איפה ברי?

Moondust

New member
איפה ברי?../images/Emo41.gif

ומעשה שהיה כך היה: לפני כמה ימים חברה שלי באה אלי, ואני שמתי את "נגיעות". "ואי, מגניב, השיר של שבתות וחגים", התלהבה הגברת. "מי שר?" "ברי סחרוף." "אה, ההוא שפעם שר עם פורטיס?" "אהמ." ואז היא אמרה שהיא רוצה לשמוע עוד ברי, ושאלה מאיפה כדאי לה להתחיל. "מנגיעות." "אז תשאילי לי את הדיסק, בבקשה!" אני לא כל כך התלהבתי, אבל היא הבטיחה לשמור עליו כאילו היה אחד מהדיסקים שלה (עם המוסיקה המגעילה). אז הסכמתי. באותו ערב היא התקשרה אלי. "זה בקשר לדיסק." "כן, מתי את חושבת להחזיר אותו?" "אה, יש בעיה..." משהו אמר לי שזה לא ייגמר טוב. "איזו בעיה?" בקול מגמגם המפגרת הסבירה שהיא הניחה את הדיסק על המיטה שלה, סתם ככה ואפילו בלי קופסה, והכלב המופרע שלה בדיוק נכנס לחדר ו... אין לי דיסק. "אני ארצח אותך, מטומטמת חסרת אחריות!" "אני אקנה לך חדש... מתישהו..." אני אעצור כאן ורק אספר שהבהרתי לה שאם היא לא תקנה לי דיסק חדש מיד, היא לא תזכה לקבל את התעודה. ביום רביעי היא באה אלי. "איפה הדיסק?" "לא קניתי אותו..." איך היא מעיזה להתקרב אלי בלי הדיסק? אבל לפני שהספקתי לשלוח ידיים לצווארה הענוג, היא התחילה ליבב: "אבל לא היה בצליל!" "מה לא היה? את בטוחה שחיפשת?" "כן..." צרחה משמידת הדיסקים, "חיפשתי ב-ב' ולא היה שם. שאלתי את המוכר והוא אמר לי לחפש ב-ס'. באמת ראיתי שהיה כתוב ברי סחרוף אבל היה שם רק דיסק אחד על גיטרה שקורעת את הלילה." תפסתי אותה בשרוול וגררתי אותה לקניון. היא צדקה - במקום של ברי סחרוף היה רק את "כשהגיטרה מנסרת את הלילה", שהוא בכלל של פורטיסחרוף. "בואי נלך", ניסתה האהבלה לשכנע אותי, אבל אני הכרחתי אותה לחטט בין כל הדיסקים. זה היה כמו במשחק של "איפה אפי?", רק שהפעם בסגנון "איפה ברי?" הפכנו כל דיסק ודיסק באגף ההוא, ובסוף מצאנו עותק של "נגיעות". תקוע משום מה בין שני דיסקים של שלמה ארצי. חברתי הטיפשה שלפה ארנק. וסוף טוב, הכול טוב - היא קיבלה תעודה ו"נגיעות" חזר לעטר את מעמד הדיסקים שלי. רק למה צליל לא טורחת לסדר שם, למה?!

בואנה...

באמת מה זאת האנדרלמוסיה הזו?! בטח לחברה שלך יש אוספי להיטים סטייל "היטמן" ו-"נאו"...
אבל חפיף, סופטוב הכלטוב!

crazy M

New member
כנ"ל..

גם אצלי זו הסיבה שאני לא אוהבת להשאיל דיסקים.. אבל אני חייבת לציין שהסיפור הזה ממש שיעשע אותי.. אני חושבת שאני הייתי מפחדת להיות חברה שלך

Drorrrrrr

New member
אין, עד שמוציאים ממני דיסק זה שנים

שונאאאאא להביא לאנשים דיסקים

ענת1986

New member
שמחה שהסוף טוב!

הגעתי למסקנה שיש כמה סוגי אנשים שלווים דיסקים:
הסוג הראשון- הסוג הזה הוא הכי גרוע!
הם לוקחים לך דיסק, והדיסק לא חוזר אלייך עד שאתה אומר להם שיחזירו. ברוב המקרים, גם אחרי שאומרים להם שיחזירו, לוקח שנים עד שהם מחזירים אותו... בד"כ יוצא שהם שמעו אותו פעם אחת ויחידה, אם בכלל!
הסוג השני- הסוג הזה הוא הכי מעצבן!
מדובר באנשים שבאים אלייך הביתה, מחטטים בכונני הדיסקים ובוחרים כמה דיסקים בבת אחת. את רובם, אגב, הם לא ממש מכירים. למחרת, הם מחזירים לך ת'דיסקים, ומתלוננים מה אתה בכלל שומע את המוזיקה הזו... ואני אומרת, באיזה זכות הם עוד מתלוננים?? להם אני לא מביאה דיסקים יותר...
כמובן שיש עוד סוגים וזה לא נגמר...
אתם מוזמנים להוסיף....!

נראה לי שאני הסוג הראשון../images/Emo6.gif

אבל זה רק בגלל שקשה לי להיפרד ממנו! אז הנה, יש לך סוג שלישי

קניידעל

New member
טוב נו, תמיד יש את אבישי

שיגיד על כל להקה גדולה שהיא חרא, כי הם בריטים, או כי אין לו כוח ואז יום אחד אני אביא לו דיסק, והוא ישמע ויחזיר לי אותו יום אחרי ויגיד לי שהוא גרוע יום אחרי אני אתן את זה למישהו אחר, ואז כשהוא יחזיר לי את זה אבישי יבקש ממני להשאיר לו את זה אבל עוד עם יחזיר את זה תוך יומיים ואז שוב הוא ייקח את זה, יצרוב ותוך שבועיים יידע לנגן כל דבר משם, יידע את המילים בעל פה וירצה לבצע את זה בחזרה הבאה שלנו!
פתאום החמו יודע כבר כל פינקפלויד/לד זפלין/דיפ פרפל/ביטלס/ברי/פורטיס שאי פעם יצא, אבל פעם הם היו בשקל... לפחות לגביו

Moondust

New member
החתימה שלי?../images/Emo41.gif

משהו שמצאתי ברייסטלנד - הארנבים מרושעים ומנסים להשתלט על העולם. הם השתלטו על המוח של קרמון והם רוצים להגיע דרכו לרייסטלין, אבל לא ניתן להם!

CLASSIFIED

New member
איזו ילדה עצבנית

אז נדפק לך הדיסק מה את כזאת לחוצה, קורה... סך הכל דיסק.. והיא עוד חברה שלך? ועל איזו תעודה את מדברת?

Moondust

New member
תעודת סוף שנה...../images/Emo41.gif

"נדפק"? יותר נכון להגיד "שימש-אוכל-לצ'או-צא'ו-מופרע-אחרי-שחסכתי-שקל-לשקל-כדי-לקנות-אותו".

CLASSIFIED

New member
בסדר

אבל זה לא שהיא לא היתה קונה לך חדש.. למה להיות כזאת לחוצה? איזה יחס יש לך...

Moondust

New member
סליחה שהנני מכשפה מגעילה../images/Emo41.gif

וסליחה שאני לחוצה. אני מייד הולכת לקחת רגיעון.

מצטער לנקץ אבל מה הסיפור עם הארנבים

?????????????????????????????????????????(לא היה מקום בכותרת;)

למעלה