איפה דורוני ??????

כריסטין

New member
איפה דורוני ??????

הוא לא היה ב"רק בישראל" הוא נעדר ממסיבת הסיום ששודרה בגיא פינס (הוא לא שר את שיר הסיום) . מישהו יודע למה ?

איפה דורוני

או שהוא סנוב או שהוא ביישן לא ברור??!! נראה ש- הוא לא צפה אהדה כזאת , כששיחק במוסד לא קרה משהו מיוחד, הסדרה הזאת פתחה לפניו את עולם הזוהר, ונראה לי שהוא אדם, מאד סגור שאינו אוהב יותר מידי פרסום, לכן לא השתתף בארועים אלה, השתיקה שלו רועמת, כל התנהגות קיצונית מעוררת תמיהות, וזה שהוא לא נכח בכל הארועים האלה מעורר תמהיהה, אבל בכ"ז אני חולה עליו עזית

איפה דורוני המשך

דווקא בשבוע שעבר ברק בישראל היתה פרודיה עם סופי סמדר דורון מאיה וגידי ברק בישראל אז הוא השתתף במשהו... עזית

כריסטין

New member
טוב שהוא לפחות השתתף בזה..

אבל חבל שנעלם ממסיבת הסיום ולא השתתף בשיר ........ אבל אולי בגלל ההצגה עליה דיברת יתכן והיו לו התחיבויות קודמות.

לא נראה לי

משיהי כתבה בפורום ששמעה אותו ברדיו99 FM שאמר כי אינו אוהב ארועים מסוג זה, משהו כזה, אני לא ממש זוכרת!! אבל אני בטוחה שגיל הוא שחקן תאטרון סולידי, ואינו אוהב חשיפה כזאת, אולי לא מאמין בעצמו, אולי לא מסוגל להשיב לאהבה לאהדה כזאת, כי אינו מסוגל לתת מעצמו,ראי את חייו לא היה מסוגל להיות עם אשה אחת תקופה ארוכה, טוב אני ממש לא רוצה לנתח אותו על מנת לא לפגוע בו, בכל אדם יש צדדים טובים וצדדים פחות טובים, חיצונית הוא נראה מאד מרשים (אותי) והשאר כבר כיד הדמיון הטובה, בסה"כ אני חולה עליו בי... עזית

actress

New member
אחותי רשמה והיא כ"כ התלהבה שהציקה

לי בטל´ כדי שאני אפתח מהר רדיו. וראיתי שהיא רשמה פה את זה.

כמו שעזית אמרה...

לא ברור עם הוא סנוב או פשוט אחד שהוא אוהב ראיונות ודברים כאלה יכול להיות שזאת הסיבה. אבל לר משנה אני כמו עזית, ממש אוהבת אותו וחושבת שהוא סקסי לאללה!!

למעלה