איפה האוהדים???

האוהדים בבית..

דיברתי אתמול עם אוהד חיפה,והוא מבואס..לא אכפת לו מההפסדים,אכפת לו מהיחס..הוא לא רוצה ליסוע מהמרכז למשחק,ואיך שהוא יגמר לראות את שחקני חיפה דופקים ספרינט שכל המשחק לא הביאו לחדר הלבשה..כמוהו יש הרבה.. אין ספק שהמצב עם האוהדים לא טוב..כנראה שהאליפויות עשו את שלהם..

הבעיה

שבקבוצה לא הפנימו את זה ולא עושים משהו,סתם למשל כרטיס נוער למשחק של הפועל פ``ת השבת יעלה 10 ש``ח...אז נכון אנחנו לא הפועל פ``ת אבל ההנהלה חייבת להתעורר!!!

שמע הקבוצות מספיק מפסידות כסף

על הוצאות שיטור ועוד אני לא יודע מה... אם לא ירוויחו מכרטיסים אז ממה כן? לא שאני מצדיק את המחירים כן... זה רק שהכדורגל מנוהל ע"י "עסקנים סוג ז' "..

AKAKAK

New member
קח אותי למשל, אני מאיזור חיפה

אני כבר אמרתי זאת הרבה פעמיים בפורום ברגע שיהיה איצטדיון נורמלי לחיפה אז אגיע. כרגע מה יש לנו? *שירותים? אם אתה רוצה למות בשירותי הגברים כנס לשירותים האלה. קודם שיהיו שירותים כמו שיש בכל מקום ברמה אירופית. *מקומות ישיבה? תעשו טובה, זה שיש לנו כיסאות פלסטיק לצפייה על בטון משנות ה 50 זה אומר הכל... צריך להמשיך? לא חושב...

Benn Is Kane

New member
דווקא בנו שירותים חדשים...

יש ליד יציע 2 לפחות, שירותים חדשים, נקיים ונחמדים יותר מהשירותים הפרימיטביים והמסריחים שיש באצטדיון.

Olympic Hero

New member
סביר להניח שהאצטדיון יהיה מלא

עצם העובדה שלהזמין כרטיס מראש גורם לך לשלם משהו כמו עוד 15 שקל יותר על כרטיס, רק גורם לאנשים פשוט לבוא ולקנות ביום המשחק. אני חושב שקריית אליעזר יהיה מלא ברובו, ולפחות עם 13 אלף צופים שזה לא רע. בכלל, אני חושב שעדיף לפעמים 5 אלף תומכים מאשר 15 אלף שנוים במחלוקת. מכבי חיפה של השנה מאוד אמוצויונלים, ולכן כל תגובה מהקהל גורמת להם להגיב בהתאם על המגרש(וזה לא נראה טוב עד כה).

אפילו אני מגיע

ואני ממעט ללכת למשחקים, בגילי כבר אין את הסבלנות של פעם. (איתן, קורא סמוי)

GOLDBRG

New member
יש סיכוי גדסול שאני בא...

הדבר היחיד שעוצר אותי זה שאני פוחד שלא יישארו כרטיסים... כי להזמין בכרטיס אשראי אמא שלי לא מסכימהנ לי

נִיסוֹ

New member
שוב חוזרים לאותו דיון קבוע

ככה זה, שלקבוצה הולך פחות בא פחות קהל במיוחד הקהל שאצלנו כבר ממש שבע וגם לא נראה לי ששנה שעברה אי אפשר היה למצוא כרטיסים

למעלה