איפה הבושה?

loveforall

New member
איפה הבושה?

טעימה ממצעד השחיתות בימים אלה: ·שרון מככב במספר חקירות במקביל. ·שרון הבן, מודה בזלזול בחוק מימון המפלגות. ·יאיר פרץ מודה בהעתקת עבודה אקדמית. ·לימור ליבנת אישרה העלאת תקציבי עמותה המנהלת קשרים עסקיים עם בעלה. ·נעמי בלומנטל קנתה חברי מרכז. ·אלי אפללו מטייל במטוס המטען של חברת אגרסקו ושוכח לשלם. ·רוחמה אברהם הצטרפה אליו, כדי שלא יהיה לו משעמם. ·צחי הנגבי ממנה את כל מי שרוצה בלי חשבון. ·מיכאל גורולובסקי הצביע פעמיים, ליתר בטחון. ·יחיאל חזן ראה כי טוב אז לקח ציוד הביתה שיוכל להמשיך. ·פריצקי תופר תיקים בנוסף לחליפות. ·הכנסת מינתה ועדת בדיקה פרלמנטרית לבדיקת השחיתות במגזר הציבורי. נו באמת. אני בטוח שמצעד השחיתות עוד ממשיך. סליחה מכל אלה שלא עלו בזיכרוני. מה יהיה? עד מתי? עד לאן? אלה הנבחרים שלנו? אלה האנשים המנהיגים אותנו, המנהלים פה מדינה? יאיר פרץ יבקש היום מבית המשפט לגזור עליו עונש ללא הרשעה, ע"מ ששמו לא יוכתם. עורך הדין שעמד בראש חברת הקש שמימנה את פעילותו של עומרי, מבקש ג"כ לגזור עליו עונש ללא הרשעה, כדי שפעילותו כעו"ד לא תפגע. ואני מבקש מבית המשפט להרשיעם בכל חומרת הדין. לא רק בגלל העבירה עצמה, לא רק בגלל שהפרו את אמון הגוף מולו פעלו. אלא בגלל שאלה ואחרים כמותם הפרו את האמון שלי. גרמו לי האזרח להפסיק להאמין. גרמו לי האזרח לפקפק בזרוע שאמורה לנהל את המדינה. אחד מפרמטרים להחמרת הענישה הוא הרתעת הרבים. במקרים שהפכו למכת מדינה, יכולה מערכת המשפט להחמיר את עונשו של פרט שחטא ולנמק ההחמרה בצורך להרתיע. האם לא הגיע הזמן להשתמש בזה במקום? צריך להחיות את קמפיין "איפה הבושה?" שהובילו בזמנו דנקנר ומרגלית. צריך לקבוע נורמות וקריטריונים חדשים לשיקולים שאנו מפעילים בקלפי, מאחורי הפרגוד – אולי המפלגה שאף אחד מנציגיה לא עבר על חוק?

והממשלה עם כנפיים

חברי הממשלה היו השנה בחו"ל רק 453 ימים. סילבן מוביל 58 ימים, טוב, הוא שר החוץ.. אבל מה עם השר הרב תכליתי אהוד אולמרט 57 יום. רק צחי שאין לו בכלל תיק לא עזב את הארץ.. אולי הוא בעמדת זינוק על התיק...אגב צחי שוער נבחרת הכנסת..

למעלה