איפה הגרייס שלי?

B666ME

New member
איפה הגרייס שלי?

איך לעזאזל יצא שאין לי את הגרייס/קראן שלי??? כולם כותבים "קוראים לי אפודיני כי ככה ידידה שלי החליטה" במין צחוק חמוד כזה שגורם לי לרצות להראות לאותה ידידה את הדרך החוצה... אני יודע שזה אמור להיות ברור מעליו שאם אתה הומו יש לך 87 ידידות מיני וידידה אחת מיוחדת שנותנת לך עצות ואתה קודם כל יוצא מהארון אצלה... אבל לי אין! שלא חס וחלילה תבינו אותי לא נכון אני רוצה כזו אבל אין לי... בחיי היו לי ידידות אבל זה היה מזמן בחתיבה (אני בן 18) וכל פעם שאני שומע מישהו מדבר על הידידה המקסימה שלו ועל איך שהו סיפר לה... ועל שאר הידידות שלו... אני בדרך כלל הופך לירוק מקנאה מבפנים וכלפי חוץ אני מתפלל שמשהו יקרה לה/לו/לקשר בינהם כי באמת למה לכולם יש ורק לי לא... אני כותב את זה פה בתקווה שמישהו יגיד לי שגם לא אין ואז אני ידע שאני לא לבד
בכל מיני לכל אלו ממכם (כולכם) שנהנים מחברותה של ידידה תהנו (=תחנקו) תנחמו אותי!!

זה לא משנה ידיד או ידידה, חבר או חברה..

הקטע זה למצוא אנשים שאתה מתחבר אליהם ויכול לסמוך עליהם ו.. איך אומרים.. נוגעים בלב שלך :) בשביל זה צריך להיפתח.. וגם מזל.

white star

New member
../images/Emo54.gif לא לכולן יש מלאן ידידות

לרובינו יש ידידות, בכמות זאת או אחרת. בדרך כלל היציאות הראשונות הן מול הידידות בגלל שרובנו מאמין שיש הרבה פחות סיכוי שבת תהיה הומופובית מאשר בן (או לפחות אני חושב ככה). אבל זה לא משו שאתה צריך לקנא. אתה צריך לשאוף שיהיה לך את אותו ידיד מיוחד שתוכל לחלוק איתו דברים, בלי קשר אם זה גבר או אישה. בנתיים מותר להגיד לך ברוך הבא?

GrimBoy

New member
מה עם חברים בנים? יש לך?

זאת לא חייבת להיות בחורה, זאת שתיחשף מולה... או בשבשיל העניין כל קריטריון אחר שאתה מחפש... הכל תלוי בך בסופו של דבר... תמיד אפשר לתפוס מישהי זרה ברחוב, לספר לה שאתה הומו, ואולי היא תרצה להיות ידידה

../images/Emo88.gifגם לי אין את הגרייס שלי

אבל יש לי את אווה שלי
זה לא משנה אם יש לה פות , העיקר שיהיה לך אדם אחד או שתיים שתתחבר אליהם והם יהיו האדם הזה שמספרים לו הכל וילווה אותך לכל החיים. מה זה משנה אם הבליטות הן למעלה או למטה??

Do It Yourself

New member
בחור..

תתפלל שיהיה לך גם קשר כזה, אל תתפלל שיקרה משהו "לה/לו/לקשר שלהם".

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif איפה מגישים מועמדות להיות גרייס?

וחייבים גרייס? לא בא לי בטוב השם הזה.. היי ;] אני כוכב.. ואני אממ מסתבר נקבה. אני מבינה אותך, אתה רואה שלכולם יש ולך אין וזה מעורר כל מיני דברים אצלך.. אבל תאמין לי גם זה יגיע.. והחשוב הוא בסופו של דבר.. שיהיה לך מי לדבר איתו ועם מי להיות ידיד או ידידה. *מנחמת אותך* [?! - רותם תזהרו להוציא את זה מהקשרו אני אקרע אתכם ^^]

למעלה