איפה הבן אדם המתאים

בלאגנית

New member
איפה הבן אדם המתאים

כל הזמן אני נופלת על כלומניקים אני גם לא מסננת טוב, היום התחיל איתי מישהו 4 שנים מתחתיי שלא עושה כלום עם החיים שלו (שיווק רשתי),שכן שאני מכירה כבר 20 שנה מהבניין שלי אמר שפתאום תפס אומץ לדבר איתי, חתיך לאללה מזכיר את וויליאם הנסיך, אני בדיוק חזרתי ממשמרת בעבודה והוא יצא ממכונית ודיבר איתי בכניסה לבניין, קיצר דווקא אני זו שאמרה שאין בעיה...הוא אמר לחבר שלו (מולי): היא חושבת עלי "הנה השכן הקטן הדפוק שלה,אין לי סיכוי איתה"אז אני אמרתי להיפך...ואפשר לנסות..קיצר יצא שנתתי לו את הטל' שלי...ובאתי הביתה(אני גרה עם ההורים) ואמרתי את זה להורים שלי הם חטפו זעזוע (זה מילה עדינה) כששמעו את זה כי הם מכירים את הבן אדם והמשפחה,ואמא שלי אמרה הוא אמנם חתיך אבל זה לא הכל בחיים,וחבל על הזמן שלך לבזבז על ילד כזה....ואמרו לו שאני לא בררנית מספיק וצריכה להפסיק להסתכל על ילדים אלא להתחיל לחפש מישהו רציני עם אותם תחומי עניין כמו שלי שלא ירצה כל הזמן לצאת לבלותץץץץ(גם האס שלי היה ככה איש פשוט שכל הזמן אהב להלות וזה התפוצץ בסוף) ואמא שלי אמרה לי שרק מעניין אותי מראה חיוצני ושאני עוד אצטער שאני מבזבזת את הזמן שלי ומה היה קורה אם לא הייתי גרה איתם והם לא היו עוצרים אותי מהדברים האלה...קיצר סתם רציתי לשתף.....

יום טוב

צרי קשרים רק מתוך אהבה או חבה, וחזקי את הקשר ככל שאהבתך או חבתך חזקה. אז יהיו לך קשרים טובים.

למעלה