איפה הבחור??????????????

איפה הבחור??????????????

האם צריך לפנות למשטרה? למישהו יש מושג איפה מודי זנדברג? כבר יותר משלוש שנים שהוא לא מדבר ברק כבר חזר לבלבל את השכל אפילו בני בגין השמיע קול ויש אומרים שגם אלביס חזר ורק מודי לא מדבר מי שמע על פוליטיקאי שלא מדבר 3 שנים? מלבד פעם אחת שנפגשתי עמו לא שמעתי ממנו שלוש שנים כל מה שאני רוצה לדעת זה אם הוא בסדר? אנדריי גרשון יש לכם מושג?

אני מציע שתפתח ערוץ 33

מייד לאחר פגרת הקיץ ושם תראה את ח"כ זנדברג, או אפילו תעיין בדפי הפרוטוקול של הכנסת. ממש לפני חודשיים מודי התארח בפורום שינוי, מדובר באחד מחברי הכנסת הפעילים ביותר שיש. זה שהוא לא מופיע מהבוקר עד הערב, בערוץ 1, 2, גלי צה"ל, רשת ב´ וכל ישראל זה משהו אחר. דבר ידוע לתקשורת יש נטייה לזמן לראינות ראשי מפלגה ושרים.

אתה יכול להגיד לי את התאריך המדויק

חבל שפיספסתי אתה יודע את התאריך המדויק שבו מודי זנדברג התארח פה? כי אני מחפש בארכיון כבר חצי שעה ולא מוצא ודרך אגב לא טענתי שמודי זנדברג לא עושה כלום רק ציינתי שפוליטיקאי שלא מתראין לתקשורת לא מגיע אל הציבור הרי לא כולם נכנסים לפורום שינוי ורואים ערוץ 33 בנוסף האם התארחו פה אנשי שינוי נוספים מלבד ירון ידען?

סילבן

New member
ראיתי אותו ב-1 בלילה ביום "חוק טל"

מתבדח עם 3 חכ"י המפד"ל שנשארו איתו במליאה ושיחקו בהתיישבות בכיסאות הממשלה האהובים עליהם (זבולון אורלב שר החינוך וכו´..), והוא נשא נאום די מלבב. אם כבר, אני משוכנע שמעולם לא ראיתי את ויקטור בריילובסקי מדבר בכלי התקשורת (מעבר לאולם ההרצאות). מה שחשוב, כמובן, הוא אחוז ההשתתפות וההצבעה המליאת הכנסת.

סילבן, לא הבנתי

האם זו בדיחה, כי לא ממש הבנתי ? אם לא, מה עשית ב 1 בלילה בכנסת ? אגב לגבי בריילובסקי הוא עושה עבודת הסברה מצויינת ברחוב הרוסי ובתקשורת בשפה הרוסית בישראל. הוא מדבר ברדיו הרוסי כמעט על בסיס יומי, מופיע בתוכניות אקטואליה ברוסית וכותב מאמרים קבועים בעיתונים הרוסיים.

סילבן

New member
זו עובדה שלילית דווקא,

אני מתנגד נמרצות לכל שימוש בשפה זרה במערכו המוסדיות במדינת-ישראל. אגב, ראיתי את מודי בשעתה האחרונה של המליאה דרך ערוץ 33, כמובן. זה היה תחילת הדיון בתוכנית הכלכלית שהסתיים למחרת בבוקר.

קצר מוזר לשמוע

לאור העובדה שאנחנו חיים בחברה רב תרבותית ומורכבת מקהילות ועדות שונות ומגוונות.

notafish

New member
ברשת ב´ בשבת שעברה../images/Emo19.gif

במהדורת החדשות של 11 או 12 הוא צוטט מגיב על התוכנית של האוצר. משהו בסגנון שאילו היו נוגעים בתקציבים של הישיבות, אז לא היה צריך לפגוע בחלשים (או משהו דומה - לא זוכר במדויק). חבל שמפלגת שינוי לא מוציאה חלופה מסודרת כמו שאופוזיציה אמורה לעשות (וכמו שמפלגה אחרת באופוזיציה עשתה...)

פלסטיק

New member
ח"כ של שינוי

מקדם הצעת חוק להסדרת רישוי תרופות ומכשור רפואי בארץ בדומה ל FDA בארה"ב ו CE באירופה. הרגע תרופות מוסדרות דרך אגף הרוקחות במשרד הבריאות (מצב סביר) ולציוד רפואי אין בכלל צורך ברישוי בארץ (זאת אומרת פשוט הפקרות). דומני שח"כ זנדברג יוזם ומקדם את ההצעה הזו (שמעתי בגל"ץ היום בערך בשבע וחצי בבוקר). ותקנו אותי אם אני טועה

למעלה