איפה ההיפ הופ

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
איפה ההיפ הופ

תגידו לי... זה רק אני, או שכל התאוצה והמומנטום שאמרו שיש להיפ הופ לפני חודשים ספורים פתאום נעלמה ובלי שום קשר למומנטום או לכלום איפה כל הראפרים? כבר הרבה זמן לא שמעתי שום דבר חדש חוץ מהדיסק החדש של אמינם איפה דרה, סנופ, ג´י זי... גם פאפ דדי במידה מסויימת נעלם אז נכון שפאפי הוצא דיסק לא מזמן אז עכשיו הוא בטח הוציא דיסק חדש אבל משום מה נראה לי שבשנה שעברה היו יוצאים הרבה יותר שירי היפ הופ טובים לשוק אפילו ר.קלי נרדם היום באמטיבי שומעים רק נלי וג´ה רול.. איפה כולם??

RunNGun

New member
אז ככה

ג´יי זי עובד על "בלופרינט 2" בו הוא יארח (בין השאר) את ביונסה, ד"ר דרה, ראקים ו-Truth Hurts. צפו לסינגלים חדשים ממנו. סנופ דוג הוציא לפני כמה זמן את הדיסק עם ה-DoggyStyle Allstars וכמו שהבנתי יש את Paid In Cost To Be The Boss שיצא בארה"ב ויש שם שירים עם רדמן והנפטונס בין השאר. פאף דאדי? We Invented The Remix היה האחרון שלו, לא ברור ממש מתי הוא יעשה משהו לבד... נאס הוציא כמה דיסקים חדשים שלא יודע אם יצאו משם סינגלים ד"ר דרה עובד עכשיו על דיסק פרישה (כפי ששמעתי מהרבה אנשים) שלי ולעוד כמה אנשים יש תחושה שזה הולך להיות ממש פצצתי. אה, וגם טופאק מוציא עוד דיסק מהקבר...
אבישי

micL

New member
דרה פורש? אתה בטוח

מכל העסק או רק מהראפ והוא ימשיך להפיק?

A&A

New member
אני לא יודע ממה הוא פורש

אבל לצער כל חובב ראפ בעולם (או לפחות לצערי) הבחור הודיע שהוא פורש עוד בchronic2002 הבאנאדם הכי גדול בראפ ללא ספק

A&A

New member
בקשר לטופאק

כנראה שהדיסק הבא יהיה דיסק live אוטוטו 2003.... ה thug immortalz clan יוכיחו שהטופאקיזם שולט!!!!!!

יצא ב03 אבל מתי יגיע לארץ

יש´ך מושג עם הדיסק אמור להיות טוב? ומה זאתאומרת LIVE? אם יש לך מידע על הדיסק או ת´דיסק- אל תתבייש לשלוח לי מסר לפרטי. וטופאקונים- את חיי בTUPACLAND MY NIGGA

TakTik

New member
הההההםםםםם

ג´יי זי כבר הוציא את הסינגל עם ביונסה נראה לי

נאס

New member
בקשר לנאס

הוא הוציא את את the lost tapes שדי ברור שלא יצאו משם סינגלים כי זה אלבום של שירים שלא הוכנסו לאבלומים קודמים ואת from illmatic to stillmatic וזה רמיקסים של שירים ישנים ואני לא מבין למה לא הוציאו משם סינגל ל street dream עם ר. קלי נראה לי השיר היה תופס חזק ב Mtv

נאס

New member
וחוץ מזה חודש הבא יוצאים מלא אלבומי

ם של ג´יי זי, נאס ועוד כמה שאני לא זוכר

TeeAnTee

New member
אה

בקשר לדרה הבנתי שהוא עובד על הדיסק האחרון שלו בתור ראפר. סנופ וג´יי זי באמת נעלמו, אבל אפשר להבין אחרי שהשתתפו בכל שיר בתקופה האחרונה, וג´יי זי הוציא איזה 3 אלבומים (בלו פרינט, אנפלגד, והדיסק עם אר קלי). בקשר לפאפי אני לא יודע אבל הוא באמת הוציא דיסק לא מזמן, ואתה יכול בכל זאת לראות אותו מרקד באםטיוי עם אשר ב"איי ניד אה גירל". ואר. קלי... נראה לי עושה חופשה בבית המשפט עם האשמות של פדופילה וניצול קטינות.

volatile

New member
בולשיט

ממש ממש לא... Jay-Z מקליט עכשיו את בלופרינט 2 שהוא אלבום כפול... בנוסף הוא הוציא סינגל דביק שצריך להתחיל להיחרש באם טי וי כל יום עכשיו עם ביאונסה מדסטיני צ´ילד (פאק המאנייק הזה גם דופק אותה כרגע) שנקרא Me and my girlfriend חפש אותו באינטרנט הוא כבר שם... רדמאן מופיע בשיר מלוכלך למדי (קליפ מלוכלך למדי לפחות חצי תועבה, לא שזה מטריד את מנוחתי
) עם כריסטינה אגווילרה ומביא שם בית טוב, שלא לדבר שהיום מפיקי היפ-הופ מפיקים לאנשי פופ כל הזמן, אפשר להגיד שההיפ-הופ המסחרי נטמע בתוך תעשיית הפופ לחלוטין... דבר רע? לדעתי זה לא נורא חיובי אבל עם כבר לשמוע את בריטני, וזה מאנ סינק אז לפחות על ביטים של הנפטונז, חצי נחמה... לפחות המוזיקה טובה. אותו דבר בקשר לכריסטינה, למרות שלכלבה (מה לעשות זה מה שהיא לא להתנפל) יש קול אחלה היא לא מנצלת אותו כראוי בכלל, השיר החדש זוועתי (הפקה דווקא של Rockwilder) ורדמאן שם הוא הנחמה היחידה שלי בסיפור הזה... לעומת זאת אפשר בכיף לשים את הקליפ על Mute בטלוויזיה ולהנות מהחוטיני הנחמד של כריסטינה! אבל להגיד שההיפ-הופ נעלם מאם טי וי זה לא נכון. פשוט שינה צורה... פלג.

kodman

New member
הסינגל של ג´יי

Me And My Girlfriend זה חידוש לשיר של טופאק באותו השם - מתוך האלבום המזוויע של תאורית 7 הימים (גם ככה אני לא מת עליו אבל זה באמת תת רמה של אלבום שרק שוג נייט מסוגל להוציא). פרטים נוספים בהודעה שלי במוזיקה שחורה נענע.

2PAC4EVER

New member
Me & my girlfriend

שכבר יצא לו קליפ בארה"ב, הדבר הכי טוב בשיר הזה-ביונסה, החלטה חכמה הייתה לקחת אותה עושה את השיר, ג´יי זי הוא דווקא הנקודה החלשה שם, הוא שינה ליריקס,יצא בסדר אבל הקול שלו!!! חסר משהו... חסר את הכריזמטיות של פאק, אחרים היו עושים את זה יותר טוב, הקול שלו עייף מידי, היה מתאים לראות כאן את נאס,צ´ינו XL, ואולי חידוש עם באסטה היה מעניין כאן... השיר מועתק אחד לאחד חוץ מהמילים וסילסול מזרחי של ביונסה לקראת הסוף.

volatile

New member
אוקיי באמת החלטה חכמה בהתחשב

בעובדה שהיא גם חברה שלו והיא פצצה, ד"א גם לדעתי השיר עייף... "paying homage to 2pac" אלאק, טופאק שנא את ג´יי זי בדם כשהוא היה בחיים... קודמן... זה לא יהיה כנראה באלבום השיר הזה... זה סתם בשביל קידום מכירות עתידי
בקשר לג´יי זי אני מקווה שבלופרינט 2 לא יאכזב. הבחור כבר די מיצה את עצמו לדעת הרבה אנשים... סה"כ את הרעב שלו כבר לא מרגישים מאז Reasonble Doubt. ובבלופרינט הדלק ששימן את המכונה היה הביף עם נאס לדעתי... שמעתי כמה שירים מהאלבום החדש והם טובים... רק נקווה שהוא ישמור על הרמה 2 דיסקים (משהו שקשה לי להאמין בו). פלג.

kodman

New member
אני מסכים בזה ש

שהיא פצצה
בקשר לשיר - גם אני חושב שללא ספק זה קידום מכירות עתידי (יחסי ציבור), אבל יכול להיות שהוא מוציא את השיר בשביל לעשות קצת רעש ואז הוא יוצא הודעה משהו "עקב חילוקי הדעות.. בלה בלה.. הוחלט לא להכניס את השיר לאלבום" אבל מה שיותר נראה לי שזה יכנס לאלבום וככה עוד יותר לפני יציאת האלבום זה יוסיף רעש ויחסי ציבור וככה האלבום יצליח. בכל מקרה ללא ספק אני חושב שג´יי זי הוא ראפר מעולה והבלופרינט היה אלבום טוב מאוד, אבל עדיין אני נהניתי הרבה יותר מ 2 האלבומים הראשונים שלו. kodman

kodman

New member
ועוד משהו

השיר היה גרוע כבר בביצוע המקורי של טופאק - ככה שאני אישית לא ציפיתי שהשיר יהיה טוב בביצוע של ג´יגה.

volatile

New member
מסכים רק שג´יגה שחרר הצהרה כבר

שהשיר לא חלק מהאלבום... שומע עכשיו Supastition - Celebration of Life

למעלה