איפה ההודעה שלי ?!

snier1991

New member
התשובה שגשש בפעולה נתן

עונה לגבי ערביי ישראל לא לגבי ערביי פלשתין הם לא יכירו במדינת ישראל הם רוצים מדינה(והם יהיו עקשנים בדיוק כמו הכתומים שהיו במעצר חודשים רק לא 10,000 אלא מיליון וחצי אנשים) איפה אתה הולך לשכן לאחר הטרנספר את כל הערבים האלה בתי כלא כפי שאתה רואה הם לא בדיוק אופציה בגלל הכמות(מה גם שזה יעלה הון תועפות למשלם המיסים) לימין מליברמן עד מרזל אין אג'נדה פוליטית(גם לי לקח זמן להודות) ואתה מוזמן לתת לי תשובה איפה לשכן את כל הערבים ה לא חביבים האלה

שמע חבוב

לא נכריח אותך להיות כמונו, אבל אני מבטיח לך שלא ניצטרך להשתמש בבתי סוהר כי כל המוסלמים והנוצרים יכירו בשני הקריטריונים כמו "ילדים טובים". מקסימום איזה כמה עשרות בודדים יתנגדו. זה ממש שטויות. יש מקום בבתי סוהר
אגב - הפיגועים שהם עשו עלו לנו הרבה יותר, אם זה מבחינה כספית, או מבחינת חיי אדם.

snier1991

New member
עשרות? הם מחכים בתור כדי להתאבד

את מי אתה משלה אם מדובר בערביי עזה אז מראש אני אומר הם לא יכירו בישראל והם לא ייכנסו לכלא כי הם יותר מדי ואם הם יכירו נניח(דבר שאתה יודע עמוק בפנים שלא יקרה) הם יהיו אזרחים שווים שיכולו להציף את הכנסת בחברים מבלד ותעל או אזרחים סוג ב' למרות הכרתם במדינה שזו פשוט תהיה גזענות לשמה דבר שלא יתקבל בשום מדינה נאורה אני מקווה שתענה על השאלות האלה כדי שתבין כמה מרזל לא ריאלי(שלא לדבר על האיחוד הלאומי שאפילו תוכנית לא ריאלית אין להם או קליינר שמאמין בעידוד הגירה שייקח רק 10000 שנה כדי שאחוזון יירד מהארץ וביינתים כולנו נתפוצץ)

JO250

New member
הם לא ירצו בית סוהר.

שהם מתפוצצים זה מכה אחת והם מחוסלים. בבית סוהר זה יהיה לאט לאט.. ובכלל זאת מצווה אצלהם להתפוצץ.

snier1991

New member
אמרתי אם הם יכירו בישראל

יהיו מיליון ערבים שמצביעים בעל תעל ושאר מפלגות בע'

JO250

New member
חלק מההכרה

זה להפוך לגר תושב. אין זכות להצביע בבחירות.

amiad21

New member
כמו שחשבתי...

ביקשתי דוגמא אחת שתוכיח שמה שאתה מבקש אכן אפשרי ולא הצלחת להביא אפילו דוגמא אחת... אני לא יודע עד כמה שאתה מעורה בחדשות, אבל צה"ל כבר לא תקף מעל לשבוע ולמרות זאת אנחנו עדיין חוטפים קסאמים. אני לא יודע למה החלטת שאשדוד היא בקו האש, אבל תהיה בטוח שעצם העובדה שאתה מצליח לישון בלילה כבר מראה שאתה רחוק מאוד מלהיות בקו האש כמו שתושבי שדרות נמצאים בקו האש... אגב, סתם אנקדוטה קטנה... יודע שהשב"ק לא מסכימים לאפשר לאולמרט לבקר בשדרות? יודע למה? כי זה מסוכן! כי הוא עלול להיהרג שם מנפילת קסאם. העובדה שהאנשים בשדרות נהרגים שם מהקסאמים לא ממש מטרידה מישהו מאנשי ראש הממשלה. אבל חס וחלילה שאולמרט יבקר שם. הרי זה מסוכן מידיי... לא יאומן עד כמה המנהיגים שלנו (והתומכים בדעותיהם) אידיוטים עד כדי גיכוך! פשוט לא האמנתי אתמול כשקראתי בעיתון שבישיבת הממשלה נאמר שאם נגיב לירי הקאסמים אז אנחנו נפר את הפסקת האש! אתה קולט את האבסורד במשפט? אתה קולט שההיגיון של מי שאמר את זה פשוט כל כך מטומטם שאפילו לא כעסתי עליו.. הרגשתי פשוט רחמים... הרי אם מישהו דיסלקט יגיד עליך משהו לא יפה - אתה לא תכעס, אתה תרחם עליו... זה בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי... אם בן אדם מצליח להוציא משפט כזה מהפה - הוא פשוט זקוק לרחמים... עכשיו, בוא נמשיך לעבור על עוד דברים שאתה לא יודע... לפי החוק הבין לאומי, מדינה שכבשה שטח ממדינה אחרת שפתחה עליה במלחמה (למשל... אנחנו שהחזרנו את השטחים למדינת ישראל אחרי שפתחו עלינו במלחמה) יכולה לספח אליה את השטח (כמו שעשינו ברמת הגולן) אבל היא מחוייבת לקבל אליה את כל התושבים כאזרחי אותה המדינה. בגלל זה מדינת ישראל לא רוצה לספח אליה את השטחים. היא לא רוצה עוד מליון וחצי ערבים שיצביעו למפלגות הערביות בבחירות ויפילו את השלטון הישראלי (ובצדק). הקטע הוא שמדינה זכאית לשלול אזרחות (ע"פ חוק) מהתושבים שלה, ולכן ניתן להעביר חוק שאומר שכל מי שתומך בטרור או שפעל בעבר / היה חבר / שידל / תמך / היה בהפגנה למען הטרור או כמובן מי שעושה היום אחד מהדברים לעיל - אזרחותו נשללת. ככה יהיה ניתן לספח את השטחים כאשר רוב מכריע של הפלשטינאים לא יקבלו אז האזרחות. תקשיב, מבחינתי - אין לי בעיה לתת לערבים מדינה. אני רוצה שקט! רק כדי להבהיר - ההגדרה שלי לשקט היא שלא יהיה אפילו פיגוע אחד שיצא מ"מדינת פלשטין" אלינו. בינתיים - הפלשטינאים קיבלו הרבה יותר ממה שהם רוצים והרבה יותר ממה שהם יכולים לבקש והרבה יותר ממה שהם חלמו שהם אי פעם יקבלו. בינתיים - אנחנו לא קיבלנו שום דבר חוץ מטרור וחוץ מאוכלוסייה שלמה שבחרה במפלגה שחרטה על דגלה שהם תומכים בטרור... מצחיק לחשוב שפעם אמרו שחייבים לדבר עם ערפת כי הפלשטינאים בחרו בו כדי לייצג אותם, והפעם כשהם בחרו בחמס אז ישראל לא מדברת עם הנציג שהפלשטינאים בחרו... המדינאים שלנו כבר לא יודעים מה לעשות עם עצמם... פעם אולמרט ימני (לא ימסור את הגולן), שבוע אח"כ הוא שמאלני (כן ימסור את הגולן) והרי לא נשכח שבינתיים שמעון פרט אחראי על פיתוח הגולן (מה שכמובן הופך את העניין לעוד יותר מגוכך). ובל נשכח את התיק שתפרו לליברמן (מה הוא עשה מאז שהוא נכנס כשותף לממשלה של החבר שלך?) רק כדי שהממשלה לא תיפול (כמו שכבר הוכח מעל לכל ספק שהרוב המכריע של העם רוצה). בכל מקרה, ואל תחשוב שאני מנסה לשכנע אותך להצביע למישהו אחר, אבל אל תשכח שהליכוד (או לפחות אנשי הליכוד) החזירו את חברון, את גוש קטיף, אחראים למוות של מעל 100 יהודים במלחמת לבנון השנייה, וכמובן רובם נלחמים ועושים כרגע את הכל כדי להחזיק את הכסא שלהם... לא ממש מעניין אותי מה הדעות שלך, וגם לא מעניין אותי למי תצביע... האמת, אפילו אני מתחיל להאמין שפשוט אין למי להצביע... פשוט - תפקח את העיניים... רק הכסא מעניין את המדינאים שלנו... ובאמת לא משנה אם לראש הממשלה קוראים שרון, ביבי, אולמרט, רבין או כל שם אחר שתבחר... מאז ומעולם היה פיתרון אחד ויחיד שלא נוסה מול הפלשטינאים אבל הצליח לדכא כל מרד אחר בעולם... כוח! הרבה כוח! הרבה מאוד כוח! תאמין לי שאם על כל קטיושה שתנחת עלינו (לא משנה בכלל איפה) אתה שולח 10 מטוסים, כל אחד עם 2 פצצות של טון כדי להפגיז את עזה / בית חנון או כל מעוז טרור אחר - הם כבר מזמן לא היו יורים עלינו... הגיע הזמן לאפשר לצבא שלנו באמת לעצור את הטרור... ואל תגיד שהצבא מנסה... המדינאים שלנו מגבילים אותו... תראה את ה"מחוות" שאולמרט עושה עכשיו לפלשטינאים... הרי כל אנשי הצבא אומרים שהמחוות האלה יגרמו להגברת הטרור. אז אתה יכול להסביר לי למה הוא עושה את זה? כי אני יכול להסביר לך... לא איכפת לו מזה שיהודים יירצחו... זה ראש הממשלה שלך... שהגיע מהמפלגה שלך... אני רק מקווה שאם נגזר משמיים שיהודים יפגעו - אז שיפגעו רק אלה שבחרו שאנשים האלה להוביל את המדינה... אלה שהעדיפו פיגועים ומוות של יהודים על פני שקט...

snier1991

New member
לא הבנתי למה אתה חושב

שאני אמור להגן על אולמרט אני אפילו לא תומך בו ובעקבות מותו של שרון קדימה הפכה למפלגהללא אג'נדה בדיוק כמו מרזל

amiad21

New member
אמרת שאתה תומך בליכוד

והרי אולמרט נולד שם והתפתח משם (על כל דעותיו המטומטמות)... בעצם, רוב המפלגה שמובילה היום את המדינה לאבדון מורכבת מאנשי ליכוד לשעבר... קצת בעייתי לטעון שבעקבות "מותו" של שרון קדימה הפכה ללא לגיטימית כי אז זה אומר שהמפלגה הייתה לגיטימית רק בגלל בן אדם אחד, שזה לא דבר לגיטימי בפני עצמו... מפלגה אמורה לשקף דעה, דרך, כיוון חשיבה. לא שיגעון של אדם אחד... אני לא מנסה להגיד שצריך להצביע למרזל... אני גם לא ממש מאמין שהוא מציאה גדולה... הרי הוא אמר בבחירות האחרונות שיש לו חתימות של מספיק אנשים שהתחייבו להצביע בשבילו כך שהוא יעבור את אחוז החסימה וכידוע לכולנו - הוא לא עבר... אז או שהוא שיקר לכולנו, או שהתומכים שלו משקרים לו... בכל מקרה, 2 הדברים לא ממש מראים על מנהיג דגול במיוחד... וגם מעניין אותי לדעת למה אתה חושב שאם הליכוד יהיו בשלטון אז הבעיות החברתיות יסתיימו... הרי ברור לכולם (או לפחות לאלה עם העיניים הפקוחות) שהבעיה של תקציב המדינה היא בעייה של שחיתות... הבעייה היא שחלק לא מבוטל של תקציב המדינה הולך למקורבים ולקרובי משפחה ושחלק שהיה אמור להיכנס לקופת המדינה ממכירת נכסים ממשלתיים לא נכנס בגלל מכירה בזול למקורבים למיניהם... ידוע לכל שרוב המשרדים הממשלתיים מלאים בבירוקרטייה ובחוסר יעילות ובעיקר מבזבזים את כספי המיסים שלנו... כשתקום מפלגה שתצהיר על זה קבל עם ועדה ושתתחייב להילחם בתופעה הזאת (תוך כדי הצגת הדרך שהיא מטווה למלחמה בתופעה) אז אולי באמת יהיה שווה להבציע לה בגלל הבעיות החברתיות... עד אז - הדרך עוד ארוכה מאוד... ואם אתה חושב שהליכוד הוא הפיתרון - אני רק אזכיר לך את האי היווני של שרון, מכירות הבתים של אולמרט, ה"תרומות" לכל מיני מסעי בחירות של בכירים בתנועה... ולא חסרים עוד דוגמאות של סחיטת כספים ע"י מקורבים לשלטון...

snier1991

New member
אולמרט א"אלט לא היה פאקטור

אמיתי בליכוד(מקום 43 או משהו כזה) אם שרון היה הוא מספיק חזק כדי לנהל את האידאולגיה שלו והצבת אנשים בתפקידם הראוי(ליבני הייתה מקבלת תפקידים קטנים כמו שרת המשפטים ואיכות הסביבה ופרץ לא היה שם מופז ביטחון פרס חוץ ולדעתי הליכוד הייתה מצטרפת לקואליציה) אולמרט כ"כ חלש ואם נוציא את שרון ולבני כל הרפש נטול הדעה של הליכוד עבר לשם(דיכטר וכאלה) וכך גם בקשר לעבודה להוציא את פרס כל הרמונים והדליות איציק עברו לשם הליכוד לעומתו בנוי מקבוצה הרבה יותר יעילה עם אנשים כמו ריבלין לבנת(לדעתי דו"ח דברת היה דו"ח טוב)כמובן נתניהו הצעיר עם הקוצים ששכחתי את השם שלו ועוד שאלתי את השרירי למה הוא תומך נלהב של מרזל(ועדיין לא קבלתי תשובה) ובגלל זה הזכרתי את מרזל ללא קשר אליך והבעיות החברתיות זה אישיו אחר לגמרי לשרשור אחר לגמרי

snier1991

New member
ולבי שאין למי להצביע

בדיוק בגלל זה אני שם את הבעיות החברתיות בראש ורק אחרי זה את הסכסוך שהפתרונות מורכבים ולא מבטיחים הצלחה

S h a y D u

New member
אתה לא מבחין בין העיקר לתפל..

הצגת התפל עוד לפני שהתבצע העיקר, הוא זה שגורם לקיצוניות של מרזל - אין צורך בשלב ראשוני להציב לערבי ישראל מעמד של "גר תושב" וגם לא להציב גירוש כלשהו! בשלב הראשוני יש: 1. לכבוש מחדש את כל שטחי A, ובכללם את שכם. - הרעיון הוא להפוך את השטחים האלה לטריטוריה צבאית ישראלית. 2. שלילה של הקמת יישות מדינית נוספת ממערב לנהר הירדן. פתרון בעיית הפליטים הפלסטינים צריך להעשות במסגרת פתרון אזורי כולל, שבו ירדן ומצרים יתרמו משטחיהן ליישוב הפליטים הפלסטינים ויקחו את חסותן עליהם. כל הפלסטינים (לא כולל ערבי ישראל) יקבלו אזרחות ירדנית ושם הם צריכים לממש את שאיפותיהם הלאומיות. --> וזאת מכייון שהענקת מעמד "גר תושב" לאוכלוסיה/מגזר שעדיין אין לו מדינה נחשבת כהפרה חמורה של מצוות כיבוד הגרים! הרגע בו להם יהיה מעמד שונה משלנו יחשב כהפרה של המצווה.

S h a y D u

New member
תגיד את זה למרזל..

הוא בטח יסכים איתך... אגב, בעצם אמרת כאן שכל מי שנחשב לאדם שמאמין בתורה ומקיים מצוות, הוא אידיוט - הרי המצווה הזו אידיוטית וגם אנשים שמקיימים אותה אידיוטים...

למעלה