יש שתי אפשרויות:אתה הזוי או בזוי
אבל אם היו נותנים לי לנחש בינהם, הייתי אומר שאתה הזוי. אתה לא חי איתנו. על מה התווכחנו אז,כל כך הרבה זמן, ואחרי זה העלית את הנושא פעמיים מחדש?? על מספר החברות????? המקורות שלי עסקו במספר החברות שנפתחו??? המחלוקת ביננו הייתה על הכנסות המדינה בעקבות ביטול התקרה של סילבן מיולי 2002 , המקורות שלי עסקו בעניין הזה ! מה אתה מקשקש כל כך הרבה? כבר אמרתי והסברתי לך שזה לא משנה כמה חברות נפתחו! תקרא למטה את ההודעה של בר בי רב, הוא כתב לפני כמה ימים שהתוכנית של ביבי התמוססה ונשאר ממנה קיצוץ של 800 מיליון שקל, הוא הסתמך על חילוקי הדעות שהיו בין ההסתדרות לאוצר בנוגע לפרשנות ההסכם בינהם והביא קישור לכתבה בעיתון בו דווח על חילוקי הדעות. אם הוא היה מחכה יום אחד ולא מנסה לרקוד לאור הידיעה המפוקפקת, הוא היה נמנע מלכתוב את ההודעה כי יום אחרי זה ההסתדרות והאוצר הגיעו להסכמה על קיצוץ של 4 מיליארד שקל. אני מספר לך על זה כדי שתיקח דוגמה ממה שקרה לו, לא לרקוד על רעש ואיומים שמשמיעים הפוליטיקאים... שינוי ישארו בממשלה כמו גדולים. גם אם לא יגיעו לפשרה עם נתניהו, הם לא יפילו את הממשלה על עניין כזה. אם עליהם אתה בונה, כדאי שתרד מהם. ואם כבר אתה מקווה לכשלון של שרון ורוצה לבנות על מישהו, לך ותבנה על עראפת, הוא זה שיכשיל את תהליך השלום.