלך ככה אני עשיתי ,שלחתי אימייל לחברה של להקה בשם Kamelot ואמרתי להם שאני מוריד את השירים ואני עושה את זה ביגלל שהם לא מביאים את הדיסקים לארץ

ומה זה נתן

מה זה נתן להם בדיוק המכירה המוגברת בחודשים הראשונים?? חוץ מזה שאני לא שמעתי בשום מקום שזה רק מהדורה מוגבלת(אני בטוח שאמרו, עובדה שאתם יודעים) הם לא ממש אמרו את זה בקול רם... והייתי שולח מכתב לחברה אבל האתר שלהם קרס ביי חג שמח

אמממ אפשר לברך אותך בברכת ברוך הבא?

אם כן אז |ברוך הבא - אתה ושאר מגיבי השרשור הזה שהם חדשים בפורום
שיהיה לכם יום מקסים ונפלא
וששהותכם בפורום תאה מהנה ככל האפשר
(ותאמינו לי שאפשר...)

ברוך הנמצא ו...

סתם שאלה אחד השירים שאני הכי אוהב של ברי זה הפוך וראיתי שאף אחד לא כתב עליו כלום אף פעם מה?? אני לבד עם השיר הזה???

אמממ אולי כי...

רוב השרשורים של השירים הטובים ביותר של ברי התמקדו בשיריו של ברי בלבד הפוך הוא של ברי ופורטיס יחד... אמממ אולי זה הזמן לפתוח שרשור של השיר הכי טוב של צמד

למעלה