איפה הדרך אל האושר?

איפה הדרך אל האושר?

עברו כבר הרבה שנים ועדיין אני נע ונד בין כל מיני נשים שונות בכל הגילאים ובכל הצבעים,מחפש את הפינה השקטה שלי,מוכן ומזומן לפרק ב`. עד כמה שאני יודע לבטח אין לי הרבה מה לקחת איתי לפרק ב` מעצם העובדה שנישואיי עלו על שירטון עקב השתעבדותי למקום העבודה שלי,לא היה פגם בזוגיות עצמה אבל לבטח הייתי חסר ברגעים מסויימים . הכול אצלי היה שבלוני ואולי פחדתי לקחת יוזמה ולנסות להוריד מעליי כמה שעות לטובת הבית שלי או לטובת בת הזוג שלי וילדיי... מה שהוביל אותי היה עול הפרנסה וברוך השם לא היה חסר כלום בקטע החומרי אבל מסתבר שלא לכל הנשים הכסף זה מה שעושה להן את זה. אז יופי לי,אני נאה בדרן בלתי נלאה והרבה אוהבים לשהות במחיצתי,מה זה עוזר לי עכשיו ??? אז היה לי עוד זיון מטמטם,ועוד אחד,ועוד אחד.... אבל מה הלאה ? אני טיפוס משפחתי ומאוד ביתי,אבל אני יודע שלא רבות הנשים שיסכימו לארח את ילדיו של בן זוגן החדש ואז יעלה רוגז לגיטימי של מי מאיתנו בדבר חוק שלא כתוב שאומר עיסקת חבילה שהכול מגיע בחבילה אחת ואני לא מוכן לוותר בסוגייה זו. אני יודע שלא קל למצוא את האושר אני אחד עם רגליים על הקרקע ותמיד חשבתי שפרק ב` בחיים אמור "ללכת" ביתר קלות,הלקח נלמד כמו שאומרים,יש שאיפה לשלמות... אבל השאלה אם בדרך לאותה אחת מיוחלת גם היא תחשוב באותה מתכונת. בגילאים מסויימים אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל והכיוון ידוע מראש,אבל לא ולא... פעמים רבות אנחנו סוטים מהמסלול שהתוונו לעצמנו ופשוט הולכים לאיבוד. תמיד יהיו סביבנו את החבר`ה הטובים שימליצו לנו מה לעשות ומהי הדרך הנכונה להשגת האושר המיוחל,אבל האם ההמלצות האלו ברי ביצוע? ואם הלב אומר אחרת להמלצה שקיבלתנו? נמאס כבר מכל אותם בליינדייטים משמימים שהרבה פעמים אני מצאתי את עצמי על תקן פסיכולוג,רופא נשים,פרשן פוליטי,כותל הדמעות... ועוד כל מיני מקצועות שאין לי כל קשר אליהם. ותמיד יש את החבורה "שתדחוף" לך את החברה של החברה של החברה, והדודה של הדוד מאשדוד... ועוד כל מיני קשרי משפחה מוזרים יותר ומוזרים פחות. אבל את הלילה אני לבסוף עושה עם עצמי באלכסון המפורסם. זה כבר מעיק מאוד החוסר זוגיות הזו,ממש שממה ושיממון. בכל נושא הפנויים פנויות וההיצע האדיר בצידו, אני מרגיש "שתפסת מרובה לא תפסת". ואני יודע בבירור שאני עושה הכל כשורה ומתנהג אפילו באבירות ראוייה לציון אפילו שלפעמים לא כולן שוות את זה. חשבתי שפרק ב` זה "זבנג וגמרנו" והנה אוטוטו כל הנשים עומדות לפניך על שטיח אדום... אבל זה לא שטיח אדום,זה סדין אדום ממשי על המיטה שלי,והנשים על הסדין הזה לא עומדות אלה הם שוכבות בכל מיני תנוחות. חשבתי שהמשפט "כל סוף זו התחלה חדשה" זה המשפט הכי בומבסטי שמוח האדם המציא... אבל מסתבר שלמשפט הזה אין אחיזה במציאות. לא התחלה חדשה ולא נעליים אלה כאב לב אחד גדול. מה הכיוון נכון? מה ההמלצה הכי ממשית יש לכם בשבילי ?

ההמלצה היא מאוד פשוטה

זה פשוט מדהים עד כמה אנשים נהנים לחיות באומללות של עצמם. איש יקר! היית נשוי כבר פעם אחת. אנשים בפורום הזה כל הזמן כותבים על זה שהם רווקים,על זה שאין להם אף אחד כבר מגיל 18,על זה שהם בתולים. הרבה בחורות מספרות פה על הבליינדייטים המשמימים שהן עוברות ושמעולם הן לא חוו אהבה. ראבק!!! יש לך כסף. אתה מצליח לזיין גם בתקופות כאלה . (תתפלא,כמה אחרים מתאמצים בשביל מצב אינטימי כדי לבדוק אם המערכות עדיין תקינות שם למטה.חחחח) אתה טוען שאתה נראה טוב.(אני לא יכול לבדוק את זה.אבל אני מאמין לך.) יש לך המון אנשים שאוהבים להיות במחיצתך.אז אתה ממש לא בודד.(אתה אולי חושב שאתה בודד,כי אתה מכניס את עצמך לסרטים שאתה בודד.אבל אתה לא.-תפתח קצת את העיניים. היית כבר נשוי פעם אחת (תתפלא,כמה זה נשמע יותר סקסי גרוש בגיל 30 מאשר רווק בגיל 30...חחח).-אבל חווית את זה כבר. יש לך ילד מדהים ששייך לך. אתה קולט? ילד שלך! ילד -בשר מבשרך. בקיצור----אחרי כל הדברים האלה..מה אתה בעצם כותב לנו?? על מה אתה מתמקד,לעזאזל? (סליחה על הביטוי). תגיד תודה שיש לך את הדבר הכי חשוב בעולם שזה הילד! שחק איתו טפל בו תהיה איתו תראה איך הוא גדל תחייך בכל יום שאתה רואה אותו. את הגדילה שלו. את ההתפתחות שלו. זה לא משנה בן כמה הוא. אבל אני מניח שהוא יחסית קטן,כי אתה עצמך צעיר. תהיה עם חברים. תזיין גם (מה רע) בקיצור--תפסיק להתמקד במה אין ,ותתמקד במה יש. וברוך השם,יש לך הרבה! אתה פשוט קצת "אטום" ונהנה לשקוע ברחמים עצמיים. ולסיום: איש חכם אחד אמר משפט מאוד מפורסם שאולי כדאי שתתחיל לדקלם אותו- הוא שאל "האם אתה יודע מהו סוד החיים".? ענה לו האיש :"לא..אולי תגלה לי". אז ענה לו האיש החכם ש...סוד החיים הוא : "לא לקבל את כל מה שאתה רוצה...אלא לרצות את כל מה שאתה מקבל" מבקש". אז קיבלתי כ"כ הרבה דברים-הגיע הזמן שתתחיל גם להודות עליהם. זה לא משפט פלצני. במיוחד שמדובר במישהו כמוך. אז י'ללה--תתעשת. שאר הדברים כבר יסתדרו מעצמם. בהצלחה

תיקון

"סוד החיים הוא : לא לקבל את כל מה שאתה רוצה...אלא לרצות את כל מה שאתה מקבל" זה משפט ידוע. תשתמש בו

אתה יודע, זה מצחיק

רב הגברים דווקא מקבלים הלם כשהם פותחים את פרק ב', ויוצאים למיליון דייטים אבל יודעים שזה לא יהיה "זבנג וגמרנו", ודווקא אתה חושב אחרת, בכל מקרה- תמשיך לעשות את מה שאתה עושה, כי אתה על הדרך הנכונה, ואל תסרב לשום פגישה עם הדודה של הסבתא אז גיסתה וכו', כי זה יכול להיות נורא נחמד, מצחיק גם אם לא ילך, פשוט צריך להוריד את הציפיות, לומר לעצמך שאתה יוצא היום עם מישהי ונראה לאן זה יתפתח, מקסימום זיון וגמרנו, והכי גרוע שהיא נורא מכוערת- אז יהיה מה לספר לחבר'ה וגם לנו כאן
להוריד ציפיות! בהצלחה!

ריגשת אותי...

הם לא מבינים. נכון שיש ילד והוא הכל בשבילך - הוא הנשמה שלך. אבל הם לא מבינים שאנחנו רוצים גם אהבה רומנטית. אהבה שנוכל להזדקן איתה. אהבה שנוכל בלילות לדבר על הכל...., שנוכל לריב,לצעוק,לצחוק ולהשתולל גם. אני אולי לא נמצאת באותו מקום שלך, אצלי אין סדין אדום שכל הבחורים מגיעים. אצלי יש את הפחד להיפגע שוב, הרי אהבנו שהתחתנו. מה קרה שם לעזעזל? אומרים שפרק ב' יותר טוב. האמנם? בכל מקרה אני מאחלת בהצלחה. .

אבל זה קישור בתגובה אישית

שלום שוב. זה לא קישור ספציפית למשוך את הגולשים לרשומה שלי. זה בתגובה לתגובה של אחת הגולשות. זה בתום לב.

יש לך בעיה קשה עם נשים...

במסר הראשוני שלך נשמעת ממש מבולבל, שרוצה לאהוב אבל שנכנסים לבלוג שלך מגלים אדם מבולבל שהחליט שאנו הנשים חמדניות,זדוניות וכל מה ששלילי. תתאפס על עצמך. מה זה הבלוג הזה?

זה ממש לא נגד נשים שמבחינתי הן עולם ומלואו

את כנראה היית בפוסטים נגד הממסד שכתבתי. רוב הבלוג שלי כתוב בגובה העיניים ומאוד מפרגן

חסינת אש,ממש לא... הגט היה בהסכמה ובדרך חברית

אף אישה לא מיררה לי את החיים אף פעם גם בגלל שאף אחת לא מסוגלת,גם בגלל שאני גבר נוח וגם בגלל שאני לא נותן לזה פתח.

זה הפוסט הכי יהיר שיכלתי לקרוא!!!

אדון קאוולייר, אם לא היה לך נוח להיות בחברת כל כך הרבה נשים במיטה שלך, היית ממגר בך את ה"דון ז'ואניות". אתה אוהב את זה אבל פתאום אתה מגלה, הפלא ופלא...שמין זה לא חום... שמין לא קשור בכלל לסיפוק. ואז אתה עושים חושבים יפה ןמגלה שחייך ריקניים ואין לך את מי להאשים אפילו מלבד עצמך. אתה רוצה להאשים את כל המתמסרות למיניהן אבל אתה לא יכול, כי אתה יודע שהכיבוש היה מצדך ולא כי הן התנפלו עליך. עולה בי גם המחשבה שאולי בשלב כלשהו התאהבת וזה לא צלח יפה ופתאום משהו עורר אותך וגילה לך בעצם שאתה לא בנקודה נכונה וטובה. אני מציעה מכל הלב - עשה ניקיון במיטה שלך, תתנזר קצת ממין (כי נראה שהתמכרת אליו) ותחשוב באמת מה אתה רוצה מעצמך ומזו שתעלה בפעם הבאה למיטה שלך.

שלומית בוקר טוב

אני לא מתיימר לשחק אותה דון ז'ואן ואני לא כזה בכלל. אני לא מאשים אף אחת ולא מדובר בכיבוש שלי. מה ציפית שאם יש זיון טוב אז אני יוותר עליו? ולהתנזר ממין לא נמצא בלכסיקון אצלי.

קורינה30

New member
לגבר הנירדף והחכם

מינסיון שלי לא פחות מישלך אז גם אני יפה אנשים אוהבים אותי אבל אהבה שאני רוצה לא ביידי אני רוצה לספר לך משהו אישי כל חיי חשבתי שאין באמת אהבה אני בחורה קצת שמרנית והייתי בהליכים 10 שנים עד הגט ולא חשבתי שאני שוב היתאהב זה קרה ולא יצה לנו להיות יחד כי הייתי עוד נשואה והיום הוא נשוי ואני לבד מחוזרת ומחפשת אותו גם הוא אוהב אותי ורוצה אותי אבל יש את אישתו שלא מרפה מימנו אז אני מציאה לך ליזרום אם החיים ואלוהים דואג לכל אחד אפילו לנמלה שמיתחת לאדמה אני חושבת שאתה מספיק חכם לימצוא את בחירת ליבך בהצלחה מכל הלב קורין

למעלה