איפה האוהדים???

איפה האוהדים???

שמעתי מקודם ב``רדיו ללא הפסקה`` שרק 3,500 כרטיסים נמכרו למשחק מול הפועל מתוך 9,000 שהוצאו למכירה...צריך לבוא לעודד בכל מצב גם כשפחות הולך...שנה שעברה כבר מאמצע השבוע בקושי היו כרטיסים למשחק כזה...כמה חבל...

eran 89

New member
אני באמת מקווה שיהיה מלא, אבל אם לא

אז אין מה להתפלא. יש מספיק סיבות לזה: *מיקום בטבלה. *הקבוצה משחקת לא טוב. *השחקנים מחפשים אותנו האוהדים בכל מצב. וזה ממש ממש על קצה המזלג, לא דיברתי על מלחמה וכאלה. בכל מקרה, אני אהיה שם. תבואו יהיה מעניין.

זה העניין

שהסיבות האלה לא צריכות למנוע למרות שהן מוצדקות...ואני כבר ביום שלישי הזמנתי כרטיס פחדתי שיגמרו מהר...חח

AKAKAK

New member
מגרש חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואני יגיע עד אז אין מצב, מגרש של עולם שלישי יש לנו פשוט.!.!.!

Cade Foster

New member
../images/Emo6.gif גדול!!

ואז נחתים אותו כאפסנאי של המועדון והוא ישמור על הדשא הכי ירוק שיש

Benn Is Kane

New member
ואפשר לשנות עוד משהו...

מעכשיו, הקופים הירוקים יקראו "הצופית הירוקים".הסמל יהיה כוס שתן, ובמקום לעשות מישתה לפני משחקים חשובים, יעשו שתיית שתן ציבורית, בהנהגתה של צופית. אבל העיקר שהקבוצה תצליח.

Olympic Hero

New member
אולי נעשה גם קומבינה כמו מכבי פ''ת?

ואז נשלח את גרנט להיות יו''ר התאחדות...

רעיון לא רע..הוא יכניס חוק חזק

מי שתעשה הכי הרבה תיקו תקבל הזדמנות להיכנס לאופ``א..זה יכנס במקום הקבוצה ההוגנת..

Cade Foster

New member
לא זאת הסיבה שהוא לא רץ

יש אנשים כמו אסאפה פאוול שרצים 100 מטר ב-9.76 שניות, ויש אנשים כמו אברם גרנט שרצים 9.76 מטר ב-100 שניות.

eran 89

New member
הבעייה היא לדעתי לא להביא 10 אלף

למשחק מול הפועל או למלא אותו במשחק אליפות. הבעייה היא שאין מספר רציני של אוהדים במשחקים אחרים, כמו מול בני יהודה או נתניה. הבעייה הזו נובעת לדעתי ממחירים גבוהים של כרטיסים וממצב האצטדיון יחד עם הסיבות שמניתי קודם. בכל מקרה, שמח לשמוע שתהיה במשחק.

למעלה